Élő közvetítés és a gólok története a harmadik forduló szombati meccseiről

alehndr
Világsztár

Re: Élő közvetítés és a gólok története a harmadik forduló szombati meccseiről

HozzászólásSzerző: alehndr » 2018.08.05. 00:53

SuperDepor írta:Erről már beszélni sincs kedve az embernek, igaz, h nem láttam még se a Kisvárdát se a Felcsútot, de nem tudom elképzelni, h van tőlünk gyengébb csapat az első osztályban. Sok szar idényünk volt az évek során, de az, h két meccs után ennyire átjöjjön a teljes kilátástalanság, és ezt ne csak a szokásos pesszimizmusom mondassa talán még soha.

szvsz ezt bármelyik magyar edző tudna hozni, mint a spanyol csókos. a szikszói géniuszra dob Leisztinger egy üzenetet, és el is van intézve az edzőkérdés.

Pauly D
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Pauly D » 2018.08.05. 01:01

alehndr írta:
SuperDepor írta:Erről már beszélni sincs kedve az embernek, igaz, h nem láttam még se a Kisvárdát se a Felcsútot, de nem tudom elképzelni, h van tőlünk gyengébb csapat az első osztályban. Sok szar idényünk volt az évek során, de az, h két meccs után ennyire átjöjjön a teljes kilátástalanság, és ezt ne csak a szokásos pesszimizmusom mondassa talán még soha.

szvsz ezt bármelyik magyar edző tudna hozni, mint a spanyol csókos. a szikszói géniuszra dob Leisztinger egy üzenetet, és el is van intézve az edzőkérdés.

Viccen kivul szerintem tobbre mennenk vele.
Hajrá Diósgyőr!
Nottingham Forest

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.08.05. 04:26

inreallife írta:
nick2005 írta:Nyilván nem a Fradit kell feltétlenül megvernünk idegenben, de ebben a meccsben sokkal több volt. Mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk. Sajnos a védelem ismét elég gólképes volt. Azt mondjuk ugye, hogy Stef Wils távozásával fontos láncszem esett ki, de ma az első két gólt éppen a legrutinosabb védőnk Bosnjak oldaláról kaptuk. A másodiknál azt hittem mi jöhetünk szabadrúgással, de Lovrencsics talán egy pillanattal korábban érte el a labdát. A 11-es abszolút nem volt benn a meccsben, egy szerencsétlen mozdulat volt sajnos. Gólt szerezni, egyenlíteni tudtunk, ki szerencsével vezethettünk volna, a végén volt egy szép kapufánk is. A kiállítás sem volt benn........ Jagodics bizos csúnyát mondott, de ott kezdődött a dolog, hogy igéretes akciót állított meg a spori ok nélkül. Na mindegy, én azt mondom, most is partiban voltunk, nem volt olyan kilátástalan a játékunk, mint pl. a Diósgyőrnek Debrecenben, de most már nyerni is kellene. Elvileg könnyebb meccsek jönnek....... elvileg .......

hat en meg pont azt lattam, amivel doll elore mosokodott, hogy felgozzel jatszunk. o 70-80%-ot mondott, szerintem ez max a fele volt, ahhoz kepest eleg sima meccs volt. a 84 percben leo szerelese utan meg mar jatszani sem akartak a fiuk erthetetlen, hogy a fradi jatekosok hogyan engedhetik ezt meg maguknak. pont annyit adtak csak ki magukbol, amennyi a gyozelemhez kellett, amikor meg kimegyunk a nemzetkozibe, akkor megint letoljuk a nadragot, hogy ez nekunk mar sok...
Összefoglaltad a focink betegségének egyik lényegét. A játékos megteheti, hogy visszafogja a teljesítményét, mert nincs rajta kényszer - a pénzét megkapja így is, a közönség kiszolgálása rég nem érdekli.
A júliusi biztos kiesés után jöhet egy évnyi langyos súlyos milliókért. Persze, hogy ebből soha nem lesz semmi.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.08.05. 10:18

kristof98.haladas írta:Innentől el kell kezdeni gyűjteni a pontokat. Védekezésben nagyon fel kell javulni, mert a 3 meccs alatt kapott 8 gól egyszerűen nem fér bele.

Jövő héten verni kell a Felcsútot hazai pályán, utána meg minimum pontot kell hozni Diósgyőrből. Ahogy írtam ma a védelemben Bosnjak hibázott az első két gólnál, ezt el kell ismerni, ráadásul nekem ő az egyik nagy kedvencem a csapatból. A 11-esért nagy kár, mert úgy tűnt, hogy valahogy elment a játékosok kedve, reménytelennek látták a 2 gólos hátrányt. 2-1-nél szerintem jobban hajtott volna a csapat és egy gól akárhogy is bepattanhat, pl. akár a 92. percben Németh Milán kapufájára sem számított senki.
Funsho Bambgoye-nek több időt a pályán mester!
########################
HAJRÁ HALI!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.08.05. 10:47

Pauly D írta:
alehndr írta:

Viccen kivul szerintem tobbre mennenk vele.

Egyetértek
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.08.05. 11:31

nick2005 írta:
kristof98.haladas írta:Innentől el kell kezdeni gyűjteni a pontokat. Védekezésben nagyon fel kell javulni, mert a 3 meccs alatt kapott 8 gól egyszerűen nem fér bele.

Jövő héten verni kell a Felcsútot hazai pályán, utána meg minimum pontot kell hozni Diósgyőrből. Ahogy írtam ma a védelemben Bosnjak hibázott az első két gólnál, ezt el kell ismerni, ráadásul nekem ő az egyik nagy kedvencem a csapatból. A 11-esért nagy kár, mert úgy tűnt, hogy valahogy elment a játékosok kedve, reménytelennek látták a 2 gólos hátrányt. 2-1-nél szerintem jobban hajtott volna a csapat és egy gól akárhogy is bepattanhat, pl. akár a 92. percben Németh Milán kapufájára sem számított senki.

ahogy a riporter is megjegyezte, mar az elso gol is a semmibol jott. ha a vegen levo szinten a semmibol eleresztett loves a kapufarol beakad, attol meg nem lennetek jobb csapat, csak egy par ponttal kapnatok tobbet. szerintem az mar regen rossz, hogy a semmibol varjatok a golokat. sot ez a legrosszabb. 0 tamadasepites volt, igy kimenni egy meccsre, hogy hatha lesz egy megpattano labda, egy rosszul kivedett szoglet stb, eleg sovany taktikanak tunik. az ellenunk jatszo elso 3 csapatot elnezve szerintem ti voltatok a leggyengebbek, megha az eredmeny nem is ezt sugallja. es az mtk a legerosebb, igaz ok hazai palyan nyomtak, tudjuk, hogy az is szamit. hidd el, nem a kapufarol kifele pattano labda a legnagyobb problema nalatok...
kubatov takarodj!

Forrest Gump
BL-menõ
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Forrest Gump » 2018.08.05. 17:00

inreallife írta:kiraly megint leterdelt, mint egy kurva. pont mint az eszak irek ellen, ha nem egy vakon vagy kepzetlen csatar guritja neki kapura, akkor ez mindig gol...

Hál a jó istennek, hogy kiöregedett. Fájdalom volt nézni a válogatottban a sületlenségeit.
"Te hoztál fel minket a nagyok közé, és Te tettél minket is naggyá. Egy igaz ember, igazi mester, egy darabka történelem... Ez mind Te vagy nekünk. Köszönünk mindent! Isten veled, Garamvölgyi Lajos!"
https://www.youtube.com/watch?v=zFxLXFErbUU

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.08.05. 19:36

inreallife írta:Király megint leterdelt, mint egy kurva. pont mint az eszak irek ellen, ha nem egy vakon vagy kepzetlen csatar guritja neki kapura, akkor ez mindig gol...

Kurvázgathatsz nyugodtan, mondjuk nem véletlenül választották meg az EB rájátszás legjobb játékosának.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.08.05. 23:02

inreallife írta:
nick2005 írta:

ahogy a riporter is megjegyezte, mar az elso gol is a semmibol jott. ha a vegen levo szinten a semmibol eleresztett loves a kapufarol beakad, attol meg nem lennetek jobb csapat, csak egy par ponttal kapnatok tobbet. szerintem az mar regen rossz, hogy a semmibol varjatok a golokat. sot ez a legrosszabb. 0 tamadasepites volt, igy kimenni egy meccsre, hogy hatha lesz egy megpattano labda, egy rosszul kivedett szoglet stb, eleg sovany taktikanak tunik. az ellenunk jatszo elso 3 csapatot elnezve szerintem ti voltatok a leggyengebbek, megha az eredmeny nem is ezt sugallja. es az mtk a legerosebb, igaz ok hazai palyan nyomtak, tudjuk, hogy az is szamit. hidd el, nem a kapufarol kifele pattano labda a legnagyobb problema nalatok...

Nem értek egyet, az első félidő utolsó momentumában majdnem egyenlítettünk, a gólunk után pár perccel nem sokon múlt, hogy átvegyük a vezetést. A végén is volt egy nagy helyzetünk. Mezőnyben egyáltalán nem voltunk rosszak. Ennyi erővel Királynak összesen egy bravúrt kellett bemutatnia, amikor lábbal védett és az ellentámadásból gólt szereztünk. Az 1 pont ellenére nincs gond, mert nehéz csapatokkal játszottunk, minden meccsen rúgtunk gólt, mindig tudtunk hátrányból egyenlíteni. Ha Priskinnek lejár az eltiltása jobbak leszünk, Gállal is erősödünk, lassan Rabusic is teljes értékű lesz újra. Szerintem egyedül a dán sráccal nyúltunk mellé (Lyng). Eddig sem volt túl jó, most már padon sem ült.
########################
HAJRÁ HALI!

Vissza: “www.nb1.hu”