MindigÚjpest írta:Neked. :PBEARGRYLLS írta:MindigÚjpest írta: Így van. White Power!
Viniciussal a kezdetektől fogva semmi problémám.
Nem hallottam egyszer sem, hogy válogatott meccsen kapott volna a lelátórol.
MindigÚjpest írta:Neked. :PBEARGRYLLS írta:MindigÚjpest írta: Így van. White Power!
Ja én sem,mondjuk nem is figyeltem,mert leszarom. Ez csak a személyes ellenszenv részemről.BEARGRYLLS írta:MindigÚjpest írta:Neked. :PBEARGRYLLS írta:Viniciussal a kezdetektől fogva semmi problémám.
MindigÚjpest írta:Ja én sem,mondjuk nem is figyeltem,mert leszarom. Ez csak a személyes ellenszenv részemről.BEARGRYLLS írta:MindigÚjpest írta: Neked. :P
BEARGRYLLS írta:MindigÚjpest írta:Így van. White Power!BEARGRYLLS írta:Én pl. rendszeresen beleállnék.Ne legyen nálunk válogatott.
BlancoAgilon38 írta:BEARGRYLLS írta:MindigÚjpest írta: Így van. White Power!
Nekem is van vele gondom. Minek kell honosítani egy teljesen átlagos négert?
imici írta:BlancoAgilon38 írta:BEARGRYLLS írta:Viniciussal a kezdetektől fogva semmi problémám.
Lehet hogy átlagon felüli.
BlancoAgilon38 írta:BEARGRYLLS írta:MindigÚjpest írta: Így van. White Power!
Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:BEARGRYLLS írta:Viniciussal a kezdetektől fogva semmi problémám.
Ha az a problémád vele, hogy teljesen átlagos, akkor irreleváns, hogy néger. Ha inkább az, hogy néger, akkor meg a képességei irrelevánsak. De valószínűleg kissé leegyszerűsítve gondolkodtam, nem vagy vadrasszista, tehát - feltételezem - ha világklasszis lenne, akkor szemet hunynál a négersége felett.
BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Nekem is van vele gondom. Minek kell honosítani egy teljesen átlagos négert?
Ha az a problémád vele, hogy teljesen átlagos, akkor irreleváns, hogy néger. Ha inkább az, hogy néger, akkor meg a képességei irrelevánsak. De valószínűleg kissé leegyszerűsítve gondolkodtam, nem vagy vadrasszista, tehát - feltételezem - ha világklasszis lenne, akkor szemet hunynál a négersége felett.
Igaz.
:DMaradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:Ha az a problémád vele, hogy teljesen átlagos, akkor irreleváns, hogy néger. Ha inkább az, hogy néger, akkor meg a képességei irrelevánsak. De valószínűleg kissé leegyszerűsítve gondolkodtam, nem vagy vadrasszista, tehát - feltételezem - ha világklasszis lenne, akkor szemet hunynál a négersége felett.
Igaz.
ne hagyd magad egy lipsynek rábeszélni az álás pontjára
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:Ha az a problémád vele, hogy teljesen átlagos, akkor irreleváns, hogy néger. Ha inkább az, hogy néger, akkor meg a képességei irrelevánsak. De valószínűleg kissé leegyszerűsítve gondolkodtam, nem vagy vadrasszista, tehát - feltételezem - ha világklasszis lenne, akkor szemet hunynál a négersége felett.
Igaz.
ne hagyd magad egy lipsynek rábeszélni az álás pontjára
imici írta:BlancoAgilon38 írta:BEARGRYLLS írta:Viniciussal a kezdetektől fogva semmi problémám.
SuperDepor írta:imici írta:BlancoAgilon38 írta:Nekem is van vele gondom. Minek kell honosítani egy teljesen átlagos négert?
lassan megmutathatná nekünk is
BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:imici írta:Lehet hogy átlagon felüli.
lassan megmutathatná nekünk is
A méretes gyíkot?
ManBat írta:Gunners írta:John McClane írta:Én meg azt nem tudom miből gondolják ilyen sokan,hogy a határon túli magyarok között van egy rakat nemzetközi szintű játékos.
Nem azt mondtam hogy egy rakat van, hanem hogy szerintem nem is igazán nézelődnek.
Na igen. Tótoknál Bénestől Salátán át Gyömbér Norbertig volt egy pár magyar játékos, akik egy kis efforttal simán meggypirosba öltöztethetők lettek volna.
Javier Arizmendi írta:ManBat írta:Gunners írta:Nem azt mondtam hogy egy rakat van, hanem hogy szerintem nem is igazán nézelődnek.
Na igen. Tótoknál Bénestől Salátán át Gyömbér Norbertig volt egy pár magyar játékos, akik egy kis efforttal simán meggypirosba öltöztethetők lettek volna.
Bénes karrierjét így is majdnem elcsesztük mi mély-magyarok, jobb neki akárhol. biztos jó szívvel gondol vissza a győri eseményekre...
SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:lassan megmutathatná nekünk is
A méretes gyíkot?
a néger gyíkot ?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég