HattoriHanzo írta:Az is mokány, hogy az andorrai Inter két fával megy a skót Hibs ellen a 75. percben.
Az egyik szelvényen tölteléknek tettem bebiztosítva x2-re. :D
Sima vendéget tettem 1,45 volt annyuk picsajat
HattoriHanzo írta:Az is mokány, hogy az andorrai Inter két fával megy a skót Hibs ellen a 75. percben.
SuperDepor írta:HattoriHanzo írta:Az is mokány, hogy az andorrai Inter két fával megy a skót Hibs ellen a 75. percben.
Sima vendéget tettem 1,45 volt annyuk picsajat
RC írta:A KTE a Széktóiban játszhat? Lemaradtam, de ez örömteli fejlemény.
RC írta:KTE már kettővel megy, remek.
HattoriHanzo írta:RC írta:A KTE a Széktóiban játszhat? Lemaradtam, de ez örömteli fejlemény.
A következő körben, ha érdekeltek lesznek, már nem ott fognak játszani.
Maradonapoli írta:Hugyozzam össze a lábszáramat, ha gondoltam volna, hogy nem vernek legalább kettőt a pilzeniek az albán pékeknek.
SuperDepor írta:zaggar írta:Cipruson vmi futball-forradalom van?
Jelenleg ezek a holnapiak:
Zsogyino- Larnaca 4.20 3.30 1.75
Gabala - Omonia Nicosia 2.60 3.20 2.55
Apoel - Vojvodina 1.55 3.80 5.25
Ez meg a tegnapi
Aris - Bate Borisov 6-2
RC írta:HattoriHanzo írta:RC írta:A KTE a Széktóiban játszhat? Lemaradtam, de ez örömteli fejlemény.
A következő körben, ha érdekeltek lesznek, már nem ott fognak játszani.
Talán eljutnak a szegedi szentélybe is.
HattoriHanzo írta:Maradonapoli írta:Hugyozzam össze a lábszáramat, ha gondoltam volna, hogy nem vernek legalább kettőt a pilzeniek az albán pékeknek.
Az vígasztal, hogy végül nem csak ez ment el ezen a szelvényen. A Basel 1-0-nál okosan összehozott egy tizit a Tobolnak, amit kihagytak. Két perc múlva piros, újabb bünti, azt már berúgták a kazahok. Öt perc múlva fordítottak, majd ismét egy műsvájci piros, újabb kozák gól. :D
RC írta:Nagyon valószínűnek látszik, hogy a flegma, hordótestű oroszt megbuktatták egy hete a játékosok, kár, hogy a BL-selejtezőbe került.
dingo írta:Nem nagy győzelem, de mégiscsak történelmi. :) Duplán is , ez volt a KTE első NK győzelme, másrészt először voltam anyámmal meccsen :) Történt ugyanis, hogy meccs előtt felugrottam hozzá, és ott nyomtattam ki a jegyem( a múlt hétfő után nem volt alkalmas telefonom ) Aztán összekészülödtem és mentem meccsre. Miután végigálltam a sort és elővettem a nyomtatványt akkor vettem észre, hogy nem a meccsjegyet, hanem anyám londnoni repjegyét vagy beszállókártyáját vagy mifaszom raktam zsebre(utánam nyomtatta ki). :D Nagy káromkodásomra felfigyelt egy tag akinek a haverja nem tudott eljönni így megvettem gyorsan az övét. Kb 5 másodperc múlva megjelent anyám, hogy elcseréltem a jegyeket. Mondtam neki, hogy na akkor most meccset fogsz nézni mert épp most vettem másikat. Végigszurkolta a meccset a B-közép mellett :D
Szarka írta:RC írta:Nagyon valószínűnek látszik, hogy a flegma, hordótestű oroszt megbuktatták egy hete a játékosok, kár, hogy a BL-selejtezőbe került.
Lehetne, de közben meg a játékosok java pont a BL/EL menetelés reményében jött. Meglepne ha ezért dobták volna a lehetőséget. Inkább motivációs gond volt, plusz nekem ez a Shamrock rosszabb csapatnak tűnt , mint a Feröeriek. Egy dolog, hogy egy baki góllal nyitottak, ami meg is nyugtatta a hazaiakat, de többször saját térfélen eladott labdák, simán lefutott védők. Ha már valami simlisséget keresnék, akkor inkább hinném, hogy lefizették az íreket. De szimplán csak fos volt az ellenfél, a játékosok közti szintkülönbség pedig kiütközött. Semmi extrát nem kellett tenni a sikerért.
Cselszky írta:A végén még véglegesítik Máté Csabeszt.
Cselszky írta:A végén még véglegesítik Máté Csabeszt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég