Sanyeey írta:Adamek írta:láttam már sok szar meccset, de ez a Várda-DVSC nagyon odaver szakmailag
Ez lesz a fodball minősége a NER után.
nem ezt ígérted selyem majom
Sanyeey írta:Adamek írta:láttam már sok szar meccset, de ez a Várda-DVSC nagyon odaver szakmailag
Adamek írta:ez a Kocsis ritka ügyetlen egy spíler
RAUL7 írta:SuperDepor írta:Az Öltözőn túl nevű facebook csoportból:
"Értesüléseink szerint a nyár folyamán tulajdonosváltás jöhet a Diósgyőri VTK-nál, egy komoly anyagi háttérrel rendelkező befektető érkezésével. Iparági források alapján a lehetséges új tulajdonos egy cseh üzletember lehetne, aki átfogó változtatásokat vinne véghez a klub működésében. Ennek részeként akár egy teljes körű megújulás is megvalósulhatna az egyesületnél."
A megújulásban és a megtisztulásban már régen nem hiszek, de a Skoda beszállhatna fő szponzornak.
indul a piaci alapú NB1?
SuperDepor írta:RAUL7 írta:SuperDepor írta:Az Öltözőn túl nevű facebook csoportból:
"Értesüléseink szerint a nyár folyamán tulajdonosváltás jöhet a Diósgyőri VTK-nál, egy komoly anyagi háttérrel rendelkező befektető érkezésével. Iparági források alapján a lehetséges új tulajdonos egy cseh üzletember lehetne, aki átfogó változtatásokat vinne véghez a klub működésében. Ennek részeként akár egy teljes körű megújulás is megvalósulhatna az egyesületnél."
A megújulásban és a megtisztulásban már régen nem hiszek, de a Skoda beszállhatna fő szponzornak.
indul a piaci alapú NB1?
Májusban megalakul az új országgyűlés, adott a feladat, megszüntetni a közvetlen MLSZ támogatás címén osztogatott százmilliókat ( közpénz), megszüntetni a TAO-t és az irányított állami szponzorokat ( MVM, szrt., stb, Mészáros cégei maguktól is kiszállnak). Ha mi kiesunk nemhogy más jól járjon:).
A viccet félretéve valószínűleg hozzá fognak nyúlni a rendszerhez, a Puskás Akadémia miatt mindenképp.
Adamek írta:SuperDepor írta:RAUL7 írta:indul a piaci alapú NB1?
Májusban megalakul az új országgyűlés, adott a feladat, megszüntetni a közvetlen MLSZ támogatás címén osztogatott százmilliókat ( közpénz), megszüntetni a TAO-t és az irányított állami szponzorokat ( MVM, szrt., stb, Mészáros cégei maguktól is kiszállnak). Ha mi kiesunk nemhogy más jól járjon:).
A viccet félretéve valószínűleg hozzá fognak nyúlni a rendszerhez, a Puskás Akadémia miatt mindenképp.
titkos cicás dokumentumokból megtudtam, hogy ezek a lesszabályhoz is hozzá akarnak nyúlni
SuperDepor írta:RAUL7 írta:SuperDepor írta:Az Öltözőn túl nevű facebook csoportból:
indul a piaci alapú NB1?
Mech írta:SuperDepor írta:RAUL7 írta:indul a piaci alapú NB1?
Puskást még évekig eltartják Viktorék az nb1-ben az összelopott pénzből. Nem számítok az azonnali eltűnésükre. Honvéd, ETO neccesebb, őket valószínűbbnek tartom, hogy dobják, de csak utánatok. Tőletek fognak először dobbantani.
Adamek írta:Mech írta:SuperDepor írta:Májusban megalakul az új országgyűlés, adott a feladat, megszüntetni a közvetlen MLSZ támogatás címén osztogatott százmilliókat ( közpénz), megszüntetni a TAO-t és az irányított állami szponzorokat ( MVM, szrt., stb, Mészáros cégei maguktól is kiszállnak). Ha mi kiesunk nemhogy más jól járjon:).
Puskást még évekig eltartják Viktorék az nb1-ben az összelopott pénzből. Nem számítok az azonnali eltűnésükre. Honvéd, ETO neccesebb, őket valószínűbbnek tartom, hogy dobják, de csak utánatok. Tőletek fognak először dobbantani.
