BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Cselszky
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.11. 12:08

Savaria1919 írta:Kalmár Zsoltot látni vélték Székesfehérváron.
Több szempontból is érdekes ez a transzfer. Egyrészt Kalmár amolyan helyi ikon státuszban fut(ott) Dunaszerdahelyen, ez volt az első külföldi csapat, ahol megkapta a bizalmat, a válogatottban is számíthatott rá Rossi, megválasztották a bajnokság legjobb játékosának is. A ciki kupabúcsú után kiszorult a kezdőből, a kassaiak ellen is csak 18 percet kapott, a kapitányi karszalagot át sem adták neki. Nem lennék meglepve, ha később kiderülne, hogy edzőbával összeakasztotta a bajszát és a köztük lévő csatát Gula nyerte.
Másrészt gondolom nem bontottak vele szerződést, Oszibá sem szabadulna ingyen tőle. Akkor viszont a "csóró Fehérvár" mégsem olyan csóró, ha zsebbe tud nyúlni érte.

Nyilván nem arról van szó, hogy eddig volt 100 egység pénzük, most meg 5. A keretet fent kell tartani, annyi, hogy karcsúsítottak, a 30+osok jó részétől megváltak, gondolom, főleg a jól keresőktől, és ahogy nézem, szabad transzferekkel vagy kölcsönszerződésekkel (pl. Karamoko) operálnak, gyanítom, Kalmár is kölcsönbe érkezne. Hasonló működésre állhatnak át, mint ami nálunk megy. A 4-800 ezer júróért eszközölt igazolások és a horror fizuk időszakának van vége. Ettől még akár a dobogó környékére is oda lehet érni (meg persze kiesni is ki lehet).
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.11. 12:09

Szarka írta:
Maradonapoli írta:
Több szempontból is érdekes ez a transzfer. Egyrészt Kalmár amolyan helyi ikon státuszban fut(ott) Dunaszerdahelyen, ez volt az első külföldi csapat, ahol megkapta a bizalmat, a válogatottban is számíthatott rá Rossi, megválasztották a bajnokság legjobb játékosának is. A ciki kupabúcsú után kiszorult a kezdőből, a kassaiak ellen is csak 18 percet kapott, a kapitányi karszalagot át sem adták neki. Nem lennék meglepve, ha később kiderülne, hogy edzőbával összeakasztotta a bajszát és a köztük lévő csatát Gula nyerte.
Másrészt gondolom nem bontottak vele szerződést, Oszibá sem szabadulna ingyen tőle. Akkor viszont a "csóró Fehérvár" mégsem olyan csóró, ha zsebbe tud nyúlni érte.

Az a fura nekem ebben, hogy elvileg a Vidi meg az ETO nem csipázta egymást régen sem szurkeri szinten sem, mégis oda akar menni Kalmár. Arra számítottam, hogy a srác a dunajská stredai évek után hazatér Győrbe és ikonná válik. Oké, nyilván nem akar nb2-ben játszani, de simán találhattak volna neki egy semleges csapatot egy év kölcsönre, a feljutás után pedig mehetett volna az ETO-ba.

Korai neki még "levezetni" az NB2-be. Az viszont meglep, hogy a Vidinek végül volt rá pénze, és Kalmár is őket választotta. Egyáltalán a Fradinál szóba se jött? Pedig jó lenne pár minőségi hazait is beszipkázniuk, és Zsolti nem lógna ki a keretből.

nem hinném, üveglábú, koros, bár még csak 28 (jövőre ugyebár 29), de magyar játékos ebben a korban racionálisan már egészségesen sem igazán értékesíthető külföldre, egyetlen ok lehet, hogy Rossi nem hívja be az nb2-ből, de más okot nem találok, hogy ne menjen haza nevelőklubjához
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.11. 12:52

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.11. 12:54

Adamek írta:
SuperDepor írta:Tegnap elindultam a győzelem útján, hétvégére kell két esemény amivel duplázni tudok.
Érdemes figyelembe venni az európai kupameccseken, hogy a belorusz csapatok jelentősen meggyengultek, ennek ellenére, jó odszokkal adják őket. Illetve az észak ír, ír klubcsapatok továbbra is nagyon szarok.
Celje - Grodno 1:0-------H 1,72
Sheriff BATE 5:1----------H 1,60
Hamrun FTC V 1,65
Tobol Derry City 1:0---------H 1,91
@8,50

tegnap én is beszálltam a bolondok adójába és az FTC-Rosenborg-APOEL-Omonia négyesfogattal nyertem 100 Forintra 2430-t
ezt most okosan kell elköltenem

Meg kell inni
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.11. 12:57

Maradonapoli írta:https://hvg.hu/gazdasag/20230811_foci_penz_nb1_sikerek

Nekem mindegy, végre valamit megnyertünk. Mi vagyunk a legnagyobbak.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.11. 13:00

Maradonapoli írta:
Szarka írta:
Maradonapoli írta:Az a fura nekem ebben, hogy elvileg a Vidi meg az ETO nem csipázta egymást régen sem szurkeri szinten sem, mégis oda akar menni Kalmár. Arra számítottam, hogy a srác a dunajská stredai évek után hazatér Győrbe és ikonná válik. Oké, nyilván nem akar nb2-ben játszani, de simán találhattak volna neki egy semleges csapatot egy év kölcsönre, a feljutás után pedig mehetett volna az ETO-ba.

Korai neki még "levezetni" az NB2-be. Az viszont meglep, hogy a Vidinek végül volt rá pénze, és Kalmár is őket választotta. Egyáltalán a Fradinál szóba se jött? Pedig jó lenne pár minőségi hazait is beszipkázniuk, és Zsolti nem lógna ki a keretből.

nem hinném, üveglábú, koros, bár még csak 28 (jövőre ugyebár 29), de magyar játékos ebben a korban racionálisan már egészségesen sem igazán értékesíthető külföldre, egyetlen ok lehet, hogy Rossi nem hívja be az nb2-ből, de más okot nem találok, hogy ne menjen haza nevelőklubjához

Persze, ő már nem menne külföldre, de azért mondjuk 3 évig még egy nemzetköziben induló magyar csapatot simán tudna segíteni. NB2-be 28 évesen még fiatal, és ő azért nem egy NB1 tucatjátékos.
Persze lehet még abban a hiszemben van, hogy a Vidi a dobogóért megy majd :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.11. 13:06

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:https://hvg.hu/gazdasag/20230811_foci_penz_nb1_sikerek

Nekem mindegy, végre valamit megnyertünk. Mi vagyunk a legnagyobbak.

Én örülök, hogy örülsz István! Az első hely szép minden műfajban!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.11. 14:22

GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.11. 15:15

Cselszky írta:

Nyilván nem arról van szó, hogy eddig volt 100 egység pénzük, most meg 5. A keretet fent kell tartani, annyi, hogy karcsúsítottak, a 30+osok jó részétől megváltak, gondolom, főleg a jól keresőktől, és ahogy nézem, szabad transzferekkel vagy kölcsönszerződésekkel (pl. Karamoko) operálnak, gyanítom, Kalmár is kölcsönbe érkezne. Hasonló működésre állhatnak át, mint ami nálunk megy. A 4-800 ezer júróért eszközölt igazolások és a horror fizuk időszakának van vége. Ettől még akár a dobogó környékére is oda lehet érni (meg persze kiesni is ki lehet).

2+1 évre írt alá. Gondolom a Dárdai-transzferből is jutott nekik némi összeg, de Kalmár megszerzése szerintem még szebb napjaikban is nagy dobás lett volna.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.08.11. 16:15

Maradonapoli írta:Az a fura nekem ebben, hogy elvileg a Vidi meg az ETO nem csipázta egymást régen sem szurkeri szinten sem, mégis oda akar menni Kalmár. Arra számítottam, hogy a srác a dunajská stredai évek után hazatér Győrbe és ikonná válik. Oké, nyilván nem akar nb2-ben játszani, de simán találhattak volna neki egy semleges csapatot egy év kölcsönre, a feljutás után pedig mehetett volna az ETO-ba.

Az árulás minősített esete, de hát a számlákat Zsótinak is be kell fizetnie, miért pont ő lenne más. Az, hogy a tulajunk a másik csapatából eladja az ellenségünknek az utolsó valamire való saját nevelésű játékosunkat, csak hab a tortán.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.11. 20:06

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Tegnap elindultam a győzelem útján, hétvégére kell két esemény amivel duplázni tudok.
Érdemes figyelembe venni az európai kupameccseken, hogy a belorusz csapatok jelentősen meggyengultek, ennek ellenére, jó odszokkal adják őket. Illetve az észak ír, ír klubcsapatok továbbra is nagyon szarok.
Hamrun FTC V 1,65
@8,50

tegnap én is beszálltam a bolondok adójába és az FTC-Rosenborg-APOEL-Omonia négyesfogattal nyertem 100 Forintra 2430-t

Meg kell inni

jut szm-be, ezen a hazai cuccon most bohóckodtam először, itt nincs olyan opció. hogy kétgólos vezetésnél nyertem meg menetközben kivehető ajánlat ?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.11. 21:21

Adamek írta:
Hamrun FTC V 1,65
@8,50

Aki fogad, az veszít.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.11. 21:39

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:tegnap én is beszálltam a bolondok adójába és az FTC-Rosenborg-APOEL-Omonia négyesfogattal nyertem 100 Forintra 2430-t

Meg kell inni

jut szm-be, ezen a hazai cuccon most bohóckodtam először, itt nincs olyan opció. hogy kétgólos vezetésnél nyertem meg menetközben kivehető ajánlat ?

Tippmixpron nem tudod kivenni menetközben, pedig az jó opció. Komoly informatikai tudomány szükséges egy ilyen lehetőség programba illesztésére, érthető a hiánya.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.11. 22:03

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Hamrun FTC V 1,65
@8,50

Aki fogad, az veszít.

ez így van
egy percre elfelejtettem ezt az alaptörvényt és ezért nyertem csak
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.11. 22:17

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:tegnap én is beszálltam a bolondok adójába és az FTC-Rosenborg-APOEL-Omonia négyesfogattal nyertem 100 Forintra 2430-t

Aki fogad, az veszít.

ez így van
egy percre elfelejtettem ezt az alaptörvényt és ezért nyertem csak

kezdők szerencséje, hogy beetessenek
én is így kezdtem

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.08.12. 07:37

Újpest, Sociedad, Bayern M, Newcastle, Aik Stockholm.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.12. 09:19

zaggar írta:Újpest, Sociedad, Bayern M, Newcastle, Aik Stockholm.

Ne tedd meg, cimbi! Ne felejtsd: mindig a Ház nyer.
Egy kupiban dolgoztam évekig, láttam hogy mennek ott a dolgok.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.12. 10:15

Kén >>> Bayern

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.12. 10:16

SuperDepor írta:Kén >>> Bayern

S -> By

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.12. 10:57

Oké, de csak a Papi kék szemei miatt! 10 millió dollárnál leállunk srácok!

PSG-Lorient 1,5
Bayern-Lipcse H vagy X
Sociedad-Girona H vagy X
Marseille-Reims H vagy X
Auxerre-Amiens H vagy X
Watford-Plymouth H vagy
Arsenal-Nottingham H + 2,5 over

Vissza: “www.nb1.hu”