Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Szarka
Aranylabdás

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.12.12. 16:46

Maradonapoli írta:
tomi írta:
Maradonapoli írta:komolyan írtam
vezető oldali ajtót most is jobb kézzel húztam be

legalább a háziorvosod hívd fel, ha mást nem is teszel

persze, lehet, csak elaludtad, de azért az el szokott múlni ennyi idő alatt

majd reggel elmegyek
vidéken maradt a szülőfalumban a kártyám
remélem addig nem lesz gond

Komolyan , ha most is zsibbadt a bal karod, hívd fel a dokit. Ahhoz nem kell semmi.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.12. 17:00

Szarka írta:
Maradonapoli írta:
tomi írta:
legalább a háziorvosod hívd fel, ha mást nem is teszel

persze, lehet, csak elaludtad, de azért az el szokott múlni ennyi idő alatt

majd reggel elmegyek
vidéken maradt a szülőfalumban a kártyám
remélem addig nem lesz gond

Komolyan , ha most is zsibbadt a bal karod, hívd fel a dokit. Ahhoz nem kell semmi.

8-12-ig volt
nem ad meg mobilt csak a csókosoknak (polgimester, iskola diri, polgimester tesója meg ilyenek) mobilt
a rendelőbe meg értelemszerűen nincs senki

nem lesz gond, kihúzom ezt a 15 órát

ha nem, majd hívom S. Deportivo Istvánt a nénós kocsival, de nekem a legújabb mercivel gyere! hallod!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.12.12. 17:28

Gvardioltra mondtam, hogy majd befut egy nagyobb, 60 millás ajánlat. Nos pletykák szerint az MU tett egy 82 millió fontos ajánlatot.

Másik pletyka, hogy Ancelotti nyártól elvállalná a brazil válogatott kispadját.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.12.12. 17:59

Maradonapoli írta:Bazzeg. Alig tudtam aludni az éccaka. Le van zsibbadva a bal karom, kurvára fáj ha mozgatom (bár ha nem, akkor is) és a bal tenyerem hideg. Alig tudtam felhúzni a felsőmet. Ez már a szívroham előjele...?

Ennek minden bizonnyal semmi köze a szívrohamhoz. A szív eredetű mellkasi fájdalom - kisugározhat a bal karba -, viszont a fájdalom a mozgástól teljesen független. Kiváló differenciáldiagnosztikai jel ha mozgásra fokozódik a fájdalom, ui ez azt támasztja alá, h mozgásszervi eseményről van szó. Látatlanban erre tippelek - persze bármi lehet -, és nem tartom kizártnak a pszichogén hátteret sem. A szívroham - bár ilyen diagnozis nem létezik -, progrediál - azaz folyamatosan romlik, beavatkozás nélkül nem csökkennek a panaszok illetve nem szűnnek meg.
Írd meg, hogy mi volt. Már ha publikus.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.12. 19:13

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Bazzeg. Alig tudtam aludni az éccaka. Le van zsibbadva a bal karom, kurvára fáj ha mozgatom (bár ha nem, akkor is) és a bal tenyerem hideg. Alig tudtam felhúzni a felsőmet. Ez már a szívroham előjele...?

Ennek minden bizonnyal semmi köze a szívrohamhoz. A szív eredetű mellkasi fájdalom - kisugározhat a bal karba -, viszont a fájdalom a mozgástól teljesen független. Kiváló differenciáldiagnosztikai jel ha mozgásra fokozódik a fájdalom, ui ez azt támasztja alá, h mozgásszervi eseményről van szó. Látatlanban erre tippelek - persze bármi lehet -, és nem tartom kizártnak a pszichogén hátteret sem. A szívroham - bár ilyen diagnozis nem létezik -, progrediál - azaz folyamatosan romlik, beavatkozás nélkül nem csökkennek a panaszok illetve nem szűnnek meg.

Köszönöm Isti, ez nagyon korrekt szakmai tájékoztatás volt! - bármiféle vicceskedés nélkül. Oksi, nem vagyok szégyellős simán leírom majd kalandjaimat.
Egyébként ami eddig volt és effektíve előzménynek tekinthető: Az egy kicsit idegesít, hogy néha úgy érzem kül pontokon nyilall a mellkas (de van hogy sokáig, órákig nem), de nem csak a szív oldalán, hanem vmikor középen, jobboldalon, kettő között a franc tudja... de őszintén szólva enyhébb és ritkább mértékben eddig is így volt, csak most mintha kissé élesebb lenne (vagy csak kissé be vagyok sz*rva) ...
...és kurva halkan mondom, kb. 2016 nyarán kezdődött a bal felkar, olyan, mintha egy nagyon vékony, de nagyon erős damillal kötötték volna el a bal felkarom, csak aztán csökkent az intenzitás, valamikor nem is volt, aztán időnként előjött, viszont meló miatt sosem vettem komolyan. Nem igazán kultiválták a távollétet, még eseti jelleggel sem. Most viszont mintha ez bosszulná meg magát....

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2022.12.12. 20:10

Vigyázz magadra, elvtárs!
Nagyon sokat tettél a mozgalomért, elfáradtál az imperialisták elleni harcban. K-vonalon hívtam a pártfőtitkár elvtárs bizalmi emberét, hogy rendkívüli szabadságot kapj és az olasz elvtársaknál pihenhesd ki magad Nápoly legjobb szanatóriumában a Párt költségén.
Majd küldj lapot!

Komolyra fordítva: vizsgáltasd ki magad kardiológusnál.
Én évekig nem vettem tudomást az állapotomról, aztán a sokadik szédülés, holt fáradtság és egy infarktus-gyanús rosszullét után elmentem orvoshoz. Szerencsére "csak" tachicardiám volt/van.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.12. 20:20

nyúl írta:
Vigyázz magadra, elvtárs!
Nagyon sokat tettél a mozgalomért, elfáradtál az imperialisták elleni harcban. K-vonalon hívtam a pártfőtitkár elvtárs bizalmi emberét, hogy rendkívüli szabadságot kapj és az olasz elvtársaknál pihenhesd ki magad Nápoly legjobb szanatóriumában a Párt költségén.
Majd küldj lapot!

Komolyra fordítva: vizsgáltasd ki magad kardiológusnál.
Én évekig nem vettem tudomást az állapotomról, aztán a sokadik szédülés, holt fáradtság és egy infarktus-gyanús rosszullét után elmentem orvoshoz. Szerencsére "csak" tachicardiám volt/van.

Köszönöm a jókívánságokat elvtárs! Az úticél tökéletes választás - találkozni közben a Togliatti Mókus Örssel és megszervezni a dél-itáliai forradalmat! Amíg visszajövök őrködjetek, meg ne puccsoljanak a mensevikek!

A Mozgalom remélem leszervez egy bari meccset is kikapcsolódásnak a klerikáris reakció csapata ellen, mint a régi szép időkben:

https://youtu.be/tHlviX6LUa8

Nem tudom az mi az, de örülök Nyúl elvtárs, hogy végül nem lett komolyabb a baj!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.12.12. 20:36

lófaszjóska, össze ne szard magad
volt nekem is ilyen bajom legénykoromban, elmentem egy hónap múlva idegdokihoz, mert már nagyon nem értettem az egészet, annyi volt a baj, hogy valamelyik leszorító vagy idegeket összefogó szalag, ha jól emlékszem a csuklómnál túl szoros volt és basztatta az idegeket
adtak B akárhány vitamint amitől ezek fellazultak és elmúlt, azóta is mehet a szkander meg a zongora, kár, hogy egyiket se űzöm
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.12. 20:38

Adamek írta:

lófaszjóska, össze ne szard magad
volt nekem is ilyen bajom legénykoromban, elmentem egy hónap múlva idegdokihoz, mert már nagyon nem értettem az egészet, annyi volt a baj, hogy valamelyik leszorító vagy idegeket összefogó szalag, ha jól emlékszem a csuklómnál túl szoros volt és basztatta az idegeket
adtak B akárhány vitamint amitől ezek fellazultak és elmúlt, azóta is mehet a szkander meg a zongora, kár, hogy egyiket se űzöm

Parancs, értettem! A Pártot Szolgálom!:I

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.12.12. 20:52

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:

Köszönöm Isti, ez nagyon korrekt szakmai tájékoztatás volt! - bármiféle vicceskedés nélkül. Oksi, nem vagyok szégyellős simán leírom majd kalandjaimat.
Egyébként ami eddig volt és effektíve előzménynek tekinthető: Az egy kicsit idegesít, hogy néha úgy érzem kül pontokon nyilall a mellkas (de van hogy sokáig, órákig nem), de nem csak a szív oldalán, hanem vmikor középen, jobboldalon, kettő között a franc tudja... de őszintén szólva enyhébb és ritkább mértékben eddig is így volt, csak most mintha kissé élesebb lenne (vagy csak kissé be vagyok sz*rva) ...
...és kurva halkan mondom, kb. 2016 nyarán kezdődött a bal felkar, olyan, mintha egy nagyon vékony, de nagyon erős damillal kötötték volna el a bal felkarom, csak aztán csökkent az intenzitás, valamikor nem is volt, aztán időnként előjött, viszont meló miatt sosem vettem komolyan. Nem igazán kultiválták a távollétet, még eseti jelleggel sem. Most viszont mintha ez bosszulná meg magát....

A bordaközi idegbecsípődés, ideggyulladás gyakori probléma. Erre jellemzőek a leírt panaszaid. A szív eredetű mellkasi fájdalom nem fog egyszer a jobb oldalon, utána a bal oldalon, majd elől és hatul "szurkálni". Persze nem kizárható, hogy anginás rohamaid vannak - szívizom vérellátási zavarából azaz oxigénhiányából eredő fájdalom, de annak nem változik a helye. A szegycsont alatti részre lokalizálódik, és nem mászkál mint zsidóban a fájdalom. Különféle ritmuszavarok jellegzetes tünetekkel járnak, amik nem a fájdalmak. Háziorvost fel kell keresni, első körben nagy labor, mellkas rtg, EKG. Ezek majd megmutatják, hogy merre kell továbbmenni.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.12. 20:56

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Ennek minden bizonnyal semmi köze a szívrohamhoz. A szív eredetű mellkasi fájdalom - kisugározhat a bal karba -, viszont a fájdalom a mozgástól teljesen független. Kiváló differenciáldiagnosztikai jel ha mozgásra fokozódik a fájdalom, ui ez azt támasztja alá, h mozgásszervi eseményről van szó. Látatlanban erre tippelek - persze bármi lehet -, és nem tartom kizártnak a pszichogén hátteret sem. A szívroham - bár ilyen diagnozis nem létezik -, progrediál - azaz folyamatosan romlik, beavatkozás nélkül nem csökkennek a panaszok illetve nem szűnnek meg.

A bordaközi idegbecsípődés, ideggyulladás gyakori probléma. Erre jellemzőek a leírt panaszaid. A szív eredetű mellkasi fájdalom nem fog egyszer a jobb oldalon, utána a bal oldalon, majd elől és hatul "szurkálni". Persze nem kizárható, hogy anginás rohamaid vannak - szívizom vérellátási zavarából azaz oxigénhiányából eredő fájdalom, de annak nem változik a helye. A szegycsont alatti részre lokalizálódik, és nem mászkál mint zsidóban a fájdalom. Különféle ritmuszavarok jellegzetes tünetekkel járnak, amik nem a fájdalmak. Háziorvost fel kell keresni, első körben nagy labor, mellkas rtg, EKG. Ezek majd megmutatják, hogy merre kell továbbmenni.

