Mech írta:Varga Kevin --> Sepsi
2022 óta ez a 6. (!!!) csapata
Azigen :O
Mech írta:Varga Kevin --> Sepsi
2022 óta ez a 6. (!!!) csapata
Szarka írta:Már mennek ki az EB jegyek sorsolásáról az infók. Nekem még nem jött semmi, de tesóm kapott két jegyet a skótok és a svájciak ellen !
Szarka írta:Már mennek ki az EB jegyek sorsolásáról az infók. Nekem még nem jött semmi, de tesóm kapott két jegyet a skótok és a svájciak ellen !
Mech írta:jó igazságtalan, valaki meg mindháromra megkapta a maximális 4 jegyet...
Adamek írta:Szarka írta:Már mennek ki az EB jegyek sorsolásáról az infók. Nekem még nem jött semmi, de tesóm kapott két jegyet a skótok és a svájciak ellen !
nekem 3*4 igénylésből 0 jegy
Cselszky írta:Adamek írta:Szarka írta:Már mennek ki az EB jegyek sorsolásáról az infók. Nekem még nem jött semmi, de tesóm kapott két jegyet a skótok és a svájciak ellen !
nekem 3*4 igénylésből 0 jegy
3x2, 0
Akkor ez ennyi volt.
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:nekem 3*4 igénylésből 0 jegy
3x2, 0
Akkor ez ennyi volt.
nincs több kör?
Mech írta:Adamek írta:Cselszky írta:3x2, 0
Akkor ez ennyi volt.
nincs több kör?
de, márciusban jön a kövi kör, szabad a gazda alapon, én előző két Eb-n abban a körben vettem jegyet
Adamek írta:Mech írta:Adamek írta:nincs több kör?
de, márciusban jön a kövi kör, szabad a gazda alapon, én előző két Eb-n abban a körben vettem jegyet
én is úgy emlékszem, hogy közvetlen 1-2 hónappal előtte vettem
Mech írta:Adamek írta:Cselszky írta:3x2, 0
Akkor ez ennyi volt.
nincs több kör?
Cselszky írta:Mech írta:Adamek írta:nincs több kör?
Azokról a jegyekről van szó, amiket nem fizetnek ki, vagy vannak még meg sem hirdetett helyek?
/Az előző kettőn januárban kaptam jegyeket, a későbbi köröket már nem figyeltem./
Mech írta:Cselszky írta:Mech írta:de, márciusban jön a kövi kör, szabad a gazda alapon, én előző két Eb-n abban a körben vettem jegyet
Azokról a jegyekről van szó, amiket nem fizetnek ki, vagy vannak még meg sem hirdetett helyek?
/Az előző kettőn januárban kaptam jegyeket, a későbbi köröket már nem figyeltem./
szerintem főleg azok amiket most nem fizetnek ki, de tuti van olyan amit is a szponzorok visszadobnak mert elég sokan abban a körben jutottak jegyhez
de abban a körben már nem figyelik a szektorokat meg semmit, én 2016-ban az eredetileg portugál, 2021-ben pedig a francia részre szereztem jegyet, de átlehetett menni mindkétszer szóval nem volt para
Cselszky írta:Mech írta:Cselszky írta:Azokról a jegyekről van szó, amiket nem fizetnek ki, vagy vannak még meg sem hirdetett helyek?
szerintem főleg azok amiket most nem fizetnek ki, de tuti van olyan amit is a szponzorok visszadobnak mert elég sokan abban a körben jutottak jegyhez
de abban a körben már nem figyelik a szektorokat meg semmit, én 2016-ban az eredetileg portugál, 2021-ben pedig a francia részre szereztem jegyet, de átlehetett menni mindkétszer szóval nem volt para
Első blikkre az lenne logikus, hogy akkor még annyi esély sincs jegyhez jutni, mint amennyi most volt, mivel töredékannyi jegy keres majd gazdát. De közben többen is írtátok, hogy anno is a márciusi körben szereztetek jegyet. Talán az lehet mögötte, hogy ha az 1. körben mondjuk x ember igényel jegyet, addig később már csak pl. 0,1x?
Mech írta:Adamek írta:Mech írta:ahhoz képest, hogy azt mondták, hogy a novemberi selejtező meccsekre már lehet visszatér itt vagyunk január végén és még mindig nem játszott
pontosan ettől vagyok én is kicsit para vele kapcsolatban
ha őt valahogy újra is élesztenék, Fiola, bár Tunyacsáp egyik legnagyobb szívszerelme, már többet sérült egy szezonban mint nem, Botka meg maga is érezte önkritikusan, hogy kifelé áll a lőcse a keretből, szerintem ők ketten nézik majd TV-n ha valakiket ki kell rakni
középső Palikát amúgy lehet, hogy nem is a belsőbekk posztra szánja a májsztró hanem valahova Kálmán és Nagy Ádám helyett/mellett
Herthában ott tolja középpályán, akkor viszont nyilván ifjabb Kálmán bának reszeltek angol 3-ból a kezdőben, mert pisás Nagy Ádi kirobbanthatatlan úgyis, hiába nem játszik egész szezonban
oda középre az is kérdés, hogy Kleini mennyire építi magát vissza horvátoknál, vagy, hogy az élsportra alkalmatlan Schafer/Kalmár duó mikor szakadnak újra szét
Adamek írta:Mech írta:Adamek írta:pontosan ettől vagyok én is kicsit para vele kapcsolatban
ha őt valahogy újra is élesztenék, Fiola, bár Tunyacsáp egyik legnagyobb szívszerelme, már többet sérült egy szezonban mint nem, Botka meg maga is érezte önkritikusan, hogy kifelé áll a lőcse a keretből, szerintem ők ketten nézik majd TV-n ha valakiket ki kell rakni
középső Palikát amúgy lehet, hogy nem is a belsőbekk posztra szánja a májsztró hanem valahova Kálmán és Nagy Ádám helyett/mellett
Herthában ott tolja középpályán, akkor viszont nyilván ifjabb Kálmán bának reszeltek angol 3-ból a kezdőben, mert pisás Nagy Ádi kirobbanthatatlan úgyis, hiába nem játszik egész szezonban
oda középre az is kérdés, hogy Kleini mennyire építi magát vissza horvátoknál, vagy, hogy az élsportra alkalmatlan Schafer/Kalmár duó mikor szakadnak újra szét
na, be is jött sajnos, szerencsétlen Kalmár már tuti lemarad erről az EB-ről is, megint térdműtét, kb. fél év felépülési idő
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 38 vendég