Elhunyt Szepesi György

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Elhunyt Szepesi György

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.07.25. 19:11

Nyugodjék békében! Szép hosszú és igen tartalmas élete volt!
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.25. 19:26

raab írta:
BSTH írta:
raab írta:
az ügynökök már csak iylen áldott jó emberek voltak, nem is értem miért negatív a megítélésük... maradjunk annyiban mindegyikről a legrosszabbat kell feltételezni és esetenként lehet ,hogy nem ártottak senkinek, de ezt bőven nekik kell bizonygatni nem nekünk a rosszat mert már az ügynök léte is rossz

"maradjunk annyiban mindegyikről a legrosszabbat kell feltételezni"

Ezzel azért vigyázz. Lesz olyan hülye, aki úgy kezeli, mint mikor nekem baszta, miszerint én azt mondtam, minden muszlim terrorista.

aki egy III/III-as ügynökről alapvetően a jót feltételezi az vagy hülye vagy kommunista esetleg mindkettő

Esetleg fingja nincs arról miként lettek beszervezve és miket "jelentettek".

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.07.25. 21:56

Nyugodják békében!

Elment egy korszak egyénisége! Zseni volt a szakmájában, tele érzelemmel dolgozott, imádta amit csinált, a sportért élt. Nemzedékek nőttek fel a közvetítésein. Sajnos amire én is a sport közelébe kerültem már nem nagyon hallhattuk, hiszen szinte mindent a tévén követtünk. Nagyszerű ember volt!
########################
HAJRÁ HALI!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.25. 22:52

BSTH írta:
raab írta:
BSTH írta:"maradjunk annyiban mindegyikről a legrosszabbat kell feltételezni"

Ezzel azért vigyázz. Lesz olyan hülye, aki úgy kezeli, mint mikor nekem baszta, miszerint én azt mondtam, minden muszlim terrorista.

aki egy III/III-as ügynökről alapvetően a jót feltételezi az vagy hülye vagy kommunista esetleg mindkettő

volt már amúgy olyan lelepleződött tégla akinek lett volna más választása, nem terrorral került be, nem kamu jelentéseket tett és ártott valakinek? kábé a 10 millió ártatlan házmester országa lehettünk, de vajh akkor ki és milyen túlerővel szemben tudta üzemeltetni az amúgy pöpecen működő mocskot?
a végére azt is sikeresen a sírba vitték, hogy melyik spíler volt az csapatból a besúgó, mert volt egy segítője Sebesnek és Szepesinek onnan is az utolsó három tag szerint
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.25. 22:56

Adamek írta:
BSTH írta:
raab írta:

volt már amúgy olyan lelepleződött tégla akinek lett volna más választása, nem terrorral került be, nem kamu jelentéseket tett és ártott valakinek? kábé a 10 millió ártatlan házmester országa lehettünk, de vajh akkor ki és milyen túlerővel szemben tudta üzemeltetni az amúgy pöpecen működő mocskot?
a végére azt is sikeresen a sírba vitték, hogy melyik spíler volt az csapatból a besúgó, mert volt egy segítője Sebesnek és Szepesinek onnan is az utolsó három tag szerint

lett volna más választásuk, csak akkor nem lettek volna a rencer kegyeltjei. tehát a magyaros gerinc szerint nem volt.

Forrest Gump
BL-menõ
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Forrest Gump » 2018.07.26. 01:49

Az. Gazdag életpálya.
"Te hoztál fel minket a nagyok közé, és Te tettél minket is naggyá. Egy igaz ember, igazi mester, egy darabka történelem... Ez mind Te vagy nekünk. Köszönünk mindent! Isten veled, Garamvölgyi Lajos!"
https://www.youtube.com/watch?v=zFxLXFErbUU

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.07.26. 06:53

Szerintem még negyven év múlva is azon fogunk nyekengeni, hogy ki volt ügynök, bár akkorra már a legutolsó ügynöknek is felhordják a zacsiját a homlokára a hangyák. Ha meg nyilvánosságra hozzák, és nem lesz benne olyan, akire számítunk, akkor elkezdünk azon nyekengeni, hogy biztos nem hozták nyilvánosságra az egészet. Ha rajtam múlna, nyilvánosan elégetném az összes szart, oszt tessék most már előre tekinteni, mert balsors akit régen tép alapon, úgy baszom meg mindet a saját anyja hátán, hogy arról koldul az összes, aki még mindig a múlton rágódik... az ország fele besúgó volt, a másik fele meg a besúgókat súgta be, basszameg.

Vannak, akik hangosan verik a mellüket, hogy ők ellenálltak végig (ezeknek a háromnegyede is tuti besúgó volt), stb... na én azoktól legalább annyira rosszul vagyok, mint azoktól, akik besúgósdit játszottak.