Ismételten köszönöm! Majd meglátjuk...

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.12. 20:57

Amúgy sorry mindenkitől, ha működne a privi, nem exhibicionistáskodnék itt.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.12.12. 21:11

Maradonapoli írta:Amúgy sorry mindenkitől, ha működne a privi, nem exhibicionistáskodnék itt.

ugyanmár, ezért vagyunk, egy élet a népért
én már kaptam kemó-koktélt is, szóval félig már orvos vagyok
vagy halott, ezeket a dolgokat mindig keverem
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.12. 21:21

Adamek írta:
Maradonapoli írta:Amúgy sorry mindenkitől, ha működne a privi, nem exhibicionistáskodnék itt.

egy új technológia működik benned, élő szövet fémvázon

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.12.12. 22:00

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

egy új technológia működik benned, élő szövet fémvázon

azaz
adamantium

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.12.12. 22:14

https://twitter.com/SkyFootball/status/ ... 3863081987

Mit kapott a gyerek, pedig csak azt mondta, ami várható volt. Mondjuk mellette a dánokat várta meglepetés-csapatnak , de azzal jó sokan befürödtek.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.12. 22:52

Szarka írta:https://twitter.com/SkyFootball/status/1594302033863081987

Mit kapott a gyerek, pedig csak azt mondta, ami várható volt. Mondjuk mellette a dánokat várta meglepetés-csapatnak , de azzal jó sokan befürödtek.

nem tom mér, de erről az jutott eszembe, hogy a bwin csinált egy olyan fillérb*szó köcsög vb-játékot a torna előtt, hogy valami 75 millát dobott fel szétosztásra a "nyertesek" között, de garantált volt, hogy senki nem nyer belőle egy fityinget sem, mert 10 kérdésre kellett volna hibátlanul válaszolni, de köztük olyanokra is pl. hogy hány kiállítás lesz összesen a VB-n, hány sárga lap lesz, mennyi gól születik összesen, szóval igazi beetetéses geciláda - csak villogjon a cég - játék lett és ahogy nézem suttyomban közben meg is szüntették - ez mekkora szánalom már...

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.13. 04:16

Mélyen Tisztelt Elvtársak és Elvtársnők!

00:30-kor megpróbáltam lefeküdni aludni
2:00-ig vergődtem, csak a hátamon tudtam "elmélkedni", de így és bármilyen pozícióban majd leszakad a karom
2:00 - felkeltem, próbálok ülve, vagy térdelve aludni
2:30 - irodai papírok rendezgetése - csak akkor elviselhető a fájdalom, ha állok, jövök/megyek, vagy szimplán ülök (bár ez már picit rosszabb)
4:15 körül van - végeztem, félig ülő pozíció, karnak kicsit jobb, de így jobban érzem a szívem...
Ha megpusztulnék, jó volt veletek - komolyan. Igyekeztem mindenkivel jóban lenni. Sokszor sikerült, néha nem.

No, de ne érzelegjünk! A szovjet emberhez méltatlan ez! Ne dédelgessük egyéni sérelmeinket!

A politikai örökösöm Adamek elvtárs, a szellemi örökösöm Nyúl Úr, minden adósságom RAUL7-re hagyom.
SD Isti-t megbízom Diósgyőr-szüneti napokon a Halinak való szurkolással is. Savaria vegye fel a nemzetközi portfóliójába a Napolit is!
Moszkva környéki dácsám a legfőbb Vezetőre hagyom, krími nyaralóm az Artyek úttörőtábor kis vendégei részére, szolgálati Volgám mindig is a Nép tulajdona volt.
Amennyiben a Központi Bizottság és a Párt szerény érdemeim mellett arra méltónak talál földi porhüvelyem maradványait a Kreml falába helyezzék el, a többi nagy harcostárs mellé, amennyiben nemzetközi érdemeim csekélynek bizonyulnak ehhez, akkor a fiumei úti sírkert Munkásmozgalmi Pantheonjába Szamuely Tibi mellé kívánkozok - már ha ő is ott van, bár úgy tudom nincs, de oldjátok meg. Remélem a Vezetés és a Párt legalább utóbbira méltónak talál. Ha egyik sem, szórjátok hamvaim a Volgába - nem egykori autómba, mert azt nehéz kiporszívózni, hanem a folyóba.
Továbbá jól esne, ha egy harckocsitípust, cirkáló-osztályt vagy bármilyen tömegpusztító fegyvert rólam neveznének el. Vidéken persze óvoda vagy egyéb oktatási-nevelési intézmény is szóba jöhet. Esetleg egy komplett kisváros valahol az Uralon túl, vagy a Kaukázusban.

A szláv nőktől is búcsúzom - mindenképp ez legyen az utolsó szám a playlistről:

https://www.youtube.com/watch?v=mwAGw92 ... BogdanSaiu

Végrendelkezésem cselekvőképességem teljes tudatában hoztam meg Pártom és Népem iránti hűségből.

Maradonapoli s.k.

2022.12.13. Miskolc 4.15 - Moszkvai idő szerint 6.15

Tanúk:
Anatolij Mihajlovics Granovszkij - a KGB Miskolcra akkreditált rezidense
Jurij Vasziljevics Krotkov - a Szovjet-Oroszországi Föderáció Debreceni Főkonzulátusára akkreditált katonai attaséja

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.12.13. 07:26

Maradonapoli írta:Mélyen Tisztelt Elvtársak és Elvtársnők!

00:30-kor megpróbáltam lefeküdni aludni
2:00-ig vergődtem, csak a hátamon tudtam "elmélkedni", de így és bármilyen pozícióban majd leszakad a karom
2:00 - felkeltem, próbálok ülve, vagy térdelve aludni
2:30 - irodai papírok rendezgetése - csak akkor elviselhető a fájdalom, ha állok, jövök/megyek, vagy szimplán ülök (bár ez már picit rosszabb)
4:15 körül van - végeztem, félig ülő pozíció, karnak kicsit jobb, de így jobban érzem a szívem...
Ha megpusztulnék, jó volt veletek - komolyan. Igyekeztem mindenkivel jóban lenni. Sokszor sikerült, néha nem.

No, de ne érzelegjünk! A szovjet emberhez méltatlan ez! Ne dédelgessük egyéni sérelmeinket!

A politikai örökösöm Adamek elvtárs, a szellemi örökösöm Nyúl Úr, minden adósságom RAUL7-re hagyom.
SD Isti-t megbízom Diósgyőr-szüneti napokon a Halinak való szurkolással is. Savaria vegye fel a nemzetközi portfóliójába a Napolit is!
Moszkva környéki dácsám a legfőbb Vezetőre hagyom, krími nyaralóm az Artyek úttörőtábor kis vendégei részére, szolgálati Volgám mindig is a Nép tulajdona volt.
Amennyiben a Központi Bizottság és a Párt szerény érdemeim mellett arra méltónak talál földi porhüvelyem maradványait a Kreml falába helyezzék el, a többi nagy harcostárs mellé, amennyiben nemzetközi érdemeim csekélynek bizonyulnak ehhez, akkor a fiumei úti sírkert Munkásmozgalmi Pantheonjába Szamuely Tibi mellé kívánkozok - már ha ő is ott van, bár úgy tudom nincs, de oldjátok meg. Remélem a Vezetés és a Párt legalább utóbbira méltónak talál. Ha egyik sem, szórjátok hamvaim a Volgába - nem egykori autómba, mert azt nehéz kiporszívózni, hanem a folyóba.
Továbbá jól esne, ha egy harckocsitípust, cirkáló-osztályt vagy bármilyen tömegpusztító fegyvert rólam neveznének el. Vidéken persze óvoda vagy egyéb oktatási-nevelési intézmény is szóba jöhet. Esetleg egy komplett kisváros valahol az Uralon túl, vagy a Kaukázusban.

A szláv nőktől is búcsúzom - mindenképp ez legyen az utolsó szám a playlistről:

https://www.youtube.com/watch?v=mwAGw92 ... BogdanSaiu

Végrendelkezésem cselekvőképességem teljes tudatában hoztam meg Pártom és Népem iránti hűségből.

Maradonapoli s.k.

2022.12.13. Miskolc 4.15 - Moszkvai idő szerint 6.15

Tanúk:
Anatolij Mihajlovics Granovszkij - a KGB Miskolcra akkreditált rezidense
Jurij Vasziljevics Krotkov - a Szovjet-Oroszországi Föderáció Debreceni Főkonzulátusára akkreditált katonai attaséja

na ne romantikázzon itt kend, V2 rakétára pattanunk és irány Uruguay. a legjobb tábori orvosok kezelik és kikúrálják majd azt a tisztátalan kórt kedves altábornagyomból
természetesen izzítjuk a sámán vonalat is, Kongó leghatalmasabb mágusai távgyógyítják majd a jóságos Maradonapoli apót, ehhez csak a kellő időben a két tenyerét a TV kijelzőjére kell majd tapasztani, ki lesz az a patás ürdüng űzve ama daliás testből
azt a csacska végrendeletet spongya alá vetjük, nem lesz itt semmiféle hamvasztás, hacsak élve nem

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.12.13. 08:23

Maradonapoli írta:Köszönöm a jókívánságokat elvtárs! Az úticél tökéletes választás - találkozni közben a Togliatti Mókus Örssel és megszervezni a dél-itáliai forradalmat! Amíg visszajövök őrködjetek, meg ne puccsoljanak a mensevikek!

Éberség Elvtársak, éberség!

Remélhetőleg kiváló egészségügyünk végre kap egy szakmai vizitet az Ön részéről a mai nap folyamán, tisztelt Maradonapoli Úr/Elvtárs, és a személyzet egyik jeles tagja eloszlatja kellemetlen aggályait. Azonban a fájdalom eltünésére elképzelhető, hogy korai azonnal számítani.

Tegyük fel, hogy egy rám nem is hasonlító haverommal történt, hogy hosszú idő után lement gyúrni, karra, meg mellizomra főleg persze,fekvenyomás ment ennek a haveromnak, mint a karikacsapás, rakjunk még rá súlyt, megy ez stb. Este tompa mellközepi fájdalom, másnap reggel erős, másnap este elviselhetetlen. Ez a rám nem is hasonlító haverom biztos volt a kezdődő szívinfarktusban, vagy akár már túléltben. Egész éjjel nem aludt. Másnap irány a Petz Aladár, vagyis hát egy városi kórház valahol vidéken, sürgősségi, pár óra várakozás 200-as vérnyomással egy túlélt szivinfarktus után, végül EKG mutatja, hogy semmi. Ez biztos? ott a helyszínen is fájt ezen haveromnak, bár talán kevésbé. Orvostól kérdések özöne, egész becsületesen alapos, egyik kérdés, csinált-e ezen haverom az elmúlt napokban valami szokatlant. hát izé semmit, mondjuk elment gyúrni, mellizomra ilyesmi, de semmi különös. orvos: oké, akkor Ön, mármint nem én, hanem a haverom, kissé túltolta a mellizmozást, húzzon innen. ilyen dolgok történhetnek velünk, mármint a haverjainkkal.

Kivánok mindannyiunknak egy stresszmentes 2-0-ás argentin győzelmet, mely egyben mentesíteni tudja majd agyonterhelt egészségügyenket Nyúl úr tachikardiás problémáinak következményeitől. Délszláv bagázzsal nézem, elég érdekesnek igérkezik, mert kb. több lesz ott a szerb, mint a kroát.
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”