Mélyen Tisztelt Elvtársak és Elvtársnők!
00:30-kor megpróbáltam lefeküdni aludni
2:00-ig vergődtem, csak a hátamon tudtam "elmélkedni", de így és bármilyen pozícióban majd leszakad a karom
2:00 - felkeltem, próbálok ülve, vagy térdelve aludni
2:30 - irodai papírok rendezgetése - csak akkor elviselhető a fájdalom, ha állok, jövök/megyek, vagy szimplán ülök (bár ez már picit rosszabb)
4:15 körül van - végeztem, félig ülő pozíció, karnak kicsit jobb, de így jobban érzem a szívem...
Ha megpusztulnék, jó volt veletek - komolyan. Igyekeztem mindenkivel jóban lenni. Sokszor sikerült, néha nem.
No, de ne érzelegjünk! A szovjet emberhez méltatlan ez! Ne dédelgessük egyéni sérelmeinket!
A politikai örökösöm Adamek elvtárs, a szellemi örökösöm Nyúl Úr, minden adósságom RAUL7-re hagyom.
SD Isti-t megbízom Diósgyőr-szüneti napokon a Halinak való szurkolással is. Savaria vegye fel a nemzetközi portfóliójába a Napolit is!
Moszkva környéki dácsám a legfőbb Vezetőre hagyom, krími nyaralóm az Artyek úttörőtábor kis vendégei részére, szolgálati Volgám mindig is a Nép tulajdona volt.
Amennyiben a Központi Bizottság és a Párt szerény érdemeim mellett arra méltónak talál földi porhüvelyem maradványait a Kreml falába helyezzék el, a többi nagy harcostárs mellé, amennyiben nemzetközi érdemeim csekélynek bizonyulnak ehhez, akkor a fiumei úti sírkert Munkásmozgalmi Pantheonjába Szamuely Tibi mellé kívánkozok - már ha ő is ott van, bár úgy tudom nincs, de oldjátok meg. Remélem a Vezetés és a Párt legalább utóbbira méltónak talál. Ha egyik sem, szórjátok hamvaim a Volgába - nem egykori autómba, mert azt nehéz kiporszívózni, hanem a folyóba.
Továbbá jól esne, ha egy harckocsitípust, cirkáló-osztályt vagy bármilyen tömegpusztító fegyvert rólam neveznének el. Vidéken persze óvoda vagy egyéb oktatási-nevelési intézmény is szóba jöhet. Esetleg egy komplett kisváros valahol az Uralon túl, vagy a Kaukázusban.
A szláv nőktől is búcsúzom - mindenképp ez legyen az utolsó szám a playlistről:
https://www.youtube.com/watch?v=mwAGw92 ... BogdanSaiuVégrendelkezésem cselekvőképességem teljes tudatában hoztam meg Pártom és Népem iránti hűségből.
Maradonapoli s.k.
2022.12.13. Miskolc 4.15 - Moszkvai idő szerint 6.15
Tanúk:
Anatolij Mihajlovics Granovszkij - a KGB Miskolcra akkreditált rezidense
Jurij Vasziljevics Krotkov - a Szovjet-Oroszországi Föderáció Debreceni Főkonzulátusára akkreditált katonai attaséja