Nikolics három góllal segítette győzelemhez csapatát – videó

Adamek
Flegma

Re: Nikolics három góllal segítette győzelemhez csapatát – videó

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.16. 20:43

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Ott van a találati sűrűség. Nikolics nyolc meccsenként talált be, Szalai meg három.

ha kicsit mélyebbre ásunk akkor meg Szalai 252 percenként talál be Nikó meg 257
és Szalai 42/39 meccsen volt a pályán minimum egy félidőt, Niko 10 alkalommal a 23-ból, ezek sem elhanyagolható körülmények, százszor egy perc alatt csak Gibraltár ellen megkockáztatom, hogy Messi sem menne 5 gól fölé, jó szar mutatója lenne

Igen, igen tipikus, a Te tudatalattid kedves Adamo különleges tipikussággal jelentkezik! Ez az új elem, a wc-pumpa tökéletesen illeszkedik a képbe! De van itt valami, valami, ami nem akar a felszínre törni! Segít a hipnózis! Hunyd le a szemed Ádi! Most pedig aludni fogsz! Méghozzá nagyon-nagyon mélyen! Most kérdéseket fogok feltenni és te válaszolni fogsz, mert te válaszolni akarsz, mert elakarsz mondani mindent, amire kíváncsi vagyok!

mit érdekel téged az a szaros klozetpapír? mit érdekel téged, hogy én mit csinálok?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Nikolics három góllal segítette győzelemhez csapatát – videó

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.10.16. 20:47

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:ha kicsit mélyebbre ásunk akkor meg Szalai 252 percenként talál be Nikó meg 257
és Szalai 42/39 meccsen volt a pályán minimum egy félidőt, Niko 10 alkalommal a 23-ból, ezek sem elhanyagolható körülmények, százszor egy perc alatt csak Gibraltár ellen megkockáztatom, hogy Messi sem menne 5 gól fölé, jó szar mutatója lenne

Igen, igen tipikus, a Te tudatalattid kedves Adamo különleges tipikussággal jelentkezik! Ez az új elem, a wc-pumpa tökéletesen illeszkedik a képbe! De van itt valami, valami, ami nem akar a felszínre törni! Segít a hipnózis! Hunyd le a szemed Ádi! Most pedig aludni fogsz! Méghozzá nagyon-nagyon mélyen! Most kérdéseket fogok feltenni és te válaszolni fogsz, mert te válaszolni akarsz, mert elakarsz mondani mindent, amire kíváncsi vagyok!

mit érdekel téged az a szaros klozetpapír? mit érdekel téged, hogy én mit csinálok?

oké, oké mindent elmondok! Krisztián bízott meg vele, mert tudni akarja, hogy ismét akarsz-e szerződést aláírni SD-vel egy új szarós-topik projectről!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”