Hát akkor azt nem egyformán látjuk. Én azt gondolom,hogy aki kiesett,az ne maradjon bent.ManBat írta:MindigÚjpest írta:Ki is estetek tisztességgel. Az mlsz volt ebben az esetben is a balfasz,hogy nem a következő legjobb nb2-es indulhatott az élvonalban. Ti csak éltetek a lehetőséggel. Persze az ellen szurkolói nyilván a fejetekre olvassa,a szurkoló már csak ilyen.Cselszky írta:Szemléletbeli eltérés. MTK-sként biztosan szekunder szégyenérzet öntene el, hogy ilyen szarrágó módon jutunk 3 ponthoz. Nekem ez túlmutat egy meccsen, egy bajnoki éven. Milyen kurva jó volt, hogy majd 20 éve Szima bizniszelt a BKV-val, bentmaradtunk, hurrá, cserében azóta is a fejünkre olvassák, nem teljesen alaptalanul. Inkább estünk volna ki tisztességgel.
soha nem értettem egyébként hogy nem vállalt feljutás esetén miért nem a legjobb kieső van elsőként felkérve
az idei példát nézve pl. a Tiszakécske szerintem sokkal jobban megérdemelte volna a bentmaradást mint a Szentlőrinc a feljutást
Szombati foci: Fradi-Vidi!
- MindigÚjpest
- fanatikus
Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- MindigÚjpest
- fanatikus
Hát igen,vannak prioritások.Adamek írta:MindigÚjpest írta:Miért nem volt utánunk fertőtlenítés?Adamek írta:tuti ti ótvaroztátok össze a vendégöltözőt, szegény kijevi extesóitok meg felnyalábolták a dögvészt
nem szórhatjuk az állami pénzt akármire
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- MindigÚjpest
- fanatikus
Sokáig nem kellett keresni.PTi írta:MindigÚjpest írta:A frédi elleni meccs után nálunk is sok fertőzött lett,meg a Kievnél is. Felkészül setétvár. Persze náluk csak Uzuni fertőzött. :lol:Walek írta:Azért felmerűl bennem a kérdés, ha az a bizonyos "nemzet csapata" kerűlne ilyen helyzetbe mint mi, hogy játékos és teljes szakmai fronton kirúgja a lábát a covid, vajon lépne e az MLSZ valamit? Vagy még feljebb lenne e valami reakció?
Csak megvan a titkos szál.
- ManBat
- Aranylabdás
MindigÚjpest írta:Hát akkor azt nem egyformán látjuk. Én azt gondolom,hogy aki kiesett,az ne maradjon bent.ManBat írta:MindigÚjpest írta: Ki is estetek tisztességgel. Az mlsz volt ebben az esetben is a balfasz,hogy nem a következő legjobb nb2-es indulhatott az élvonalban. Ti csak éltetek a lehetőséggel. Persze az ellen szurkolói nyilván a fejetekre olvassa,a szurkoló már csak ilyen.
soha nem értettem egyébként hogy nem vállalt feljutás esetén miért nem a legjobb kieső van elsőként felkérve
az idei példát nézve pl. a Tiszakécske szerintem sokkal jobban megérdemelte volna a bentmaradást mint a Szentlőrinc a feljutást
én úgy gondolom hogy kirívó kivételeket leszámítva, pl. egy ponton múló feljutás vs. csontkieső (bár ennek a fordítottját ugye a mostani rendszer se veszi figyelembe), aki még egy osztállyal lentebb sem volt képes feljutást érő helyen végezni, az kevesebbet ért el mint aki azonos ligában találtatott könnyűnek
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Arany János kit manager és Riba Zoltán Dániel masszőr (mindkettő MTK) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1-1 soron következő NB I-es férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.
Mit vétett a kit manager? Balladákat szavalt a bíróknak?
Mit vétett a kit manager? Balladákat szavalt a bíróknak?
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
A "tisztességgel" nem teljesen áll, a többi igen.MindigÚjpest írta:Ki is estetek tisztességgel. Az mlsz volt ebben az esetben is a balfasz,hogy nem a következő legjobb nb2-es indulhatott az élvonalban. Ti csak éltetek a lehetőséggel. Persze az ellen szurkolói nyilván a fejetekre olvassa,a szurkoló már csak ilyen.Cselszky írta:ManBat írta:teljesen mindegy hogy ki különb és ki nem, a pontot a pályán lejátszott eredményekre adják és senkit nem fog érdekelni hogy az MTK-nál Prosser úgy ugrált és mutogatott az ifik ellen rúgott duplájára mintha épp valami gyűlölt rivális ellen vezetnének a BL-döntőben, mi meg sportszerűségből utólag megcsapatjuk magunkat a teljes keret ellen
Szemléletbeli eltérés. MTK-sként biztosan szekunder szégyenérzet öntene el, hogy ilyen szarrágó módon jutunk 3 ponthoz. Nekem ez túlmutat egy meccsen, egy bajnoki éven. Milyen kurva jó volt, hogy majd 20 éve Szima bizniszelt a BKV-val, bentmaradtunk, hurrá, cserében azóta is a fejünkre olvassák, nem teljesen alaptalanul. Inkább estünk volna ki tisztességgel.
Halvérű magyarokkal ritkán fordul elő, hogy kétezren akarjanak bírót lincselni, erre a lehetőségre hosszan várva lefújás után. A csípőficamos Kiss Bélát konkrétan ki kellett szöktetni az Oláh Gábor utcából. Remélem, nőnek öltöztették és egy rendőrkutya meghágta.
-
SuperDepor
- Moderátor
Végül is tényleg nincs hely a naptárban, a válogatott szünetben mi lennénk hátrányban.
http://dvtk.eu/20946-Nincs_lehetoseg_a_ ... labdarugas
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Viktor nem ad túl sok lehetőséget holnap a vidéki fradi szurkolóknak. mégis hova menjenek egy órán belül. lehet Ronaldot és Dybalat akarja letartóztatni a kijárási tilalom megsértésének vádjával? egy órájuk lesz interjút adni, zuhanyozni és visszamenni a szállodába...
ETO
- ManBat
- Aranylabdás
Javier Arizmendi írta:Viktor nem ad túl sok lehetőséget holnap a vidéki fradi szurkolóknak. mégis hova menjenek egy órán belül. lehet Ronaldot és Dybalat akarja letartóztatni a kijárási tilalom megsértésének vádjával? egy órájuk lesz interjút adni, zuhanyozni és visszamenni a szállodába...
nem tilalom hanem korlátozás, ergo ha in flagranti megkérdezi valaki hogy hová mész és megmondod hogy meccsen voltál és hazafele mész messzire akkor jó vagy
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- ManBat
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Végül is tényleg nincs hely a naptárban, a válogatott szünetben mi lennénk hátrányban.
amellett hogy nem látom ezzel a döntéssel a problémát, a csabaiak hasonló kérelmének elutasítása után ez az egyenes döntés
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
-
Javier Arizmendi
- Sztár
MindigÚjpest írta:Hát akkor azt nem egyformán látjuk. Én azt gondolom,hogy aki kiesett,az ne maradjon bent.ManBat írta:MindigÚjpest írta: Ki is estetek tisztességgel. Az mlsz volt ebben az esetben is a balfasz,hogy nem a következő legjobb nb2-es indulhatott az élvonalban. Ti csak éltetek a lehetőséggel. Persze az ellen szurkolói nyilván a fejetekre olvassa,a szurkoló már csak ilyen.
jó de aki nem jutott fel, az miért jusson fel?
ETO
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Javier Arizmendi írta:MindigÚjpest írta:Hát akkor azt nem egyformán látjuk. Én azt gondolom,hogy aki kiesett,az ne maradjon bent.ManBat írta:soha nem értettem egyébként hogy nem vállalt feljutás esetén miért nem a legjobb kieső van elsőként felkérve
Legyen osztályozó.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
- Adamek
- Flegma
Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:MindigÚjpest írta: Hát akkor azt nem egyformán látjuk. Én azt gondolom,hogy aki kiesett,az ne maradjon bent.
Legyen osztályozó.
legyen riszaviadal
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- ManBat
- Aranylabdás
na az Újpest el se utazik Miskolcra
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Javier Arizmendi írta:Viktor nem ad túl sok lehetőséget holnap a vidéki fradi szurkolóknak. mégis hova menjenek egy órán belül. lehet Ronaldot és Dybalat akarja letartóztatni a kijárási tilalom megsértésének vádjával? egy órájuk lesz interjút adni, zuhanyozni és visszamenni a szállodába...
Nem lennék Adamek helyében!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Adamek írta:Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:jó de aki nem jutott fel, az miért jusson fel?
Legyen osztályozó.
legyen riszaviadal
legyen, visszahozhatnák az ilyen különleges kezdőrúgásokat
https://www.youtube.com/watch?v=e_VshXGMQXY
- ManBat
- Aranylabdás
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Legyen osztályozó.
legyen riszaviadal
legyen, visszahozhatnák az ilyen különleges kezdőrúgásokat
https://www.youtube.com/watch?v=e_VshXGMQXY
én olyan rávezetős büntetőpárbajokat szeretnék látni mint ami az amcsiknál volt a kilencvenesekben
https://www.youtube.com/watch?v=RRITqS6WEn0
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- Adamek
- Flegma
szerencsétlen lilák, 25/23 elkapta ezt a fost
ha nem kapnak felülről valami rendkívüli halasztási engedélyt pár meccsre akkor a szövetség szarjon bogáncsot
ha nem kapnak felülről valami rendkívüli halasztási engedélyt pár meccsre akkor a szövetség szarjon bogáncsot
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Javier Arizmendi írta:Viktor nem ad túl sok lehetőséget holnap a vidéki fradi szurkolóknak. mégis hova menjenek egy órán belül. lehet Ronaldot és Dybalat akarja letartóztatni a kijárási tilalom megsértésének vádjával? egy órájuk lesz interjút adni, zuhanyozni és visszamenni a szállodába...
Nem lennék Adamek helyében!
én simán adok interjút a zuhany alól ha arról van szó
-
Cselszky
- Aranylabdás
ManBat írta:na az Újpest el se utazik Miskolcra
3 pont. :cool:
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!