Savaria1919 írta:második félidőre már elment a srácok kedve a focitól
sporinak meg a fújkálástól
Adamek írta:Savaria1919 írta:második félidőre már elment a srácok kedve a focitól
háromszor olvastam át, hogy vajh milyen rácokról hadoválsz
Adamek írta:SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Infantino szerint ez minden idők legjobb világbajnoksága.
Én láttam ezen kívül négyet, és nem értek vele egyet
1998-as volt a legjobb. Ronaldo (nem ez, hanem a Fenomén), Ronaldinho, Zidane, Henry é sat öbbi
nálam 86, 98, 90, 94 a nyerő sor
a 82-s se volt rossz, de már 1990-s szemmel is csigalassú volt a játék, túl sok volt a megtorlatlan brutalitás és a bundameccs, na meg a törölközőfejüek botránya ugrik még be onnan
nyúl írta:Adamek írta:SuperDepor írta:1998-as volt a legjobb. Ronaldo (nem ez, hanem a Fenomén), Ronaldinho, Zidane, Henry é sat öbbi
nálam 86, 98, 90, 94 a nyerő sor
a 82-s se volt rossz, de már 1990-s szemmel is csigalassú volt a játék, túl sok volt a megtorlatlan brutalitás és a bundameccs, na meg a törölközőfejüek botránya ugrik még be onnan
Én csak 86-tól tudok rangsorolni személyes élmény alapján. Nekem a 94-es tetszett tán legjobban. Kamerunnak, Nigériának drukkoltam. Majd a végén a bolgároknak, a döntőben a braziloknak. Akkor 16 éves voltam, már valamelyest értettem is, mi folyik a pályán, s nem is volt egyéb dolgom, így követtem végig.
A 98-as vb első felét nem láttam, mert szigorlatokra készültem. A Laudrup fivéreknek és Bergkampéknak szurkoltam. Az színvonalas torna volt.
A 2000-es években egyik tornát sem éreztem túl jónak. Igaz, a 2014-esről nem tudok sokat nyilatkozni, azt akkori fizikai és lelki állapotom miatt nem/alig néztem. Ha olykor ment a tévé, elaludtam.
Szarka írta:Fejben már próbáltam összerakni egy VB csapatát, így nézne ki:
Livakovic
T. Hernandez - Gvardioal - Varane(?) - Hakimi
Modric - Amrabat
Messi - Griezmann - Mbappé
Giroud
Torna MVP : Griezmann
Sajna túl fejnehéz lett a csapat, szóval tuti bukta lenne :)
Adamek írta:Szarka írta:Fejben már próbáltam összerakni egy VB csapatát, így nézne ki:
Livakovic
Modric - Amrabat
Giroud
ez inkább túl francia és horvátnehéz
Adamek írta:nyúl írta:Adamek írta:nálam 86, 98, 90, 94 a nyerő sor
Én csak 86-tól tudok rangsorolni személyes élmény alapján. Nekem a 94-es tetszett tán legjobban. Kamerunnak, Nigériának drukkoltam. Majd a végén a bolgároknak, a döntőben a braziloknak. Akkor 16 éves voltam, már valamelyest értettem is, mi folyik a pályán, s nem is volt egyéb dolgom, így követtem végig.
A 98-as vb első felét nem láttam, mert szigorlatokra készültem. A Laudrup fivéreknek és Bergkampéknak szurkoltam. Az színvonalas torna volt.
A 2000-es években egyik tornát sem éreztem túl jónak. Igaz, a 2014-esről nem tudok sokat nyilatkozni, azt akkori fizikai és lelki állapotom miatt nem/alig néztem. Ha olykor ment a tévé, elaludtam.
én 82-ben az első csoportkört csak úgy nézhettem, hogy félidőben tipli volt aludni mert még ment a suli (elsős voltam), amikor fociztunk az udvaron mindenki "volt valaki", én Pöröskei (így mondtam akkor)
aztán mentünk nagyanyámmal Nyíregyre (neki ez volt a hazamenni) a pályaudvaron jött a rokon, hogy siessünk mert kettővel mennek a brazilok, fogalmam sincs már ki ellen de ez a jelenet nagyon beleégett az elmémbe, de onnantól alig láttam meccset mert talán még TV se volt minden rokonnál, utólag néztem meg a VB-t valami karácsonyi ismétlésnél
Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:Fejben már próbáltam összerakni egy VB csapatát, így nézne ki:
Livakovic
Modric - Amrabat
Giroud
ez inkább túl francia és horvátnehéz
Egyénekben sokkal jobban szerepeltek. Pl Argentinoktól egy védőt se tudnék egyénileg kiemelni, pedig a VB egyik legjobb védelmét hozták le.
SuperDepor írta:Jobb harmadiknak lenni, mint negyediknek
Savaria1919 írta:Szentpéterfa, Zanat és Horvátzsidány ünnepelhet.
Savaria1919 írta:Szentpéterfa, Zanat és Horvátzsidány ünnepelhet.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Szentpéterfa, Zanat és Horvátzsidány ünnepelhet.
a Horváth Cukrászdában is nagy buli lesz
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Szentpéterfa, Zanat és Horvátzsidány ünnepelhet.
Bánhorváti, Erdőhorváti csatlakozik
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Jobb harmadiknak lenni, mint negyediknek
dakota közmondás vagy ősi kipcsak bölcsesség?
Adamek írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Jobb harmadiknak lenni, mint negyediknek
dakota közmondás vagy ősi kipcsak bölcsesség?
a három napkeleti bölcs, Oravecz-Coelho-Müller hagyatéka ez
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég