BSTH írta:HattoriHanzo írta:BEARGRYLLS írta:Pl. amikor Lisszabonban ötvenen nézték ahogy néhány kidobó gyepált egy srácot.Athénban a görög fogadóbizottság, voltam már szemtanúja zászló kirakás miatti veszekedésnek, egymás lenézésének mert Londonból ne ugassál stb.A kedvenceim azok a pózer huligánok akik szökőévente elmennek idegenbe a válogatottal majd amikor bemennek egy olyan helyre ahol már van pár honfitársuk annyit sem mondanak, hogy bú vagy bá mert ők olyan gecikemények(legalábbis facen), hogy nem állnak szóba akárkivel mert mit szól hozzá a többi gecikemény haver.Láttam már lengyeleket akikkel tök menő volt inni egyet de amikor jegyet kellett volna nekik szerezni hrtelen nem volt már akkora a barátság, hogy megérje azt a pár óra meg km utánajárást.Mindegy is, a lényeg a fekete Magyarország felső.
Pontosan az athéni affér miatt (is) kérik a fegyelmezettséget, hogy ha ismét ilyen adódik, akkor felkészült legyen mindenki. A portugál esetnél nem tudom mi volt, kik voltak ott, de nehezen hiszem, hogy a fekete pólós csapat. A szökővénte megjelenő "pózőr huligánok" meg hogy jönnek a képbe? Semmilyen formában nem tartoznak a cb-hez, nem álltak be a csoport mögé eddig sem és nem is fognak. Amióta idegenbe járok, a NG mindig is ilyen volt. ;)
De örülök neki, hogy az a legnagyobb problémád, hogy több évtized után végre egy csoport a külföldi fellépések alkalmával is próbál egységesen megjelenni.
Mész?
Tegnap este/éjjel már megbeszéltük. :)
"Nem. Az EB után más lett a prioritás. Pont ezért kiléptem a CB-ből is. A kapcsolat megmaradt, szívem csücske a brigád, de el kellett engedni. Jövőre ismét jöhetnek a turnék, de már csak “civilként”. :)"