Pető írta:Depista írta:Balambér írta:az első befújt tizi olyan egyértelmű, h nenézzen több meccset, aki szerint az nem tizi, igazából az a vicc, h alapvonali segítség kellett hozzá a bírónak! a másodiknál értem a hümmögést, amellett, h a labdához köze nem volt , alul és felül is volt kontakt, engem jobban zavarna, ha ez nem lett volna tizi. utolsó pár percben 5 sikeres passz (3 középkezdés) mindent elmond , én örülök, h nem ment tovább a Psg, komolytalan ( vélt vagy valós bírói hátszéllel) egy olyan csapat, amelynél 4-0 után a parázás lehetősége egyáltalán szóba jöhet.....
ennyi.
Ezért szép ez, mert mindenki másképp látja. Számomra ha a második tizenegyes, akkor minden ilyet fújjanak be mostantól és lehet rugdosni meccsenként a 6-7 büntetőt. Az meg, hogy a PSG elbaszta, mert Cavani és Di Maria lábában is ott volt a tj igaz, (más kérdés, hogy Di Mariat felrúgták de valamiért elmaradt a tizi...) de ezért nem kell a másik oldalt megtolni. Most ha egy csapat kidolgoz 3-4 100% ziccert, és mindegyiket kihagyja, majd a 91. percben az ellenfélnek elnéznek egy méteres lest akkor mondhatjuk, hogy "Megérdemelték, be kellett volna rúgni a helyzeteket?"
azért ez nem a méteres les kategória, súlyozás ítélet szempontjából sajnos nincs a fociban, a kis lökés ugyanúgy fault, mintha páros nyújtott lábbal beleszállsz az ellenbe! szerintem a legfontosabb , h megse akarta játszani alabdát, továbbmegyek, kb nem istudta, holisvan, csak Suarezzel foglalkozott! amerikaifociban szokták volt erre mondani, h ez biza hiába éppenhogy csak piszkálgatta, ez defensive pass interference, ha "nézte" volna a labdát, nem is dobnak rá sárgát, na valami hasonló itt a szitu, bár nyilván fociban ilyen szabály nincs... egyébként hiába focizta rommá a Psg Párizsban a Barcát, azért az utolsó negyedórában isteni gondviselés folytán tartották nullán a katalánokat... mindkét meccs eredménye túlzó, nagyobb csoda, h ez a Psg néggyel és nullára(!!) nyert ott, mint a visszavágó eredménye, még az első meccs hozadékaként!