Détári: Dzsudzsáknak öt éve nem volt jó meccse a válogatottban
-
Lorne Malvo
- Toborzórajáró
Re: Détári: Dzsudzsáknak öt éve nem volt jó meccse a válogatottban
Nagy divat a földön levőt rugdosni ezen az ugaron, ez az álljtás két meccsel ezelőtt is megállt volna, vagy az alamizsna EB után..
Cselszky írta:RAUL7 írta:Csak a szokasos korok egy dzs-s topikban. Van az egyre nepesebb ellentabor es van a debreceni eloors (Cselszky, Regi, Nyul). Nincs uj a Nap alatt.
De az legalább nóvum, hogy valaki levon egy efféle konklúziót.
Nincs novum, pont ez az.
Evek ota ugyanazokat a koroket futjuk, szugyig gazol mindenki az onismetles mocsaraban, es elnezve a magyar fodbal mai allapotat, es varhato jovojet, nagyon ugy nez ki, hogy Balazs meg evtizedekig viszonyitasi alap es megkerulhetetlen szemelyiseg lesz ebben a mocsarban. Visszavonulasa utan, ha mas nem, mint celeb es ugyeletes megmondo ember (lasd Urban).
- Adamek
- Flegma
nyúl írta:Miközben egyáltalán nem vagyok Dzs. alélt híve, sőt, nem tartom magam sem őt kiemelkedő kvalitásúnak, azért a hozzászólásod még nagyon meredek.Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:29 meccse volt a visszavonulásáig 1989-től számítva. 7 győzelemmel, 13 vereséggel. Az utolsó zseniként szerintem megnyilvánulhat. Hatalmas tehetség volt Döme, Dzsudzsákot lehetetlen hozzá mérni.
A vége már dicstelen volt valóban, de én ezt inkább a magyar futball közegének írnám a kárára, rettenetes állapotok vannak itt már vagy ötven éve.
Lajos futballista volt, Bazsi meg szerencsés
ha nem ballábasnak és nem ebben a korszakban született volna most megye2 bennmaradást ünnelne Lúgoson
Amikor az nb1-ben bemutatkozott, magasan a legjobb itthoni játékos lett a posztján rövid idő alatt, látványos bombagólokat szerzett, és bizony jobbal is többször betalált. Hollandiában - tán erőn felül is - remekül teljesített, egy európai felső-középcsapatban egyértelműen sztárnak számított, a holland bajnokság legjobb légiósai között tartották számon. A törés utána következett, s máig tart, legalábbis a klubkarrierjében, de 20 gólt egy nemzeti válogatottban (köztük tétmeccseken győztes vagy pontot érőt) mázlistaként nem lehet szerezni.
Bármilyen korszakban nb1-es játékos lett volna. Láttam archív felvételeken Fenyvesi doktort, aki korszakos balszélső volt, standard válogatott. Gyors, de alacsony, tömzsi játékos volt, aki előre döntött felsőtesttel meg se állt az alapvonalig. Klasszikus szélső "futóbolond". Semmivel nem volt jobb, mint Dzsudzsák, sőt, számottevően kevesebb gólt szerzett, pedig akkor gazdagabb volt a góltermés és sokkal lazább a védekezés, a területek lezárása.
na most ő azzal a tudással 11. valaki volt a csapatban, DB azt mondjátok az első, ezért van neki nagy mákja
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
Cselszky
- Aranylabdás
RAUL7 írta:Cselszky írta:RAUL7 írta:Csak a szokasos korok egy dzs-s topikban. Van az egyre nepesebb ellentabor es van a debreceni eloors (Cselszky, Regi, Nyul). Nincs uj a Nap alatt.
De az legalább nóvum, hogy valaki levon egy efféle konklúziót.
Nincs novum, pont ez az.
Evek ota ugyanazokat a koroket futjuk, szugyig gazol mindenki az onismetles mocsaraban, es elnezve a magyar fodbal mai allapotat, es varhato jovojet, nagyon ugy nez ki, hogy Balazs meg evtizedekig viszonyitasi alap es megkerulhetetlen szemelyiseg lesz ebben a mocsarban. Visszavonulasa utan, ha mas nem, mint celeb es ugyeletes megmondo ember (lasd Urban).
