Adamek írta:SuperDepor írta:nyúl írta:Ribi Roland
Fonnyadt Zsolt
Nyúl István :)
vele játszottam együtt
Hol?
Adamek írta:SuperDepor írta:nyúl írta:Ribi Roland
Fonnyadt Zsolt
Nyúl István :)
vele játszottam együtt
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Nyúl István :)
vele játszottam együtt
Hol?
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:vele játszottam együtt
Hol?
Vasas öf kispályás tagozat
Ő volt pánikbeteg, ugye?Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:vele játszottam együtt
Hol?
nyúl írta:Ő volt pánikbeteg, ugye?Adamek írta:SuperDepor írta:Hol?
Keveset láttam játszani, még kisgyerek voltam, amikor a Vasasban futballozott. Masszív manus. Mázsa körül járt már, amikor utoljára láttam, tán tíz éve Angyalföldön.
Maradonapoli írta:Most, hogy Isti már nem szurkol Uruguaynak, lehet még tovább is jutnak! :)
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Most, hogy Isti már nem szurkol Uruguaynak, lehet még tovább is jutnak! :)
Most akartam írni, hogy visszavettem őket. Múltkor kicsit eltévelyedtem.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Most, hogy Isti már nem szurkol Uruguaynak, lehet még tovább is jutnak! :)
Most akartam írni, hogy visszavettem őket. Múltkor kicsit eltévelyedtem.
jól meggondoltad? ez nem tűnik túl hosszú kalandnak, kövi körben a brazilokat kapják...
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Most akartam írni, hogy visszavettem őket. Múltkor kicsit eltévelyedtem.
jól meggondoltad? ez nem tűnik túl hosszú kalandnak, kövi körben a brazilokat kapják...
Innen már sima lesz az út az aranyig. Állandóan nem tévedhetek.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:jól meggondoltad? ez nem tűnik túl hosszú kalandnak, kövi körben a brazilokat kapják...
Innen már sima lesz az út az aranyig. Állandóan nem tévedhetek.
Én mindig azt mondom, nem a cél a lényeg, hanem az út! Ezt még Tanpai Rinpoche Mestertől tanultam.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég