Trónok harca: lezárult egy korszak az újpesti lelátói életben

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Trónok harca: lezárult egy korszak az újpesti lelátói életben

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2018.08.09. 16:19

moszkvicsslusszkulcs írta:
adrenalin69 írta:
moszkvicsslusszkulcs írta:igen.. egymásra hamarabb kezet emelnek mint a zászlóikért..

Féltek, hogy megint bicska lesz nálatok vagy megint 50-en ugrottok neki annak a 10 embernek.

tudsz te ennél jobbat is..értelmetlen amit irtal

Sajnálom, hogy csalódást okoztam.
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.08.09. 20:48

SAW írta:
HattoriHanzo írta:Igen, tudom. Csak ugye most elég szánalmasan hangzik a közleményük azon része, hogy maximum 10-en tudnának felállni.
A minőséges részt szerintem inkább inreallife felé kellett volna küldened, nem moszkvicsnak. :)

A szovjet gyártmányra jött ki a nyelvtörő, innen is elnézést.

Más eset a kettő persze és a VF nem huligán brigád az olykori keménykedések ellenére.
De épp amit említenek, hogy nem nagyon támogatták őket a többiek a boxban mutat rá, hogy sehol az elfogadottságuk az UVB-hez képest.
Akik szintén nem a hool vonalat vitték, bár csetepaté ott is akadt, lásd pl. a diók elleni autópályás kalandot a dunaújvárosi teremtorna előtt.

Sajnos szétesni látszik a kapu mögötti történet, homályos hírek jönnek-mennek épp akkor amikor valami összehozó jellegű vonalnak kéne kiemelkednie a reményhez.

khm. a legjobb lenne ha visszatérne a hot-dogs.(elismerem amit elertek meg elinditottak ebben az orszagban ultra stilusban, de azert ök is sokszor beleszürkültek) a korpsot nem tudom elképzelni vezetni ezt az egészet. söt olvastam amit a lila csoportok kiadtak közleményt abban kerek perec leirják nem is kell ilyesmi mert szurkolas amugy is volt meg lesz.szoval érdekes. várom a derbyt már most nagyon...humoros kiirasok lesznek a vendégbe cimezve szerintem..

Az legalább újdonság lenne a részetekről.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.08.09. 20:51

Ferencváros // Man Utd írta:Amúgy ehhez mennyire kell balféknek/figyelmetlennek/nem tudom milyen szót használjak lenni, hogy féltve őrzött drapikat csak úgy ott felejts a rivális stadionjában??

Ez egy jogos kérdés.
Elsikálták annyival, hogy elbaszták.

Pauly D
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Pauly D » 2018.08.10. 00:25

Ha mar arrol volt szo hogy ki milyen minosegben szurkol azon gondolkoztam munkaban hofy az utolso 3-5 evben tudtok mondani minosegi szurkolo tabort? Mert en nem. Foleg nalunk borzalom onmaga parodiaja az "ultra szektor". Fradi ugye semmikepp kartyazas miatt is. Ujpestet alabb is taglaltatok. Debrecen szinten semmi szerintem. Vidi sem az igazi foleg most a nev mizeriaval. Kispesti kanyar meg el is megy de hat nekik is volt jobb idoszakuk is.
Hajrá Diósgyőr!
Nottingham Forest

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2018.08.10. 06:18

Pauly D írta:Ha mar arrol volt szo hogy ki milyen minosegben szurkol azon gondolkoztam munkaban hofy az utolso 3-5 evben tudtok mondani minosegi szurkolo tabort? Mert en nem. Foleg nalunk borzalom onmaga parodiaja az "ultra szektor". Fradi ugye semmikepp kartyazas miatt is. Ujpestet alabb is taglaltatok. Debrecen szinten semmi szerintem. Vidi sem az igazi foleg most a nev mizeriaval. Kispesti kanyar meg el is megy de hat nekik is volt jobb idoszakuk is.

Rátapintottál a lényegre. Vannak meg felvillanások, de jobbára önmaga árnyéka az összes egykori komolyabb tábor.
Puskás-Kispest-Hungary

moszkvicsslusszkulcs
Profi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: moszkvicsslusszkulcs » 2018.08.10. 06:27

SAW írta:
SAW írta:A szovjet gyártmányra jött ki a nyelvtörő, innen is elnézést.

Más eset a kettő persze és a VF nem huligán brigád az olykori keménykedések ellenére.
De épp amit említenek, hogy nem nagyon támogatták őket a többiek a boxban mutat rá, hogy sehol az elfogadottságuk az UVB-hez képest.
Akik szintén nem a hool vonalat vitték, bár csetepaté ott is akadt, lásd pl. a diók elleni autópályás kalandot a dunaújvárosi teremtorna előtt.

