Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Hagyjuk is az Oroszék által vizionált csoportköröket. Mindent elmond az emberről, hogy 4 nemzetközi kupaindulás során nemhogy a playoffig nem sikerült eljutni, de még a 3. selejtezőkört sem érte el egyszer sem, ami megdöbbentő. Egy romhalmazt hagy a következő edzőre ezen a téren, nemhogy előrelépni nem tudott vele a klub, de összességében az elvárható minimumot sem hozta. Nekem érthetetlen, hogy ülhet még mindig a padon ez a figura. A komplett magyar focinak, a többi klubnak is kárt okoznak azzal, hogy nem váltják le. A Zseló, de legkésőbb a Partizani után el kellett volna küldeni.
egy kanyival nem ér se többet se kevesebbet mint bármelyik szaki idehaza
viszont azt, hogy a maradása a többi klubnak vagy a komplé hazai focinak ártana túlzás kategória, ő egy darab egyed a tál maszlagból, semmi több
Szerintem baromi szar hatása és üzenete van annak, ami nálatok évek óta zajlik, kezdve az elnöktől a sportigazgató személyén át, az edzői stábbal bezárólag. Horror pénzért temérdek és tömény dilettantizmus, zéró konzekvencia, tragikus kiválasztás és játékospolitika, tönkrebaszott szurkolótábor, stb. Szégyen, hogy ezt meg lehet csinálni, pláne jelentős állami hátszéllel. Az elnök elmozdíthatatlan, Orosz is, de a stáb is marad megannyi kudarc után, még a látszata sincs meg annak, hogy a klub el akar érni valamit. Így végképp teljesen értelmetlennek tűnik az egész.
szerintem ez totál a saját szarunk és semmi hatása nincs a többi klub saját szarjaira