Erkölcshősök, akik "én ugyan nem éltem abban az időben, de az apám mindig ellenállt, sosem lépett be a pártba, stb..." buziságaitokkal... :) Fura mód manapság már senkinek nincsen a rokonságába egy darab egykori párttag sem... szánalmas, gerinctelen egy nép vagyunk sajnos. Haltunk volna ki inkább szépen a honfoglaláskor - a vérünk úgyis tovább csörgedezett volna, de legalább nem puhult volna fel a gferincünk, amit azóta sem tudunk felkeményíteni...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.07.26. 09:23

Adamek írta:a végére azt is sikeresen a sírba vitték, hogy melyik spíler volt az csapatból a besúgó, mert volt egy segítője Sebesnek és Szepesinek onnan is az utolsó három tag szerint

a múltkor szó volt Özilről, és hogy 1 konkrét fotó miatt megbomlott a fritz csapategység és ezért kaptak ki Csilisbabéktól és Samsungéktól. nos, az Aranycsapatban állítólag volt egy besúgó, az edzőjük is az lett volna, még a riporterük is, mégis 6 év alatt egyetlen meccset buktak. mondjuk az elég komoly tétre ment.
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.07.26. 09:24

raab írta:az ügynökök már csak iylen áldott jó emberek voltak, nem is értem miért negatív a megítélésük... maradjunk annyiban mindegyikről a legrosszabbat kell feltételezni és esetenként lehet ,hogy nem ártottak senkinek, de ezt bőven nekik kell bizonygatni nem nekünk a rosszat mert már az ügynök léte is rossz

valami bizonyított konkrétum azért nem ártana egy halott ember gyalázása közben.
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.07.26. 09:27

famate írta:
Javier Arizmendi írta:Nyugodjék békében!

famate! tudunk bármi konkrétumot, hogy a besúgásával kinek és mekkora kárt okozott? ami alapján megalapozott, hogy Miloval egy bekezdésben említsük?

Miloseviccsel azért említettem egy bekezdésben, hogy megmutassam, hogy milyen fura lenne az a logika, ha a halottakról mindig csak a jót írnánk meg a nekrológban. Nyilván nem egy súlycsoport a kettő, mondhattam volna bárki mást is, akinek van valami csúnya fekete folt az életútjában.

Hogy tönkretett-e bárkit? Egyfelől valószínűleg igen, hiszen különben miért lett volna III/II majd III/III ügynök? Másfelől egy olyan rendszer tevékeny (sport)propagandistája és beszervezett ügynöke volt, ami tönkretett pár életet, tehát ha ő tevőlegesen és direkten nem is tett volna keresztbe senkinek, akkor is '56 ellenségeként, besúgóként és vezetőként sokat köszönhet neki a kommunista rezsim.

mondjuk ki kerek-perec! a mai verzióját úgy hívják Szöllősi György. :)
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.07.26. 09:39

Javier Arizmendi írta:
famate írta:
Javier Arizmendi írta:Nyugodjék békében!

famate! tudunk bármi konkrétumot, hogy a besúgásával kinek és mekkora kárt okozott? ami alapján megalapozott, hogy Miloval egy bekezdésben említsük?

Miloseviccsel azért említettem egy bekezdésben, hogy megmutassam, hogy milyen fura lenne az a logika, ha a halottakról mindig csak a jót írnánk meg a nekrológban. Nyilván nem egy súlycsoport a kettő, mondhattam volna bárki mást is, akinek van valami csúnya fekete folt az életútjában.

Hogy tönkretett-e bárkit? Egyfelől valószínűleg igen, hiszen különben miért lett volna III/II majd III/III ügynök? Másfelől egy olyan rendszer tevékeny (sport)propagandistája és beszervezett ügynöke volt, ami tönkretett pár életet, tehát ha ő tevőlegesen és direkten nem is tett volna keresztbe senkinek, akkor is '56 ellenségeként, besúgóként és vezetőként sokat köszönhet neki a kommunista rezsim.

Nono, azért erős a szakmai szintkülönbség.
Tudom, smiley is ott van.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2018.07.26. 10:30

Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:
famate írta:Miloseviccsel azért említettem egy bekezdésben, hogy megmutassam, hogy milyen fura lenne az a logika, ha a halottakról mindig csak a jót írnánk meg a nekrológban. Nyilván nem egy súlycsoport a kettő, mondhattam volna bárki mást is, akinek van valami csúnya fekete folt az életútjában.

Amúgy akár vicc volt, akár nem, az emberi minőségüket tekintve lehetnek párhuzamok, mert nagyon jóban voltak.
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.26. 10:36

famate írta:
Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:mondjuk ki kerek-perec! a mai verzióját úgy hívják Szöllősi György. :)

Amúgy akár vicc volt, akár nem, az emberi minőségüket tekintve lehetnek párhuzamok, mert nagyon jóban voltak.

Szőlőnek tuti nagyon feküdt volna az a világ, szerintem ott talán még sikeresebb kiszolgáló figura lehetett volna külön alhálózattal és még terrorizálni sem kellett volna nagyon a beszervezés mentén
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2018.07.26. 11:23

Javier Arizmendi írta:
raab írta:az ügynökök már csak iylen áldott jó emberek voltak, nem is értem miért negatív a megítélésük... maradjunk annyiban mindegyikről a legrosszabbat kell feltételezni és esetenként lehet ,hogy nem ártottak senkinek, de ezt bőven nekik kell bizonygatni nem nekünk a rosszat mert már az ügynök léte is rossz

valami bizonyított konkrétum azért nem ártana egy halott ember gyalázása közben.

Mi a konkrét gyalázás a hozzászólásomban? Szégyelljem magam mert 40 évig spicli volt? Egyébként, ha értetted is amit írtam "...esetenként lehet ,hogy nem ártottak senkinek...", talán ő sem ártott, de egy III/III ügynöknél nem az az alapállás hogy áldott jó ember volt ebből kifolyólag éppen neked kellene azt bizonygatni, hogy ő aztán soha a légynek sem ártott.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.26. 11:29

raab írta:
Javier Arizmendi írta:

Mi a konkrét gyalázás a hozzászólásomban? Szégyelljem magam mert 40 évig spicli volt? Egyébként, ha értetted is amit írtam "...esetenként lehet ,hogy nem ártottak senkinek...", talán ő sem ártott, de egy III/III ügynöknél nem az az alapállás hogy áldott jó ember volt ebből kifolyólag éppen neked kellene azt bizonygatni, hogy ő aztán soha a légynek sem ártott.

Az, hogy nincs rá bizonyíték.
Aha. Miért kéne neki bizonygatnia? Nem említette, hogy nem volt spicli.

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2018.07.26. 11:40

BSTH írta:
raab írta:
Javier Arizmendi írta:valami bizonyított konkrétum azért nem ártana egy halott ember gyalázása közben.

Mit értetlenkedsz te is? Spicli, ha ez a szó benned alapvetően pozitív érzelmeket gerjeszt csupa szép és jó dolgok jutnak eszedbe az a te dolgod.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.26. 11:44

raab írta:
BSTH írta:
raab írta:

Mit értetlenkedsz te is? Spicli, ha ez a szó benned alapvetően pozitív érzelmeket gerjeszt csupa szép és jó dolgok jutnak eszedbe az a te dolgod.

Jaja, én vagyok értetlen. Jól van koma, birkózz tovább. Reménytelen.
:DDDDDD

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2018.07.26. 11:52

BSTH írta:
raab írta:
BSTH írta:Az, hogy nincs rá bizonyíték.

én nem bírkózok, egy spicli volt ti véditek hogy de hát ő nem is úgy meg nem is ártott aztán hátulról mellbe azzal jöttök bizonyítsak hogy egy spicli rosszat tett-e vagy sem bizonyítsd be te b+ hogy nem köpött senkiről semmi olyat amiből aztán hátránya származott valakinek

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.26. 11:59

raab írta:
BSTH írta:
raab írta:

én nem bírkózok, egy spicli volt ti véditek hogy de hát ő nem is úgy meg nem is ártott aztán hátulról mellbe azzal jöttök bizonyítsak hogy egy spicli rosszat tett-e vagy sem bizonyítsd be te b+ hogy nem köpött senkiről semmi olyat amiből aztán hátránya származott valakinek

Ki védi bmeg? Senki. Olyat vagy képes írni, "Spicli, ha ez a szó benned alapvetően pozitív érzelmeket gerjeszt csupa szép és jó dolgok jutnak eszedbe az a te dolgod"
Kijafaszom volt, aki akár egy sorral, csak egy szóval is utalt erre?

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2018.07.26. 12:36

BSTH írta:
raab írta:
BSTH írta:Jaja, én vagyok értetlen. Jól van koma, birkózz tovább. Reménytelen.

Ki védi bmeg? Senki. Olyat vagy képes írni, "Spicli, ha ez a szó benned alapvetően pozitív érzelmeket gerjeszt csupa szép és jó dolgok jutnak eszedbe az a te dolgod"
Kijafaszom volt, aki akár egy sorral, csak egy szóval is utalt erre?

továbbra sem vágom mit értetlenkedsz, ha a spicliség rossz akkor nem azt kell bizonygatni hogy ő rossz volt-e hiszen ez az alapfelállása a spiclilétnek hanem azt hogy ő miért is volt kivétel

Vissza: “www.nb1.hu”