Sajnos szétesni látszik a kapu mögötti történet, homályos hírek jönnek-mennek épp akkor amikor valami összehozó jellegű vonalnak kéne kiemelkednie a reményhez.

khm. a legjobb lenne ha visszatérne a hot-dogs.(elismerem amit elertek meg elinditottak ebben az orszagban ultra stilusban, de azert ök is sokszor beleszürkültek) a korpsot nem tudom elképzelni vezetni ezt az egészet. söt olvastam amit a lila csoportok kiadtak közleményt abban kerek perec leirják nem is kell ilyesmi mert szurkolas amugy is volt meg lesz.szoval érdekes. várom a derbyt már most nagyon...humoros kiirasok lesznek a vendégbe cimezve szerintem..

aha ja.. amikor a shoppol összevásárolt zöld sálakat kezdte el égetni az akkor még d-lelaton par arc.. es ment a "honnan van ennyi sál nincs is ennyi emberetek ellenünk", kb ez volt. ez is olyannyira nem volt vicces hogy kinjukba a lilak elindultak a semmibe , vonultak ki a lelatorol nagy keményen hogy majd ök most megtamadjak a vendegszektort vagy mi a faszt akartak aztán szepen visszasunnyogtak... az idö ismetli magat ,20 ember sincs mát ott..
"javulnék én édesanyám,de nem olyan könnyû az faluhelyen"

kubatov takarodj !!!

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.08.10. 21:43

SAW írta:
moszkvicsslusszkulcs írta:khm. a legjobb lenne ha visszatérne a hot-dogs.(elismerem amit elertek meg elinditottak ebben az orszagban ultra stilusban, de azert ök is sokszor beleszürkültek) a korpsot nem tudom elképzelni vezetni ezt az egészet. söt olvastam amit a lila csoportok kiadtak közleményt abban kerek perec leirják nem is kell ilyesmi mert szurkolas amugy is volt meg lesz.szoval érdekes. várom a derbyt már most nagyon...humoros kiirasok lesznek a vendégbe cimezve szerintem..

aha ja.. amikor a shoppol összevásárolt zöld sálakat kezdte el égetni az akkor még d-lelaton par arc.. es ment a "honnan van ennyi sál nincs is ennyi emberetek ellenünk", kb ez volt. ez is olyannyira nem volt vicces hogy kinjukba a lilak elindultak a semmibe , vonultak ki a lelatorol nagy keményen hogy majd ök most megtamadjak a vendegszektort vagy mi a faszt akartak aztán szepen visszasunnyogtak... az idö ismetli magat ,20 ember sincs mát ott..

Igen, valami hasonlóan "vicceset" várok én is.
Ahhoz intellektus és érzék is kéne, nem csak a vélt felsőbbrendűségből fakadó folyamatos keménykedés.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.08.10. 23:31

Pauly D írta:Ha mar arrol volt szo hogy ki milyen minosegben szurkol azon gondolkoztam munkaban hofy az utolso 3-5 evben tudtok mondani minosegi szurkolo tabort? Mert en nem. Foleg nalunk borzalom onmaga parodiaja az "ultra szektor". Fradi ugye semmikepp kartyazas miatt is. Ujpestet alabb is taglaltatok. Debrecen szinten semmi szerintem. Vidi sem az igazi foleg most a nev mizeriaval. Kispesti kanyar meg el is megy de hat nekik is volt jobb idoszakuk is.

Nekünk szerintem jót tett a visszatérés Szombathelyre:
Kép
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.08.11. 00:00

Sub Pop írta:

Rátapintottál a lényegre. Vannak meg felvillanások, de jobbára önmaga árnyéka az összes egykori komolyabb tábor.

Általában egy nagy sivárság az egész.

Szerintem az emberek nem hülyék és amíg korábban a rossz foci mellett is fellángolt néha valami, addig ebben a felülről osztott lapok mentén csordogáló posványban szinte senki sem talál igazodási pontot.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.08.11. 09:07

SAW írta:
Sub Pop írta:

Általában egy nagy sivárság az egész.

Szerintem az emberek nem hülyék és amíg korábban a rossz foci mellett is fellángolt néha valami, addig ebben a felülről osztott lapok mentén csordogáló posványban szinte senki sem talál igazodási pontot.

Ehhez jött még az új regula, mert "meg kell védeni a családokat".

Soha nem volt ennyire egységesen nyomorúságos a focink minden szegmentuma utánpótlástól az A válogatottig, a bajnoksággal és szurkolással egyetemben.
Lassan csak a helytartók és sleppjük marad az üres új stadionokban. Esetleg nyereménytárgyakért kikényszerített oskolások.

Vissza: “www.nb1.hu”