Savaria1919 írta:Savaria1919 írta:Hopp, Wszołek már villant is.
megint, gólpassz Mucsinak, a kontrák nagyon mennek
ajjaj, cváj cu cváj ahogy Isti mondaná
Savaria1919 írta:Savaria1919 írta:Hopp, Wszołek már villant is.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Savaria1919 írta:Hopp, Wszołek már villant is.
ajjaj, cváj cu cváj ahogy Isti mondaná
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Szarka írta:Mára teszek egy Brighton hendi, Pool, Fradi győzelmet.
Valami javaslat még? AV Varsó ellen esetleg?
Szobo, Salah és még többen a padon nyitnak, Klopp nem izgatja magát. :)
ezeket a bohóckupákat, ha tehetnék, a csalódott sztárcsapatok már a rajtnál lemondanák
és amúgy igazuk is lenne - már az ő szempontjukból
Cselszky írta:Maradonapoli írta:Cselszky írta:Szobo, Salah és még többen a padon nyitnak, Klopp nem izgatja magát. :)
ezeket a bohóckupákat, ha tehetnék, a csalódott sztárcsapatok már a rajtnál lemondanák
és amúgy igazuk is lenne - már az ő szempontjukból
Azért kíváncsi vagyok, leszarja-e annyira, hogy ki is kapjanak (mint ahogy most állnak), vagy inkább beküld pár embert a második félidőben.
Szarka írta:Ezt a mákot. Gondoltam viccből csak megteszem, hogy a Poolnak megint fordítania kell. 20-as odds , egy ezressel :)

Szarka írta:Mára teszek egy Brighton hendi, Pool, Fradi győzelmet.
Savaria1919 írta:Szarka írta:Mára teszek egy Brighton hendi, Pool, Fradi győzelmet.
Remélem nem fogadtad meg az AV-t. MRI-ék ezt alaposan eltaktikázták, nem is értem, mi volt a terv, mintha lenézték volna az ellenfelet. Kosztabá legionáriusait dicséret illeti, pörögtek becsülettel, Wszolek és Muci élete formájában, Gual kicsit teszetosza, de neki ez az erénye, Józsi ma is jól osztogatott és ezúttal mentálisan is bírta, a védelem a két hibát leszámítva állta a sarat.
Lesznek még meglepcsik ebben a csoportban, a hollandusok háromgólos előnyről kaptak ki Mostarban.
Savaria1919 írta:Szarka írta:Mára teszek egy Brighton hendi, Pool, Fradi győzelmet.
Remélem nem fogadtad meg az AV-t. MRI-ék ezt alaposan eltaktikázták, nem is értem, mi volt a terv, mintha lenézték volna az ellenfelet. Kosztabá legionáriusait dicséret illeti, pörögtek becsülettel, Wszolek és Muci élete formájában, Gual kicsit teszetosza, de neki ez az erénye, Józsi ma is jól osztogatott és ezúttal mentálisan is bírta, a védelem a két hibát leszámítva állta a sarat.
Lesznek még meglepcsik ebben a csoportban, a hollandusok háromgólos előnyről kaptak ki Mostarban.
Szarka írta:Savaria1919 írta:Szarka írta:Mára teszek egy Brighton hendi, Pool, Fradi győzelmet.
Hát végül egyik szelóra rákerült. De többet bukok a Brightonon, megint megpróbáltam a kapott gól nélkül nyerik a meccset, erre épp vesztésre állnak. A mákos sikerem javát el is bukom ma, pont olyanok miatt, akiket elvileg ismerek. Az AV-t se vágom, Emery elvileg az ilyen kupameccseken él igazán, át is variálta a csapatát, de úgy néz ki, ezt most benézte. Lehet a lenézés és felkészületlenség az oka, mindenesetre szép teljesítmény a Legia-tól.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Szarka írta:Mára teszek egy Brighton hendi, Pool, Fradi győzelmet.
A nap csapata: a Zrínyi Mostar. Mikor volt ekkora fordítás utoljára európai kupában?
Maradonapoli írta:A Zéerté megdobott egy 10 rongyos bónusz lehetőségével, élő fogadára. Kreatív ötleteket várok a hétvégét illetően az összeg elbaszására!
Javier Arizmendi írta:csehek 3-ból 3 győzelem, Slovan nagy nehezen verte a halfeldolgozókat, Nagyszombat kapott egy négyest Bulgáriában, görögök 4-ből 3 győzelem, közte Villarreal és Brighton elleni
Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:csehek 3-ból 3 győzelem, Slovan nagy nehezen verte a halfeldolgozókat, Nagyszombat kapott egy négyest Bulgáriában, görögök 4-ből 3 győzelem, közte Villarreal és Brighton elleni
szerbiai csapatokhoz némi funfact, hogy a Zvezda, a TSC, és a Csuka is úgy kapott ki idegenben 3-1-re, hogy az első gólt ők szerezték.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 33 vendég