Maradonapoli írta:Písz! Van közös ellenség! A migrik! Tegnap Cegléden hobbymigriknek álcázták magukat! Legyetek éberek! Nálatok is felbukkanhatnak!
azt hittem a Gyuri bá' :( félreinformáltak engemet a császári hirdetmények?
Maradonapoli írta:Písz! Van közös ellenség! A migrik! Tegnap Cegléden hobbymigriknek álcázták magukat! Legyetek éberek! Nálatok is felbukkanhatnak!
ryanmckane írta:Maradonapoli írta:Písz! Van közös ellenség! A migrik! Tegnap Cegléden hobbymigriknek álcázták magukat! Legyetek éberek! Nálatok is felbukkanhatnak!
Maradonapoli írta:ryanmckane írta:Maradonapoli írta:Písz! Van közös ellenség! A migrik! Tegnap Cegléden hobbymigriknek álcázták magukat! Legyetek éberek! Nálatok is felbukkanhatnak!
Gondoltam az előző perre is, nem akartam magamat ismételni. De korrigálni fogom. A sátán kutyája, soros gyuri a legfőbb ellenség. Jó lesz így?
adrenalin69 írta:Reginald McFreez írta:adrenalin69 írta:Te aztán csak tudod!
Aztán mitől borult ki így, hogy egy szimpla irigykedsz kérdésre, a másik anyjàt kell emlegetni? Senkiházi suttyó!
Nyugodtság van, cuki! Cuppanj rá szépen popsival, aztán szólj a lábnak, hogy kövessen. Teljes gáz, kuplung ki, seggel balra fel, kuplung enged, indul a gép... seggel balra le, seggel villám jobbra fel, seggel le... prosztikád is izzik, robogsz is, mint proszt... tied a világ!
Empirikus élmény a gyerekkorból, ha előtör belőled... ennyire beletrafáltam, amikor lefestettem tetteid mozgatórugóját? Látom a melegség is átjárja énedet!
Reginald McFreez írta:adrenalin69 írta:Reginald McFreez írta:Nyugodtság van, cuki! Cuppanj rá szépen popsival, aztán szólj a lábnak, hogy kövessen. Teljes gáz, kuplung ki, seggel balra fel, kuplung enged, indul a gép... seggel balra le, seggel villám jobbra fel, seggel le... prosztikád is izzik, robogsz is, mint proszt... tied a világ!
Empirikus élmény a gyerekkorból, ha előtör belőled... ennyire beletrafáltam, amikor lefestettem tetteid mozgatórugóját? Látom a melegség is átjárja énedet!
Ja... apád csinálta velem. Egyszerűen odavolt értem. Mégis mit tehettem volna? MÉGIS MIT TEHETTEM VOLNA?
John McClane írta:Reginald McFreez írta:SuperDepor írta:rakjatok már fel egy fotót magatokról, légyszí....
Itt van egy csomó:
https://www.google.hu/search?q=self+suc ... 52&bih=601
A kurva anyádat!
BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:adrenalin69 írta:Empirikus élmény a gyerekkorból, ha előtör belőled... ennyire beletrafáltam, amikor lefestettem tetteid mozgatórugóját? Látom a melegség is átjárja énedet!
Ja... apád csinálta velem. Egyszerűen odavolt értem. Mégis mit tehettem volna? MÉGIS MIT TEHETTEM VOLNA?
Hagyd már abba, te marha! :D :D
Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:Ja... apád csinálta velem. Egyszerűen odavolt értem. Mégis mit tehettem volna? MÉGIS MIT TEHETTEM VOLNA?
Hagyd már abba, te marha! :D :D
Ajj, ne csináld már, csak kiveszed az élét ennek az amúgy is elég tompa kaszabínernek...
MÉGIS MIT TEHETTEM VOLNA?
Reginald McFreez írta:adrenalin69 írta:Reginald McFreez írta:Nyugodtság van, cuki! Cuppanj rá szépen popsival, aztán szólj a lábnak, hogy kövessen. Teljes gáz, kuplung ki, seggel balra fel, kuplung enged, indul a gép... seggel balra le, seggel villám jobbra fel, seggel le... prosztikád is izzik, robogsz is, mint proszt... tied a világ!
adrenalin69 írta:Reginald McFreez írta:adrenalin69 írta:Empirikus élmény a gyerekkorból, ha előtör belőled... ennyire beletrafáltam, amikor lefestettem tetteid mozgatórugóját? Látom a melegség is átjárja énedet!
Most már a családot is bele kevered. Egyre mélyebbre süllyedsz. Ha mód lesz rá, adunk neked lehetőséget, hogy személyesen is mesélhess apámról!
BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:Reginald McFreez írta:Ja... apád csinálta velem. Egyszerűen odavolt értem. Mégis mit tehettem volna? MÉGIS MIT TEHETTEM VOLNA?
Most már a családot is bele kevered. Egyre mélyebbre süllyedsz. Ha mód lesz rá, adunk neked lehetőséget, hogy személyesen is mesélhess apámról!
Ja. Tök szar mélyre süllyedni, nem?
adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:Most már a családot is bele kevered. Egyre mélyebbre süllyedsz. Ha mód lesz rá, adunk neked lehetőséget, hogy személyesen is mesélhess apámról!
Ja. Tök szar mélyre süllyedni, nem?
Ne erőlködj, hótra leszarom èpp mit vartyogsz. Azt hittem észre veszed!
Mellesleg a másik családját belekeverni, szerintem aljas dolog, de nem csodálkozom a reakciódon.
adrenalin69 írta:Reginald McFreez írta:adrenalin69 írta:Empirikus élmény a gyerekkorból, ha előtör belőled... ennyire beletrafáltam, amikor lefestettem tetteid mozgatórugóját? Látom a melegség is átjárja énedet!
Reginald McFreez írta:adrenalin69 írta:Reginald McFreez írta:Ja... apád csinálta velem. Egyszerűen odavolt értem. Mégis mit tehettem volna? MÉGIS MIT TEHETTEM VOLNA?
Arról, ahogy csak nyalókákkal kedveskedett, vagy arról, amikor szopott? Nem csak engem! A barátaimat is! A BARÁTAIMAT IS!
A legdurvább, hogy még mindig itt grasszál köztünk. Ő is, meg a fia is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég