Maradonapoli írta:Holnap elkaphatnánk a Honvédot idegenben. Nem akkora szám az a csapat. De minimum pontszerzést várok!
Khm. :cool:
Hatalmas gratula a csapatnak, ez szép fegyvertény volt! és nagyon kellett!
Maradonapoli írta:Holnap elkaphatnánk a Honvédot idegenben. Nem akkora szám az a csapat. De minimum pontszerzést várok!
Savaria1919 írta:Ez egy több szempontból is emlékezetes meccs.
Kezdve az odaúttal. A Nyugatiból Kispest vasútállomásig egy 20 éves, az államadósság kiegyenlítéséért kapott orosz motorvonattal utaztam, azt nem tudtam eldönteni, hogy a motor berregése vagy a klíma zúgása volt a hangosabb, amikor hatvannal repesztetett. Könnyed séta következett a XIX. kerületi napnyugtában egy elhagyatott traktorgyár tövében, majd az Iparos utcában, ahol a helyi erők egy BMW márkájú fehér gépjármű felett üzleteltek, köldökig kigombolt ingben, némelyiknek vastagabb volt a karja, mint nekem.
Az utca végén egy vashíd és egy bódé fogadott, ahol több bosszús drukker - közte Árpád Apánk Fia, aki a VIP VENDÉG SKYBOX szektort kereste - próbált volna jegyet venni, de csak készpénzt fogadtak el. Kettőt kisegítettem, ennek később szerepe lesz. Az árát azonnal átutalták.
A lépcsőzés-vashíd-lépcsőzés mozgásfejlesztést egy kis aluljáró követte, majd a büfé, ha lehet még bosszúsabb ismerősökkel: ott csak kártyát fogadnak el, de a terminál lehalt, készpénzt nem fogadnak el.
A körülményekhez képest meglepően sokan voltunk, ráadásul hangosak is, a GWA ifjonti szekciója pont mellénk sorakozott fel. Az első felesben hátul hajmeresztő dolgokat műveltünk, elöl nem mertünk lőni, szóval csak a szokásos.
A pontrúgásból kapott gól után lélekben feladtam, majd jött a második - utóbb kiderült, tévesen visszafújt - találat, ott már Jovics búcsúztató cikkét fogalmaztam magamban. Viszont el kell ismernem, jól cserélt a tréner. Időközben kaptam egy ajándék sört azoktól, akiknek segítettem a bejutásnál, a terminálba addigra sikerült életet lehelni.
A Haliba is, mentünk előre becsülettel, találtunk egy egyenlítő gólt, a piros után pedig tepertünk a győzelemért, bár féltem, hogy majd kapunk egyet. A tizenegyes elvégzése előtti cserével leírta magát nálam a Honvéd ifjú edzője, Dúzs jó teljesítményt nyújtott. A végén Jovicsot is kiszórták, pedig ő békíteni akart.
A lefújás után Schimmer Szabolcs megtapsolta a vendégtábort, ez szép jelenet volt. Tetszett, hogy próbáltunk küzdeni a bekapott gól után. A kispestiek joggal nehezményezik a spori munkáját, nem nőtt fel a meccs amúgy sem túl magas színvonalához. Ettől függetlenül aligha lesznek a feljutás közelében, bár mi sem.
Cselszky írta:Ezt a szabadrúgást illett volna védeni, a hosszúra helyezkedett, a rövidet nem védte, és elkésve is indult. Szarul nézett ki. Más kérdés, hogy sikerült a fordítás, gratula!
Javier Arizmendi írta:habár komoly párhuzamot vélek felfedezni a Hemingway-ellenes Kispest szurkolók, és saját magam, mint anti-Tarsolyos ETO szurkoló között, de azért csak megkérdezném tőlük, hogy akkor most jobb, mint Hemi papa alatt? nyilván Hemi nem is köztörvényes bűnöző. most viszont van egy jó/túl nagy stadi, fideszes háttér, és Puskás csapata a kiesés ellen küzd a Külügyér úr teljeskörű támogatásával.

Javier Arizmendi írta:habár komoly párhuzamot vélek felfedezni a Hemingway-ellenes Kispest szurkolók, és saját magam, mint anti-Tarsolyos ETO szurkoló között, de azért csak megkérdezném tőlük, hogy akkor most jobb, mint Hemi papa alatt? nyilván Hemi nem is köztörvényes bűnöző. most viszont van egy jó/túl nagy stadi, fideszes háttér, és Puskás csapata a kiesés ellen küzd a Külügyér úr teljeskörű támogatásával.
Savaria1919 írta:Kéne igazolni egy kapust, a szabadrúgásokkal látványosan nem tudunk mit kezdeni. Dombó szabadon igazolható, helyi nevelés ráadásul.
Kiesni nem fogunk, de kb a 10. helynél több nincs ebben a csapatban jelenleg.
Cselszky írta:Szépen kezd összerázódni az eleje, az ETO sima feljutása már nem is tűnik annyira egyértelműnek, mint pár hete. A Nyíregy a tavalyi vergődés után eddig elég nagyot megy, a Budafok szvsz kezd a várt helye felé visszakéredzkedni, az elején joggal röhögött Vasas pedig csendben kapaszkodik. Az Ajka mélyrepülése és a Gyirmi vesszőfutása nekem kicsit meglepő.
Cselszky írta:Szépen kezd összerázódni az eleje, az ETO sima feljutása már nem is tűnik annyira egyértelműnek, mint pár hete. A Nyíregy a tavalyi vergődés után eddig elég nagyot megy, a Budafok szvsz kezd a várt helye felé visszakéredzkedni, az elején joggal röhögött Vasas pedig csendben kapaszkodik. Az Ajka mélyrepülése és a Gyirmi vesszőfutása nekem kicsit meglepő.
Savaria1919 írta:Kéne igazolni egy kapust, a szabadrúgásokkal látványosan nem tudunk mit kezdeni. Dombó szabadon igazolható, helyi nevelés ráadásul.
Savaria1919 írta:Cselszky írta:Szépen kezd összerázódni az eleje, az ETO sima feljutása már nem is tűnik annyira egyértelműnek, mint pár hete. A Nyíregy a tavalyi vergődés után eddig elég nagyot megy, a Budafok szvsz kezd a várt helye felé visszakéredzkedni, az elején joggal röhögött Vasas pedig csendben kapaszkodik. Az Ajka mélyrepülése és a Gyirmi vesszőfutása nekem kicsit meglepő.
A Gyirmót nálam is, bár a tavaszuk sem volt sikertörténet.
Lehet, hogy a Horváth tesók már keresik, milyen festménnyel búcsúzzanak Csizmadiától.
Savaria1919 írta:Mindeközben felmentették Flórit a budapesti vasutasok.
Mech írta:Savaria1919 írta:Kéne igazolni egy kapust, a szabadrúgásokkal látványosan nem tudunk mit kezdeni. Dombó szabadon igazolható, helyi nevelés ráadásul.
Dombó utoljára Szegedről postolt azt láttam facebookon, szal valszeg offos nekünk.
Jelenlévő fórumozók: Google Adsense [Bot], Savaria1919 valamint 35 vendég