Ha az embernek van véleménye, írja le akkor is, ha ugyanaz az álláspontja, mint 5 éve. Egyébként az is féligazság, hogy mindenki önismétel, az én véleményem is változott, már ami a klubváltásait illeti, az orosz kalandját tudtam akceptálni, míg a mostanira nincs más magyarázat, mint a lóvé. De szvsz a klubkérdés alapvetően a játékos magánügye, lehet róla persze mindenkinek véleménye, de a válogatottbeli produkciója az, ami alapján igazán meg kell ítélni. Egyébként leírtam már többször, hogy nem egy értelmes gyerek, távol is áll tőlem a személyisége, a teljesítménye is lefelé ível, viszont nem nagyon láttam olyat a válogatottban, hogy alibizne vagy lélektelenül játszana. Azt is említettem, hogy ne hívják be a keretbe, és kész, semmi bajom ezzel. Mégis rendre behívják, ő megy is, hogy gyengén játszik, az többnyire igaz, ennyire képes, ez van. Sok éve megkapom, megkapjuk, hogy azért "védjük", mert a Lokiban nevelkedett. Biztos van (bár szvsz inkább csak volt) elfogultságom, de az hadd ne legyen már szimpatikus, hogy egy emberbe törli a lábát mindenki, Göröcstől Döméig, sokszor faszságokat mondva, ráadásul messziről bűzlik, hogy a véleményüket a szimpla ellenszenv/anyagi természetű irigység is formálja. Amúgy olvasgatva egyéb fórumokat, nem debreceniek körében is van ilyen és olyan hsz is, mint ahogy itt Szarka is írt egy elég jó értékelést, amivel jelentős részben tudok azonosulni, holott tudtommal az égvilágon semmi köze a DVSC-hez.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Ez számára is szemlátomást balszerencse. A magyar focira nézve pedig tragédia.Adamek írta:nyúl írta:Miközben egyáltalán nem vagyok Dzs. alélt híve, sőt, nem tartom magam sem őt kiemelkedő kvalitásúnak, azért a hozzászólásod még nagyon meredek.Adamek írta:
Lajos futballista volt, Bazsi meg szerencsés
ha nem ballábasnak és nem ebben a korszakban született volna most megye2 bennmaradást ünnelne Lúgoson
Amikor az nb1-ben bemutatkozott, magasan a legjobb itthoni játékos lett a posztján rövid idő alatt, látványos bombagólokat szerzett, és bizony jobbal is többször betalált. Hollandiában - tán erőn felül is - remekül teljesített, egy európai felső-középcsapatban egyértelműen sztárnak számított, a holland bajnokság legjobb légiósai között tartották számon. A törés utána következett, s máig tart, legalábbis a klubkarrierjében, de 20 gólt egy nemzeti válogatottban (köztük tétmeccseken győztes vagy pontot érőt) mázlistaként nem lehet szerezni.
Bármilyen korszakban nb1-es játékos lett volna. Láttam archív felvételeken Fenyvesi doktort, aki korszakos balszélső volt, standard válogatott. Gyors, de alacsony, tömzsi játékos volt, aki előre döntött felsőtesttel meg se állt az alapvonalig. Klasszikus szélső "futóbolond". Semmivel nem volt jobb, mint Dzsudzsák, sőt, számottevően kevesebb gólt szerzett, pedig akkor gazdagabb volt a góltermés és sokkal lazább a védekezés, a területek lezárása.
na most ő azzal a tudással 11. valaki volt a csapatban, DB azt mondjátok az első, ezért van neki nagy mákja
Nem őt kellene ütni ezért.
Jól emlékszem, amikor Mezey doktor 15 éve egy interjúban arról bölcselkedett, hogy 10 év múlva az akadémiai rendszernek köszönhetően megtízszereződik az igazolt játékosok száma, szélesedik a kiválasztás bázisa és mi is adunk majd jó játékosokat a világnak. Puszta számszaki kérdésnek állította be, mondván többől több minőség jön ki. Csak azzal nem számolt, hogy a suttyó proli magyar edzőtársadalom "jóvoltából" ugyanolyan eséllyel jön ki 1000-ből 1, mint 100-ból, hiszen a fakezű asztalos csak a véletlenben bízhat, hogy méretre faragja a széklábat. Amit a gyakorlatban fényesen igazolva látunk. Egyik-másik ránézésre alkalmatlan a labdarúgásra már testileg (s akkor képességről, mentális erőről, játékintelligenciáról ne is beszéljünk), egyszerűen nem egyeztethető össze azzal a jelenséggel, amit labdarúgóként beazonosít a tudatunk, és mégis eljut a válogatottságig, majd egy alulmotivált orosz B-válogatott félgőzzel legépeli, s még az a csúfság is utolérheti, hogy köpcös Ayalák a délelőtti műszakjuk után leiskolázzák. Az lenne Dzsudzsák szerencséje, hogy félszeműként köztük király? Szerintem ez átok lehet.
S biztosan rossz válasz, hogy szúrjuk ki az egy ép szemét.
- Adamek
- Flegma
nyúl írta:Ez számára is szemlátomást balszerencse. A magyar focira nézve pedig tragédia.Adamek írta:nyúl írta:Miközben egyáltalán nem vagyok Dzs. alélt híve, sőt, nem tartom magam sem őt kiemelkedő kvalitásúnak, azért a hozzászólásod még nagyon meredek.
Nem őt kellene ütni ezért.
Jól emlékszem, amikor Mezey doktor 15 éve egy interjúban arról bölcselkedett, hogy 10 év múlva az akadémiai rendszernek köszönhetően megtízszereződik az igazolt játékosok száma, szélesedik a kiválasztás bázisa és mi is adunk majd jó játékosokat a világnak. Puszta számszaki kérdésnek állította be, mondván többől több minőség jön ki. Csak azzal nem számolt, hogy a suttyó proli magyar edzőtársadalom "jóvoltából" ugyanolyan eséllyel jön ki 1000-ből 1, mint 100-ból, hiszen a fakezű asztalos csak a véletlenben bízhat, hogy méretre faragja a széklábat. Amit a gyakorlatban fényesen igazolva látunk. Egyik-másik ránézésre alkalmatlan a labdarúgásra már testileg (s akkor képességről, mentális erőről, játékintelligenciáról ne is beszéljünk), egyszerűen nem egyeztethető össze azzal a jelenséggel, amit labdarúgóként beazonosít a tudatunk, és mégis eljut a válogatottságig, majd egy alulmotivált orosz B-válogatott félgőzzel legépeli, s még az a csúfság is utolérheti, hogy köpcös Ayalák a délelőtti műszakjuk után leiskolázzák. Az lenne Dzsudzsák szerencséje, hogy félszeműként köztük király? Szerintem ez átok lehet.
S biztosan rossz válasz, hogy szúrjuk ki az egy ép szemét.
igen, szerintem ez számára szerencse
középszerűként lehetett valahol vezér, ez neki ajándék volt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi