nick2005 írta:Nyilván nem a Fradit kell feltétlenül megvernünk idegenben, de ebben a meccsben sokkal több volt. Mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk. Sajnos a védelem ismét elég gólképes volt. Azt mondjuk ugye, hogy Stef Wils távozásával fontos láncszem esett ki, de ma az első két gólt éppen a legrutinosabb védőnk Bosnjak oldaláról kaptuk. A másodiknál azt hittem mi jöhetünk szabadrúgással, de Lovrencsics talán egy pillanattal korábban érte el a labdát. A 11-es abszolút nem volt benn a meccsben, egy szerencsétlen mozdulat volt sajnos. Gólt szerezni, egyenlíteni tudtunk, ki szerencsével vezethettünk volna, a végén volt egy szép kapufánk is. A kiállítás sem volt benn........ Jagodics bizos csúnyát mondott, de ott kezdődött a dolog, hogy igéretes akciót állított meg a spori ok nélkül. Na mindegy, én azt mondom, most is partiban voltunk, nem volt olyan kilátástalan a játékunk, mint pl. a Diósgyőrnek Debrecenben, de most már nyerni is kellene. Elvileg könnyebb meccsek jönnek....... elvileg .......
hat en meg pont azt lattam, amivel doll elore mosokodott, hogy felgozzel jatszunk. o 70-80%-ot mondott, szerintem ez max a fele volt, ahhoz kepest eleg sima meccs volt. a 84 percben leo szerelese utan meg mar jatszani sem akartak a fiuk erthetetlen, hogy a fradi jatekosok hogyan engedhetik ezt meg maguknak. pont annyit adtak csak ki magukbol, amennyi a gyozelemhez kellett, amikor meg kimegyunk a nemzetkozibe, akkor megint letoljuk a nadragot, hogy ez nekunk mar sok...