Beszámoló az ötödik forduló mérkőzéseiről

Adamek
Flegma

Re: Beszámoló az ötödik forduló mérkőzéseiről

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.13. 14:44

SuperDepor írta:
Adamek írta:

visszatértek Bálint atyáék?

és nulla ponttal a tabella élén, ilyet csak ő tud

linkelhetné valaki az elmúlt 5 fordulóból a nyilatkozatait
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.08.13. 14:49

Reginald McFreez írta:
SuperDepor írta:
Trinidad írta:Erdemes a szakertoknek ebben is elmelyedni... https://www.youtube.com/watch?v=4uqLeEX00xg

Elképesztő hibák.

Hagyjuk szerintem már a picsába Kassait. Ő volt a legjobb a meccsen. A Vidinek nem nagyon akaródzott gólt lőni (pech, bénaság, igazából leszarom miért), a Lokinak meg még helyzetig sem sikerült eljutni. A végeredmény jogos, a tizenegyest Szatmári tapasztalatlansága és a szőke feka pimaszsága hozta össze. Szatmári épp arra nézett, amerről a keresztező játékostársa érkezett - ez masszív zöldfülűség. Ahogy írtam korábban, sajnálom, mert amúgy meg még akár focista is lehet belőle, egész jól játszott. Remélem nem lesz gond számára túltenni magát a dolgon (és nem úgy, hogy mocskosbíró), és tanul a hibából.

Amúgy fura, de én úgy látom, nem lesz gond a bennmaradással Loki részről. Igaz, ezt eleve kínos leírni az elmúlttízév távlatában, de akkor is. Csak valamit az ellenfél kapuja környékén kéne már baszni...

Nem láttam a meccset, nem tudom, h milyen volt, bár sejtem. Viszont az elején a talpalás továbbengedése, Tőzsér sárgája, majd Nego fejesugrása a két védő közé amit befújt vicces volt. Szerintem itthon (is) nagyon sok és látványos hibával vezet Kassai.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.13. 15:00

SuperDepor írta:
Reginald McFreez írta:
SuperDepor írta:Elképesztő hibák.

Hagyjuk szerintem már a picsába Kassait. Ő volt a legjobb a meccsen. A Vidinek nem nagyon akaródzott gólt lőni (pech, bénaság, igazából leszarom miért), a Lokinak meg még helyzetig sem sikerült eljutni. A végeredmény jogos, a tizenegyest Szatmári tapasztalatlansága és a szőke feka pimaszsága hozta össze. Szatmári épp arra nézett, amerről a keresztező játékostársa érkezett - ez masszív zöldfülűség. Ahogy írtam korábban, sajnálom, mert amúgy meg még akár focista is lehet belőle, egész jól játszott. Remélem nem lesz gond számára túltenni magát a dolgon (és nem úgy, hogy mocskosbíró), és tanul a hibából.

Amúgy fura, de én úgy látom, nem lesz gond a bennmaradással Loki részről. Igaz, ezt eleve kínos leírni az elmúlttízév távlatában, de akkor is. Csak valamit az ellenfél kapuja környékén kéne már baszni...

Nem láttam a meccset, nem tudom, h milyen volt, bár sejtem. Viszont az elején a talpalás továbbengedése, Tőzsér sárgája, majd Nego fejesugrása a két védő közé amit befújt vicces volt. Szerintem itthon (is) nagyon sok és látványos hibával vezet Kassai.

SZerintem minden meccsről össze lehet szedni egy csokrot a bírói hibákból. Másodlagos. De ez az én véleményem. A Lokisták sem csinálják meg ezt a videót, ha a végén mi nyerjük meg.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.08.13. 15:53

Reginald McFreez írta:
SuperDepor írta:
Reginald McFreez írta:Hagyjuk szerintem már a picsába Kassait. Ő volt a legjobb a meccsen. A Vidinek nem nagyon akaródzott gólt lőni (pech, bénaság, igazából leszarom miért), a Lokinak meg még helyzetig sem sikerült eljutni. A végeredmény jogos, a tizenegyest Szatmári tapasztalatlansága és a szőke feka pimaszsága hozta össze. Szatmári épp arra nézett, amerről a keresztező játékostársa érkezett - ez masszív zöldfülűség. Ahogy írtam korábban, sajnálom, mert amúgy meg még akár focista is lehet belőle, egész jól játszott. Remélem nem lesz gond számára túltenni magát a dolgon (és nem úgy, hogy mocskosbíró), és tanul a hibából.

SZerintem minden meccsről össze lehet szedni egy csokrot a bírói hibákból. Másodlagos. De ez az én véleményem. A Lokisták sem csinálják meg ezt a videót, ha a végén mi nyerjük meg.

Ettől a meccstől függetlenül Kassainak voltak már ellenünk meredek bíráskodásai. Csak emlékezz arra, amikor az Üllői úton Budovinszky látványosan kézzel védett egy lövést a 16-oson belül. Elnézhetetlen volt, Budó nem állt takarásban és a partbírónak is látnia kellett. Miért tette? Pénzért, ellenszenvből, pillanatnyi sértettségből? Mindegy. Jellemtelennek kell lenni hozzá, aki iszonyatos hátországgal rendelkezik, tehát tudja, hogy védi a mundér.
Sem szakmai tudása, sem emberi minősége nem indokolja a karrierjét. A magyar kontraszelekció egyik példája.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.13. 16:41

nyúl írta:
Reginald McFreez írta:
SuperDepor írta:Nem láttam a meccset, nem tudom, h milyen volt, bár sejtem. Viszont az elején a talpalás továbbengedése, Tőzsér sárgája, majd Nego fejesugrása a két védő közé amit befújt vicces volt. Szerintem itthon (is) nagyon sok és látványos hibával vezet Kassai.

Ettől a meccstől függetlenül Kassainak voltak már ellenünk meredek bíráskodásai. Csak emlékezz arra, amikor az Üllői úton Budovinszky látványosan kézzel védett egy lövést a 16-oson belül. Elnézhetetlen volt, Budó nem állt takarásban és a partbírónak is látnia kellett. Miért tette? Pénzért, ellenszenvből, pillanatnyi sértettségből? Mindegy. Jellemtelennek kell lenni hozzá, aki iszonyatos hátországgal rendelkezik, tehát tudja, hogy védi a mundér.
Sem szakmai tudása, sem emberi minősége nem indokolja a karrierjét. A magyar kontraszelekció egyik példája.

Ennek ellenére ha pl. Holman jobbra vagy balra passzol üresbe, és nem vezeti bele három emberbe, akkor gól, Kassai pedig int a középkör felé.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.08.13. 20:46

Reginald McFreez írta:
nyúl írta:
Reginald McFreez írta:SZerintem minden meccsről össze lehet szedni egy csokrot a bírói hibákból. Másodlagos. De ez az én véleményem. A Lokisták sem csinálják meg ezt a videót, ha a végén mi nyerjük meg.

Ennek ellenére ha pl. Holman jobbra vagy balra passzol üresbe, és nem vezeti bele három emberbe, akkor gól, Kassai pedig int a középkör felé.
Nem a mostani meccsre van játékvezetőt érintő érdemi panaszom, csak mindig irritál, ha mentegetik ezt a felfútt hólyagot.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.13. 22:46

nyúl írta:
Reginald McFreez írta:
nyúl írta:Ettől a meccstől függetlenül Kassainak voltak már ellenünk meredek bíráskodásai. Csak emlékezz arra, amikor az Üllői úton Budovinszky látványosan kézzel védett egy lövést a 16-oson belül. Elnézhetetlen volt, Budó nem állt takarásban és a partbírónak is látnia kellett. Miért tette? Pénzért, ellenszenvből, pillanatnyi sértettségből? Mindegy. Jellemtelennek kell lenni hozzá, aki iszonyatos hátországgal rendelkezik, tehát tudja, hogy védi a mundér.

Nem a mostani meccsre van játékvezetőt érintő érdemi panaszom, csak mindig irritál, ha mentegetik ezt a felfútt hólyagot.

Én általánosságban leszarom a bírót, ugyanúgy, mint a szögletzászlót vagy a hálót, ami a labdát megfogja gól esetén. Szignifikáns tudásbeli különbség esetén általában nincs nagy hatása a végeredményre. Aki úgy érzi, az - szintén általában - csak a kifogásgyárba felvételizik operátortanoncnak. A bíróval kapcsolatos hőbörgés a szememben egy szinten van azzal, hogy szarul fújt a szél meg hogy magas volt a fű.

Vissza: “www.nb1.hu”