Várda, Kövesd szerintem előbb fog összeomlani, meg persze a határon túli projektek
szerintem az uzsorás is lelép ha nincs Vitya és nemcsak az szövetségből hanem a Vasastól is viszi a betétet
ÚFC nagy kérdőjel
nálunk szerintem kitart a T csoport, az MVM tiplizik, nagy kérdés, hogy a bolgártól hogyan tudnánk megszabadulni, jó lenne ha átmenne Soroksárra levezetni
Paksot talán megtartja a Művek és város se csóró
ha a legnagyobb túlélőre kell tippelni akkor az Kisteleki és a BVSC lesz, ő valahogy mindenhol megtalálja a havert
SuperDepor írta:Adamek írta:Mech írta:Puskást még évekig eltartják Viktorék az nb1-ben az összelopott pénzből. Nem számítok az azonnali eltűnésükre. Honvéd, ETO neccesebb, őket valószínűbbnek tartom, hogy dobják, de csak utánatok. Tőletek fognak először dobbantani.
Várda, Kövesd szerintem előbb fog összeomlani, meg persze a határon túli projektek
szerintem az uzsorás is lelép ha nincs Vitya és nemcsak az szövetségből hanem a Vasastól is viszi a betétet
ÚFC nagy kérdőjel
nálunk szerintem kitart a T csoport, az MVM tiplizik, nagy kérdés, hogy a bolgártól hogyan tudnánk megszabadulni, jó lenne ha átmenne Soroksárra levezetni
ha a legnagyobb túlélőre kell tippelni akkor az Kisteleki és a BVSC lesz, ő valahogy mindenhol megtalálja a havert
Azt egyáltalán nem bánom, h minket dobnak, meg lehet nézni, h az elmúlt bő 10 évben mit adott nekünk a rendszer. '15 előtt volt egy kiugrásunk Sziviccsel, azóta az nb1 legnagyobb pézmosodája lettünk. Aranybánya második vonalbeli külföldi játékosoknak, akkora fizetésekkel, mint egy holland vagy belga középcsapatnál. Magyar tehetségeket és 1-2 jobb külföldit szó nélkül továbbadtak. Olyan volt, mintha itt nyomtatnák a bankjegyeket. 30 milliós Mercedes terepjárók a Mercedes Benz Miskolc kereskedéstől, nem is sorolom. A legfontosabbat, az infrastruktúrát szerencsére nem tudják elvinni. 15 éve volt itt egy rogyadozó stadion plusz göröngyös füves edzőpálya és egy istállóhoz hasonlító birkózócsarnok. Az új stadion 2018ban az év stadionja lett - nem szurkolói, hanem építészeti szakemberek szavazatai alapján. A stadionnal szemben építettek egy kórházat, multifunkcionális kosárlabdacsarnokot - a Szolnok itt játszotta a BL meccseit, hotel jellegű edzőközpontot, azt még nem számoltam meg, h hány műfüves, műves nagypályával, de biztos, h 10 felett van. Nemrég készült el az akadémia háromemeletes kollégiuma a tetején teniszpályával. Minden egy helyen, Ausztriában sem látok ilyet. Ezt azért megköszönö nekik. Ha kaptak volna még négy évet a jégkorongcsarnokot is felhúzzák. Ennek ellenére egy válogatott edzőmeccset se voltak képesek idehozni. Szóval nyugodtan dobjanak minket, rosszabb nem lesz. A Felcsút fenntartásában nem vagyok teljesen biztos, mert ez már a fidesz saját pénzéből megy, így mindjárt más. Az Újpest is be van/volt csatornázva szépen, a molnak ebből semmi haszna nincs és nem is lesz. Szóval mindenhol változások lesznek szerencsére, az FTC még jól fog élni amíg tart az UEFA-tól kapott pénz.
Mech írta:SuperDepor írta:Adamek írta:Várda, Kövesd szerintem előbb fog összeomlani, meg persze a határon túli projektek
ÚFC nagy kérdőjel
Azt egyáltalán nem bánom, h minket dobnak, meg lehet nézni, h az elmúlt bő 10 évben mit adott nekünk a rendszer. '15 előtt volt egy kiugrásunk Sziviccsel, azóta az nb1 legnagyobb pézmosodája lettünk. Aranybánya második vonalbeli külföldi játékosoknak, akkora fizetésekkel, mint egy holland vagy belga középcsapatnál. Magyar tehetségeket és 1-2 jobb külföldit szó nélkül továbbadtak. Olyan volt, mintha itt nyomtatnák a bankjegyeket. 30 milliós Mercedes terepjárók a Mercedes Benz Miskolc kereskedéstől, nem is sorolom. A legfontosabbat, az infrastruktúrát szerencsére nem tudják elvinni. 15 éve volt itt egy rogyadozó stadion plusz göröngyös füves edzőpálya és egy istállóhoz hasonlító birkózócsarnok. Az új stadion 2018ban az év stadionja lett - nem szurkolói, hanem építészeti szakemberek szavazatai alapján. A stadionnal szemben építettek egy kórházat, multifunkcionális kosárlabdacsarnokot - a Szolnok itt játszotta a BL meccseit, hotel jellegű edzőközpontot, azt még nem számoltam meg, h hány műfüves, műves nagypályával, de biztos, h 10 felett van. Nemrég készült el az akadémia háromemeletes kollégiuma a tetején teniszpályával. Minden egy helyen, Ausztriában sem látok ilyet. Ezt azért megköszönö nekik. Ha kaptak volna még négy évet a jégkorongcsarnokot is felhúzzák. Ennek ellenére egy válogatott edzőmeccset se voltak képesek idehozni. Szóval nyugodtan dobjanak minket, rosszabb nem lesz. A Felcsút fenntartásában nem vagyok teljesen biztos, mert ez már a fidesz saját pénzéből megy, így mindjárt más. Az Újpest is be van/volt csatornázva szépen, a molnak ebből semmi haszna nincs és nem is lesz. Szóval mindenhol változások lesznek szerencsére, az FTC még jól fog élni amíg tart az UEFA-tól kapott pénz.
Most jön a neheze, amikor ezt az infrát fent is kéne tartani gazdaságosan (amivel mindenki küzd ahonnan kifarolt a NER)
Mech írta:SuperDepor írta:Adamek írta:Várda, Kövesd szerintem előbb fog összeomlani, meg persze a határon túli projektek
ÚFC nagy kérdőjel
Most jön a neheze, amikor ezt az infrát fent is kéne tartani gazdaságosan (amivel mindenki küzd ahonnan kifarolt a NER)
Adamek írta:Mech írta:SuperDepor írta:Azt egyáltalán nem bánom, h minket dobnak, meg lehet nézni, h az elmúlt bő 10 évben mit adott nekünk a rendszer. '15 előtt volt egy kiugrásunk Sziviccsel, azóta az nb1 legnagyobb pézmosodája lettünk. Aranybánya második vonalbeli külföldi játékosoknak, akkora fizetésekkel, mint egy holland vagy belga középcsapatnál. Magyar tehetségeket és 1-2 jobb külföldit szó nélkül továbbadtak. Olyan volt, mintha itt nyomtatnák a bankjegyeket. 30 milliós Mercedes terepjárók a Mercedes Benz Miskolc kereskedéstől, nem is sorolom. A legfontosabbat, az infrastruktúrát szerencsére nem tudják elvinni. 15 éve volt itt egy rogyadozó stadion plusz göröngyös füves edzőpálya és egy istállóhoz hasonlító birkózócsarnok. Az új stadion 2018ban az év stadionja lett - nem szurkolói, hanem építészeti szakemberek szavazatai alapján. A stadionnal szemben építettek egy kórházat, multifunkcionális kosárlabdacsarnokot - a Szolnok itt játszotta a BL meccseit, hotel jellegű edzőközpontot, azt még nem számoltam meg, h hány műfüves, műves nagypályával, de biztos, h 10 felett van. Nemrég készült el az akadémia háromemeletes kollégiuma a tetején teniszpályával. Minden egy helyen, Ausztriában sem látok ilyet. Ezt azért megköszönö nekik. Ha kaptak volna még négy évet a jégkorongcsarnokot is felhúzzák. Ennek ellenére egy válogatott edzőmeccset se voltak képesek idehozni. Szóval nyugodtan dobjanak minket, rosszabb nem lesz. A Felcsút fenntartásában nem vagyok teljesen biztos, mert ez már a fidesz saját pénzéből megy, így mindjárt más. Az Újpest is be van/volt csatornázva szépen, a molnak ebből semmi haszna nincs és nem is lesz. Szóval mindenhol változások lesznek szerencsére, az FTC még jól fog élni amíg tart az UEFA-tól kapott pénz.
