Kifakadt a Loki vezetőedzője Felcsúton

MindigÚjpest
fanatikus

Re: Kifakadt a Loki vezetőedzője Felcsúton

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2019.03.06. 17:32

ManBat írta:
MindigÚjpest írta:
ManBat írta:miskolci vagyok, jó reggelt kívánok
És? Lehettél volna miskolci ződ is,mint oly sokan.

az áruló az ellenségnél is rosszabb
Ez igaz,de ekkora eredmény kényszer mellett továbbra sem értem,hogy lettél DVTK szurkoló.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.03.06. 18:12

MindigÚjpest írta:
ManBat írta:
MindigÚjpest írta:És? Lehettél volna miskolci ződ is,mint oly sokan.

az áruló az ellenségnél is rosszabb
Ez igaz,de ekkora eredmény kényszer mellett továbbra sem értem,hogy lettél DVTK szurkoló.

a város embere a város csapatának kell hogy szurkoljon, simple as that
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2019.03.06. 18:26

ManBat írta:
MindigÚjpest írta:
ManBat írta:az áruló az ellenségnél is rosszabb

Ez is igaz,de akkor el kell fogadni a velejáró eredményességet/eredménytelenséget is.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.03.06. 18:29

MindigÚjpest írta:
ManBat írta:
MindigÚjpest írta:Ez igaz,de ekkora eredmény kényszer mellett továbbra sem értem,hogy lettél DVTK szurkoló.

Ez is igaz,de akkor el kell fogadni a velejáró eredményességet/eredménytelenséget is.

miért kell? pont a szurkolónak kellene belehajszolnia a csapatát az eredményekbe, és nyomást gyakorolnia rá
sajnos a napos oldal hathatós közreműködésével itt az extrém fájdalomtűrés sokak szemében elvárás lett, és még ilyenkor is tutujgatják a csapatot miközben szemellenzővel eltakarnak minden problémát ami a csapat háza táján fennáll, de nem ez lenne az alapeset
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2019.03.06. 18:34

ManBat írta:
MindigÚjpest írta:
ManBat írta:a város embere a város csapatának kell hogy szurkoljon, simple as that

miért kell? pont a szurkolónak kellene belehajszolnia a csapatát az eredményekbe, és nyomást gyakorolnia rá
sajnos a napos oldal hathatós közreműködésével itt az extrém fájdalomtűrés sokak szemében elvárás lett, és még ilyenkor is tutujgatják a csapatot miközben szemellenzővel eltakarnak minden problémát ami a csapat háza táján fennáll, de nem ez lenne az alapeset

A túl kritikus szurkoló nem igazi szurkoló, ahogy a fáma tartja. A tulaj-edző-játékosok szentháromságból legalább egyet csípni kell. A szurkolás meg nem is kérdés, akármi is a helyzet.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.03.06. 18:36

Reginald McFreez írta:
ManBat írta:
MindigÚjpest írta: Ez is igaz,de akkor el kell fogadni a velejáró eredményességet/eredménytelenséget is.

A túl kritikus szurkoló nem igazi szurkoló, ahogy a fáma tartja. A tulaj-edző-játékosok szentháromságból legalább egyet csípni kell. A szurkolás meg nem is kérdés, akármi is a helyzet.

Bódogot csíptem
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2019.03.06. 18:39

ManBat írta:
Reginald McFreez írta:
ManBat írta:miért kell? pont a szurkolónak kellene belehajszolnia a csapatát az eredményekbe, és nyomást gyakorolnia rá

Bódogot csíptem

Most viszont gyakorlatilag mindenkivel bajod van, a tulajjal, a játékosokkal, az edzővel, de még a szurkolókkal is. Ez így eléggé hitehagyott.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.03.06. 18:44

Reginald McFreez írta:
ManBat írta:
Reginald McFreez írta:A túl kritikus szurkoló nem igazi szurkoló, ahogy a fáma tartja. A tulaj-edző-játékosok szentháromságból legalább egyet csípni kell. A szurkolás meg nem is kérdés, akármi is a helyzet.

Bódogot csíptem

Most viszont gyakorlatilag mindenkivel bajod van, a tulajjal, a játékosokkal, az edzővel, de még a szurkolókkal is. Ez így eléggé hitehagyott.

és mindnek megvan az oka: a tulaj beleszarik, a játékosok egy minimális szintet sem ütnek meg, az edző szerencsétlen, a szurkolók pedig figyelmen kívül hagyják a helyzetet, vagy akár még rosszabb, beletörődnek abba
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2019.03.06. 19:14

ManBat írta:
Reginald McFreez írta:
ManBat írta:Bódogot csíptem

és mindnek megvan az oka: a tulaj beleszarik, a játékosok egy minimális szintet sem ütnek meg, az edző szerencsétlen, a szurkolók pedig figyelmen kívül hagyják a helyzetet, vagy akár még rosszabb, beletörődnek abba
Vezesd győzelemre néped!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2019.03.07. 13:49

nyúl írta:
Maradonapoli írta:
nyúl írta:Osztom.

trockista árulók, hogy mertek szembe helyezkedni a központi útmutatásommal?!
Mentségemre szolgáljon, hogy az imperialisták egy Mata Hari típusú kémnő bájitalával bódítottak el, majd hipnotizált egy Afrikából származó, brit diplomata útlevéllel utazó mentalista. Ők diktálták téves szavaimat. Önkritikát gyakorlok. Bízom a Párt bocsánatában, és kész vagyok részt venni a chemnitzi tanácsköztársaság előkészítésében. Ha kell, vállalom a felelősséget, és önként vonulok dagesztáni agitációs munkára.

Maradonapoli elvtárs megbocsájtott. Hamarosan a kultúrharc egy újabb posztján kell majd helytállnod.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2019.03.07. 17:04

Maradonapoli írta:
nyúl írta:
Maradonapoli írta:trockista árulók, hogy mertek szembe helyezkedni a központi útmutatásommal?!
Mentségemre szolgáljon, hogy az imperialisták egy Mata Hari típusú kémnő bájitalával bódítottak el, majd hipnotizált egy Afrikából származó, brit diplomata útlevéllel utazó mentalista. Ők diktálták téves szavaimat. Önkritikát gyakorlok. Bízom a Párt bocsánatában, és kész vagyok részt venni a chemnitzi tanácsköztársaság előkészítésében. Ha kell, vállalom a felelősséget, és önként vonulok dagesztáni agitációs munkára.

Maradonapoli elvtárs megbocsájtott. Hamarosan a kultúrharc egy újabb posztján kell majd helytállnod.
Köszönöm, elvtárs! Készen állok.

Vissza: “www.nb1.hu”