Reginald McFreez írta:SuperDepor írta:Reginald McFreez írta:Hagyjuk szerintem már a picsába Kassait. Ő volt a legjobb a meccsen. A Vidinek nem nagyon akaródzott gólt lőni (pech, bénaság, igazából leszarom miért), a Lokinak meg még helyzetig sem sikerült eljutni. A végeredmény jogos, a tizenegyest Szatmári tapasztalatlansága és a szőke feka pimaszsága hozta össze. Szatmári épp arra nézett, amerről a keresztező játékostársa érkezett - ez masszív zöldfülűség. Ahogy írtam korábban, sajnálom, mert amúgy meg még akár focista is lehet belőle, egész jól játszott. Remélem nem lesz gond számára túltenni magát a dolgon (és nem úgy, hogy mocskosbíró), és tanul a hibából.
Amúgy fura, de én úgy látom, nem lesz gond a bennmaradással Loki részről. Igaz, ezt eleve kínos leírni az elmúlttízév távlatában, de akkor is. Csak valamit az ellenfél kapuja környékén kéne már baszni...
Nem láttam a meccset, nem tudom, h milyen volt, bár sejtem. Viszont az elején a talpalás továbbengedése, Tőzsér sárgája, majd Nego fejesugrása a két védő közé amit befújt vicces volt. Szerintem itthon (is) nagyon sok és látványos hibával vezet Kassai.
SZerintem minden meccsről össze lehet szedni egy csokrot a bírói hibákból. Másodlagos. De ez az én véleményem. A Lokisták sem csinálják meg ezt a videót, ha a végén mi nyerjük meg.
Ettől a meccstől függetlenül Kassainak voltak már ellenünk meredek bíráskodásai. Csak emlékezz arra, amikor az Üllői úton Budovinszky látványosan kézzel védett egy lövést a 16-oson belül. Elnézhetetlen volt, Budó nem állt takarásban és a partbírónak is látnia kellett. Miért tette? Pénzért, ellenszenvből, pillanatnyi sértettségből? Mindegy. Jellemtelennek kell lenni hozzá, aki iszonyatos hátországgal rendelkezik, tehát tudja, hogy védi a mundér.
Sem szakmai tudása, sem emberi minősége nem indokolja a karrierjét. A magyar kontraszelekció egyik példája.