Sanyeey írta:ZotyeszKB írta:Savaria1919 írta:merre voltatok?
210-es szektorban most egész könnyen ment, persze a meccs végén megint elkövették a szokásos lépcsőházlezárós trükköt
legalább a büfében újítottak a csak sörös sorral
A barátságos jelleg a két himnusz végéig tartott, utána ment a gyepálás, a cseszkók látványosan tróger üzemmódban tolták, ami a spori sara is.
Pont mondtam ismerősömnek akivel voltam, hogy lehetne csak sör sor...a mi oldalunknál nem volt. Szerintem botrány lassú, hogy megrendeled a sört, a kiscsaj hátramegy kikéri, majd laza 5 perc alatt ki is csapolódik 4-5 sör. Ahelyett hogy folyamatosan csapolnák ki őket és csak el kéne venni a pultról...na mindegy. A vonalkód olvasással viszont tényleg gebasz lehetett, azoknál a kapuknál eddig a Puskásban sose álltak ekkora sorok, mint tegnap...a teltház beharangozása is erős volt, miközben végül vagy 10 ezerrel kevesebb néző lett hivatalosan.
Ez a sörös téma amúgy vicc. Debrecenben is ez van állandóan, ha van 5000 ember, már lebénul az egész. Mondjuk legalább a Rapid ellen csináltak sörös pontokat is, az valamennyit könnyített. A Puskásban ugyanezt tapasztaltam. El nem tudom képzelni, hogy mondjuk Dortmundban a fél stadion a büfében van a szünettől a 60. percig.
na ja, a kölkök is kimentek bambizni a szünetben, mire visszamásztak 1-1 volt
mondjuk én sose értettem mi a lólőcsért kell egy meccset mániákusan végig zabálni meg inni, folyamatosan kellett felpattanni a székből (eleve az ülve meccsnézéstől kiráz a hideg ) mert valaki vagy tápért vagy üríteni szambázott ki