Cselszky írta:Ha így marad, a hétfői MTK-Ajka nagy meccs lesz.
Ránéztem, az Ajka az utolsó 3 helyezettel játszik még, míg az MTK pl. utazik Pécsre és Gyirmótra. Nagy show van kilátásban? :)
nagy
Ránéztem, az Ajka az utolsó 3 helyezettel játszik még, míg az MTK pl. utazik Pécsre és Gyirmótra. Nagy show van kilátásban? :)
Savaria1919 írta:Cselszky írta:Ha így marad, a hétfői MTK-Ajka nagy meccs lesz.
Vasárnap lesz. Még a végén idén sem maradunk csodacsapat nélkül:
18/19: Kaposvári Rákóczi
19/20: Budafoki MTE
20/21: Gyirmót FC
21/22: Kecskeméti TE
SuperDepor írta:Mtk szurkolói oldalon írták, hogy az idősebb játékosok (Bognár, Németh, Vadnai) 1+1 éves szerződését feljutás esetén nem akarják meghosszabbítani, a helyükre légiósokat szánnak. Az nb2be viszont nem kell légiós. Ezért nem megy a szekér.
Cselszky írta:Savaria1919 írta:Cselszky írta:Ha így marad, a hétfői MTK-Ajka nagy meccs lesz.
Vasárnap lesz. Még a végén idén sem maradunk csodacsapat nélkül:
18/19: Kaposvári Rákóczi
19/20: Budafoki MTE
20/21: Gyirmót FC
21/22: Kecskeméti TE
Vasárnap, valóban.
Savaria1919 írta:azért nem bánom, hogy nem vagyunk élcsapat, mert így nem szívatnak bennünket ezekkel a hétfő este nyolcas időpontokkal
Cselszky írta:Savaria1919 írta:azért nem bánom, hogy nem vagyunk élcsapat, mert így nem szívatnak bennünket ezekkel a hétfő este nyolcas időpontokkal
A várható 25-ös bővítésre érdemes gyúrnotok.
Adamek írta:Cselszky írta:Savaria1919 írta:azért nem bánom, hogy nem vagyunk élcsapat, mert így nem szívatnak bennünket ezekkel a hétfő este nyolcas időpontokkal
12-ről 25-re?
SuperDepor írta:Adamek írta:Cselszky írta:A várható 25-ös bővítésre érdemes gyúrnotok.
12-ről 25-re?
Hétszer játszanak egymással a csapatok. Annyi, h a hónapokat is át kell írni 50 naposra.
Adamek írta:Cselszky írta:Savaria1919 írta:azért nem bánom, hogy nem vagyunk élcsapat, mert így nem szívatnak bennünket ezekkel a hétfő este nyolcas időpontokkal
12-ről 25-re?
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:A várható 25-ös bővítésre érdemes gyúrnotok.
12-ről 25-re?
25-ben 16-ra.
SuperDepor írta:Cselszky írta:Adamek írta:12-ről 25-re?
25-ben 16-ra.
Tudni már arról valamit, nem lesz kieső vagy több feljutó lesz. Nyugodt lesz e a következő tavaszunk :)?
Cselszky írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:25-ben 16-ra.
Tudni már arról valamit, nem lesz kieső vagy több feljutó lesz. Nyugodt lesz e a következő tavaszunk :)?
Nem tudni.
A következő? Akkor még nem lesz változás.
Amúgy a létszámemelés sem tuti, nem mondott ki ilyet, de hogy egyáltalán elhangzott 2025 és a 16-ra emelés, mint amin gondolkodnak, úgy veszem, hogy ezt szinte már eldöntötték.
Adamek írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Tudni már arról valamit, nem lesz kieső vagy több feljutó lesz. Nyugodt lesz e a következő tavaszunk :)?
Nem tudni.
Amúgy a létszámemelés sem tuti, nem mondott ki ilyet, de hogy egyáltalán elhangzott 2025 és a 16-ra emelés, mint amin gondolkodnak, úgy veszem, hogy ezt szinte már eldöntötték.
annyit mondtak, hogy 24/25-ig tuti nem lesz emelés
amúgy a 16 lenne a legrosszabb forgatókönyv, visszaesne a meccsszám, inkább 18-ra kellene egyből és mindenképpen kiesőkkel vagy osztályozókkal mert az nagyon langyos éved lenne ha nem lenne kiesésveszély
viszont egyből emeléssel meg NB2 középcsapatokat is be kellene vonni ami elég tréfásan hangzik
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Nem tudni.
annyit mondtak, hogy 24/25-ig tuti nem lesz emelés
amúgy a 16 lenne a legrosszabb forgatókönyv, visszaesne a meccsszám, inkább 18-ra kellene egyből és mindenképpen kiesőkkel vagy osztályozókkal mert az nagyon langyos éved lenne ha nem lenne kiesésveszély
viszont egyből emeléssel meg NB2 középcsapatokat is be kellene vonni ami elég tréfásan hangzik
"2025-ig nem változik az élvonal létszáma, de gondolkodunk, hogy 16-ra nőjön, jövő tavaszig kell erről dönteni."
Cselszky írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:25-ben 16-ra.
Nem tudni.
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:annyit mondtak, hogy 24/25-ig tuti nem lesz emelés
"2025-ig nem változik az élvonal létszáma, de gondolkodunk, hogy 16-ra nőjön, jövő tavaszig kell erről dönteni."
remélem a 16 csak átmeneti lesz ha lesz
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:"2025-ig nem változik az élvonal létszáma, de gondolkodunk, hogy 16-ra nőjön, jövő tavaszig kell erről dönteni."
Úgy értem (ha jól értem), hogy 23/24 és 24/25 még tutira 12 csapatos, ha pedig a 25/26-ostól más csapatszámot akarnak, akkor arról már a 24/25-ös versenykiírásban rendelkezni kell (kiesés rendje, Nb2-es feljutó helyek, stb.), azaz 2024 tavaszáig el kell dönteni.
Az is lehet, hogy 16 csapat lesz, de rájátszással, csak azért gondolok erre, mert a szövegek alapján szerintem nem akarnak bajnoki meccsszámot csökkenteni, ha változik, akkor már inkább növelnék. A 12-ből másfélszeresre ugrás az nekem nagyon vad lenne.
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:"2025-ig nem változik az élvonal létszáma, de gondolkodunk, hogy 16-ra nőjön, jövő tavaszig kell erről dönteni."
Úgy értem (ha jól értem), hogy 23/24 és 24/25 még tutira 12 csapatos, ha pedig a 25/26-ostól más csapatszámot akarnak, akkor arról már a 24/25-ös versenykiírásban rendelkezni kell (kiesés rendje, Nb2-es feljutó helyek, stb.), azaz 2024 tavaszáig el kell dönteni.
Az is lehet, hogy 16 csapat lesz, de rájátszással, csak azért gondolok erre, mert a szövegek alapján szerintem nem akarnak bajnoki meccsszámot csökkenteni, ha változik, akkor már inkább növelnék. A 12-ből másfélszeresre ugrás az nekem nagyon vad lenne.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég