Ez igaz,de ekkora eredmény kényszer mellett továbbra sem értem,hogy lettél DVTK szurkoló.ManBat írta:MindigÚjpest írta:És? Lehettél volna miskolci ződ is,mint oly sokan.ManBat írta:miskolci vagyok, jó reggelt kívánok
az áruló az ellenségnél is rosszabb
Kifakadt a Loki vezetőedzője Felcsúton
- MindigÚjpest
- fanatikus
Re: Kifakadt a Loki vezetőedzője Felcsúton
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- ManBat
- Aranylabdás
MindigÚjpest írta:Ez igaz,de ekkora eredmény kényszer mellett továbbra sem értem,hogy lettél DVTK szurkoló.ManBat írta:MindigÚjpest írta:És? Lehettél volna miskolci ződ is,mint oly sokan.
az áruló az ellenségnél is rosszabb
a város embere a város csapatának kell hogy szurkoljon, simple as that
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- MindigÚjpest
- fanatikus
Ez is igaz,de akkor el kell fogadni a velejáró eredményességet/eredménytelenséget is.ManBat írta:MindigÚjpest írta:Ez igaz,de ekkora eredmény kényszer mellett továbbra sem értem,hogy lettél DVTK szurkoló.ManBat írta:az áruló az ellenségnél is rosszabb
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- ManBat
- Aranylabdás
MindigÚjpest írta:Ez is igaz,de akkor el kell fogadni a velejáró eredményességet/eredménytelenséget is.ManBat írta:MindigÚjpest írta:Ez igaz,de ekkora eredmény kényszer mellett továbbra sem értem,hogy lettél DVTK szurkoló.
miért kell? pont a szurkolónak kellene belehajszolnia a csapatát az eredményekbe, és nyomást gyakorolnia rá
sajnos a napos oldal hathatós közreműködésével itt az extrém fájdalomtűrés sokak szemében elvárás lett, és még ilyenkor is tutujgatják a csapatot miközben szemellenzővel eltakarnak minden problémát ami a csapat háza táján fennáll, de nem ez lenne az alapeset
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
ManBat írta:MindigÚjpest írta:Ez is igaz,de akkor el kell fogadni a velejáró eredményességet/eredménytelenséget is.ManBat írta:a város embere a város csapatának kell hogy szurkoljon, simple as that
miért kell? pont a szurkolónak kellene belehajszolnia a csapatát az eredményekbe, és nyomást gyakorolnia rá
sajnos a napos oldal hathatós közreműködésével itt az extrém fájdalomtűrés sokak szemében elvárás lett, és még ilyenkor is tutujgatják a csapatot miközben szemellenzővel eltakarnak minden problémát ami a csapat háza táján fennáll, de nem ez lenne az alapeset
A túl kritikus szurkoló nem igazi szurkoló, ahogy a fáma tartja. A tulaj-edző-játékosok szentháromságból legalább egyet csípni kell. A szurkolás meg nem is kérdés, akármi is a helyzet.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
- ManBat
- Aranylabdás
Reginald McFreez írta:ManBat írta:MindigÚjpest írta: Ez is igaz,de akkor el kell fogadni a velejáró eredményességet/eredménytelenséget is.
A túl kritikus szurkoló nem igazi szurkoló, ahogy a fáma tartja. A tulaj-edző-játékosok szentháromságból legalább egyet csípni kell. A szurkolás meg nem is kérdés, akármi is a helyzet.
Bódogot csíptem
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
ManBat írta:Reginald McFreez írta:ManBat írta:miért kell? pont a szurkolónak kellene belehajszolnia a csapatát az eredményekbe, és nyomást gyakorolnia rá
Bódogot csíptem
Most viszont gyakorlatilag mindenkivel bajod van, a tulajjal, a játékosokkal, az edzővel, de még a szurkolókkal is. Ez így eléggé hitehagyott.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
- ManBat
- Aranylabdás
Reginald McFreez írta:ManBat írta:Reginald McFreez írta:A túl kritikus szurkoló nem igazi szurkoló, ahogy a fáma tartja. A tulaj-edző-játékosok szentháromságból legalább egyet csípni kell. A szurkolás meg nem is kérdés, akármi is a helyzet.
Bódogot csíptem
Most viszont gyakorlatilag mindenkivel bajod van, a tulajjal, a játékosokkal, az edzővel, de még a szurkolókkal is. Ez így eléggé hitehagyott.
és mindnek megvan az oka: a tulaj beleszarik, a játékosok egy minimális szintet sem ütnek meg, az edző szerencsétlen, a szurkolók pedig figyelmen kívül hagyják a helyzetet, vagy akár még rosszabb, beletörődnek abba
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- MindigÚjpest
- fanatikus
Vezesd győzelemre néped!ManBat írta:Reginald McFreez írta:ManBat írta:Bódogot csíptem
és mindnek megvan az oka: a tulaj beleszarik, a játékosok egy minimális szintet sem ütnek meg, az edző szerencsétlen, a szurkolók pedig figyelmen kívül hagyják a helyzetet, vagy akár még rosszabb, beletörődnek abba
- Maradonapoli
- Aranylabdás
nyúl írta:Mentségemre szolgáljon, hogy az imperialisták egy Mata Hari típusú kémnő bájitalával bódítottak el, majd hipnotizált egy Afrikából származó, brit diplomata útlevéllel utazó mentalista. Ők diktálták téves szavaimat. Önkritikát gyakorlok. Bízom a Párt bocsánatában, és kész vagyok részt venni a chemnitzi tanácsköztársaság előkészítésében. Ha kell, vállalom a felelősséget, és önként vonulok dagesztáni agitációs munkára.Maradonapoli írta:nyúl írta:Osztom.
trockista árulók, hogy mertek szembe helyezkedni a központi útmutatásommal?!
Maradonapoli elvtárs megbocsájtott. Hamarosan a kultúrharc egy újabb posztján kell majd helytállnod.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
Köszönöm, elvtárs! Készen állok.Maradonapoli írta:nyúl írta:Mentségemre szolgáljon, hogy az imperialisták egy Mata Hari típusú kémnő bájitalával bódítottak el, majd hipnotizált egy Afrikából származó, brit diplomata útlevéllel utazó mentalista. Ők diktálták téves szavaimat. Önkritikát gyakorlok. Bízom a Párt bocsánatában, és kész vagyok részt venni a chemnitzi tanácsköztársaság előkészítésében. Ha kell, vállalom a felelősséget, és önként vonulok dagesztáni agitációs munkára.Maradonapoli írta:trockista árulók, hogy mertek szembe helyezkedni a központi útmutatásommal?!
Maradonapoli elvtárs megbocsájtott. Hamarosan a kultúrharc egy újabb posztján kell majd helytállnod.