ebből a szempontból lesz az újpesti projekt különösen izgi, ott most az a szitu, hogy a tervezett stadion helyén fel van tornyozva pár halom nyersanyag, de még a földmunka se indult el
SuperDepor írta:Mech írta:SuperDepor írta:Azt egyáltalán nem bánom, h minket dobnak, meg lehet nézni, h az elmúlt bő 10 évben mit adott nekünk a rendszer. '15 előtt volt egy kiugrásunk Sziviccsel, azóta az nb1 legnagyobb pézmosodája lettünk. Aranybánya második vonalbeli külföldi játékosoknak, akkora fizetésekkel, mint egy holland vagy belga középcsapatnál. Magyar tehetségeket és 1-2 jobb külföldit szó nélkül továbbadtak. Olyan volt, mintha itt nyomtatnák a bankjegyeket. 30 milliós Mercedes terepjárók a Mercedes Benz Miskolc kereskedéstől, nem is sorolom. A legfontosabbat, az infrastruktúrát szerencsére nem tudják elvinni. 15 éve volt itt egy rogyadozó stadion plusz göröngyös füves edzőpálya és egy istállóhoz hasonlító birkózócsarnok. Az új stadion 2018ban az év stadionja lett - nem szurkolói, hanem építészeti szakemberek szavazatai alapján. A stadionnal szemben építettek egy kórházat, multifunkcionális kosárlabdacsarnokot - a Szolnok itt játszotta a BL meccseit, hotel jellegű edzőközpontot, azt még nem számoltam meg, h hány műfüves, műves nagypályával, de biztos, h 10 felett van. Nemrég készült el az akadémia háromemeletes kollégiuma a tetején teniszpályával. Minden egy helyen, Ausztriában sem látok ilyet. Ezt azért megköszönö nekik. Ha kaptak volna még négy évet a jégkorongcsarnokot is felhúzzák. Ennek ellenére egy válogatott edzőmeccset se voltak képesek idehozni. Szóval nyugodtan dobjanak minket, rosszabb nem lesz. A Felcsút fenntartásában nem vagyok teljesen biztos, mert ez már a fidesz saját pénzéből megy, így mindjárt más. Az Újpest is be van/volt csatornázva szépen, a molnak ebből semmi haszna nincs és nem is lesz. Szóval mindenhol változások lesznek szerencsére, az FTC még jól fog élni amíg tart az UEFA-tól kapott pénz.
Hátha lát benne valaki piaci lehetőséget, mert ha ügyesen csinálják működhet ez piaci alapon is.
Cselszky írta:SuperDepor írta:Mech írta:Most jön a neheze, amikor ezt az infrát fent is kéne tartani gazdaságosan (amivel mindenki küzd ahonnan kifarolt a NER)
Hátha lát benne valaki piaci lehetőséget, mert ha ügyesen csinálják működhet ez piaci alapon is.
Remélem, mi jól jártunk a decemberi tulajcserével, és az angol faszi a választási kockázattal kalkulálva érkezett.
Cselszky írta:SuperDepor írta:Mech írta:Most jön a neheze, amikor ezt az infrát fent is kéne tartani gazdaságosan (amivel mindenki küzd ahonnan kifarolt a NER)
Remélem, mi jól jártunk a decemberi tulajcserével, és az angol faszi a választási kockázattal kalkulálva érkezett.

Maradonapoli írta:A bulgár verőlegényszervező megcsillantotta romantikus énjét:
zaggar írta:Maradonapoli írta:A bulgár verőlegényszervező megcsillantotta romantikus énjét:
Kubatov idéz Adyt..kb ugyanaz a fogalmi képzavar, mint amikor mszmp-s kotonszökevények idézgettek Máraitól..
Minden ki van fordítva ebben az országban.
Adamek írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:A bulgár verőlegényszervező megcsillantotta romantikus énjét:
Kubatov idéz Adyt..kb ugyanaz a fogalmi képzavar, mint amikor mszmp-s kotonszökevények idézgettek Máraitól..
Minden ki van fordítva ebben az országban.
bár sz idézők mindegyikét egy talicska trágyával tudnám csak egy szinten emlegetni, de én kifejezetten örülök annak ha valaki ízlés és nem ideológiai alapon szeret/idéz művészeket/alkotásokat
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég