Szombati foci: Fradi-Vidi!

Cselszky
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.04.05. 18:26

Gyengék vagyunk ma ehhez.
Most már kezdünk szétesni, ebben egy komolyabb ruha is benne van. Nem kellene.
A támadójátékunk nulla volt már az elsőben is, és érezni lehetett, hogy a vendéggól csak idő kérdése.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.05. 18:29

Nagy B. lábán sír a labda
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.05. 18:40

mindkét csapatból a magyar spílerek nagy része megköszönheti ezt a 4+1 szabályt a bmlsz-nek, mert amúgy szerelést sem érdemelnének
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.04.05. 18:43

banok írta:
RC írta:Corbu eddig nem sok hasznára van a Fradinak.

Aztán szerez két gólt.

Ezek szerint csak altatott.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.04.05. 18:59

Az általam vártnál szarabbak voltunk. Nem gondoltam, hogy lényegében helyzetig sem nagyon futja. Bárány hiánya ezt nem magyarázza. Nincs mit siratni az ilyen meccseken, sima bukó volt, léphetünk tovább.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.04.06. 11:35

Nemzettestvérek!

Kép
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.04.06. 20:28

Adamek írta:Nagy B. lábán sír a labda

Egész jó gólpasszt adott Skorbutnak
ETO

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.04.06. 20:46

Cselszky írta:Az általam vártnál szarabbak voltunk. Nem gondoltam, hogy lényegében helyzetig sem nagyon futja. Bárány hiánya ezt nem magyarázza. Nincs mit siratni az ilyen meccseken, sima bukó volt, léphetünk tovább.

Az a tovább a lejjebb.
Nem bánom én, hogy elúszik a dobogó, nem reális, de tavasszal eléggé félsebességen haladtunk. Ahogy nézem, ötödiknél alább már nem kerülünk. Előre aláírtam volna, de most valami keserűség van bennem.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.06. 21:33

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:Nagy B. lábán sír a labda

Egész jó gólpasszt adott Skorbutnak

ennek ellenére bántóan ügyetlen

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.04.06. 22:22

nyúl írta:
Cselszky írta:Az általam vártnál szarabbak voltunk. Nem gondoltam, hogy lényegében helyzetig sem nagyon futja. Bárány hiánya ezt nem magyarázza. Nincs mit siratni az ilyen meccseken, sima bukó volt, léphetünk tovább.

Az a tovább a lejjebb.
Nem bánom én, hogy elúszik a dobogó, nem reális, de tavasszal eléggé félsebességen haladtunk. Ahogy nézem, ötödiknél alább már nem kerülünk. Előre aláírtam volna, de most valami keserűség van bennem.

Annyiban megértem, hogy tavaszra némileg visszaestünk játékban és pont/meccsben is, de azért nem tragikus, sok az x, de ritkán kaptunk ki, azaz elég masszív, viszont kissé elszürkült a csapat. Kissé bántó, hogy kiment 17 ezer ember, és nem tudtunk hozzászagolni a meccshez.
Nem érzem a játékosokon az elementáris vágyat a dobogóra, illetve a nemzetközi kupás helyre. Nekem ez most annyira nem is lényeges, jobban érdekel, hogy az új tulaj mit akar nyáron, fog-e invesztálni érdemben, vagy inkább hobbiprojektként tekint ránk (különösebb illúzióim nincsenek), hogy alakul át a csapat (pl. Bárány szvsz megy, DzsB pedig szögre akasztja), marad-e Navarro, stb. Na meg ha esetleg váltás lesz hétvégén, az mit hoz, és hogy érinti a klubok hozzáállását, költségvetését.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.04.07. 08:11

Cselszky írta:
nyúl írta:

Az a tovább a lejjebb.

Annyiban megértem, hogy tavaszra némileg visszaestünk játékban és pont/meccsben is, de azért nem tragikus, sok az x, de ritkán kaptunk ki, azaz elég masszív, viszont kissé elszürkült a csapat. Kissé bántó, hogy kiment 17 ezer ember, és nem tudtunk hozzászagolni a meccshez.
Nem érzem a játékosokon az elementáris vágyat a dobogóra, illetve a nemzetközi kupás helyre. Nekem ez most annyira nem is lényeges, jobban érdekel, hogy az új tulaj mit akar nyáron, fog-e invesztálni érdemben, vagy inkább hobbiprojektként tekint ránk (különösebb illúzióim nincsenek), hogy alakul át a csapat (pl. Bárány szvsz megy, DzsB pedig szögre akasztja), marad-e Navarro, stb. Na meg ha esetleg váltás lesz hétvégén, az mit hoz, és hogy érinti a klubok hozzáállását, költségvetését.
Remélem, hogy a tulajdonosi kör számításba vette az esetleges kormányváltást. Gondolom, arra célzol, mi történik, ha változik a jogi környezet, és például a tao-n keresztüli finanszírozás megszűnik.
Navarro maradásának örülnék, de valóban soktényezős kérdés, mit hoznak a következő hónapok.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.04.09. 22:30

Bárányt műteni kell, ennyi volt neki az idény. Nagy szívás nekünk.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.04.09. 23:42

Cselszky írta:Bárányt műteni kell, ennyi volt neki az idény. Nagy szívás nekünk.

A francba.
De így valószínűleg marad.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.04.10. 15:29

Ma este a Ferencváros pontot tesz az nb1-es szereplésünk végére. A tavalyi hatodik helyezést, az anyagi lehetőségeket és az infrastruktúrát figyelembe véve - a dilettáns szakmai vezetés ellenére - azt gondoltam, hogy évekig nem fog veszélyeztetni a kiesés. Nagyon úgy tűnik, h a Pécs, Szeged, Békéscsaba stb sorsára jutunk. Kissé kárörvendőként abban bízom, h a kormányváltás átírja a futball támogatását és valamilyen szinten piaci alapokra kerül az első és másodosztály anyagi háttere. A nagyfokú érdektelenséget övező magyar klubfutballban - igen, még 6-7000 néző is érdektelenségre utal egy olyan sportágban amely óriási marketinglehetőségekkel bír - megszűnnek a 10 milliós fizetések és a kivételezett sorsok.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.04.10. 18:49

SuperDepor írta:Ma este a Ferencváros pontot tesz az nb1-es szereplésünk végére. A tavalyi hatodik helyezést, az anyagi lehetőségeket és az infrastruktúrát figyelembe véve - a dilettáns szakmai vezetés ellenére - azt gondoltam, hogy évekig nem fog veszélyeztetni a kiesés. Nagyon úgy tűnik, h a Pécs, Szeged, Békéscsaba stb sorsára jutunk. Kissé kárörvendőként abban bízom, h a kormányváltás átírja a futball támogatását és valamilyen szinten piaci alapokra kerül az első és másodosztály anyagi háttere. A nagyfokú érdektelenséget övező magyar klubfutballban - igen, még 6-7000 néző is érdektelenségre utal egy olyan sportágban amely óriási marketinglehetőségekkel bír - megszűnnek a 10 milliós fizetések és a kivételezett sorsok.

Félig már megtértél, Istvánom! A Saulusi útról a Paulusira tértél, mint Sztálingrádnál! Már csak annyi van hátra, hogy kimondd: amíg ezek a férgek irányítják a klubot, addig nem szurkolsz nekik!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.04.10. 20:11

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Ma este a Ferencváros pontot tesz az nb1-es szereplésünk végére. A tavalyi hatodik helyezést, az anyagi lehetőségeket és az infrastruktúrát figyelembe véve - a dilettáns szakmai vezetés ellenére - azt gondoltam, hogy évekig nem fog veszélyeztetni a kiesés. Nagyon úgy tűnik, h a Pécs, Szeged, Békéscsaba stb sorsára jutunk. Kissé kárörvendőként abban bízom, h a kormányváltás átírja a futball támogatását és valamilyen szinten piaci alapokra kerül az első és másodosztály anyagi háttere. A nagyfokú érdektelenséget övező magyar klubfutballban - igen, még 6-7000 néző is érdektelenségre utal egy olyan sportágban amely óriási marketinglehetőségekkel bír - megszűnnek a 10 milliós fizetések és a kivételezett sorsok.

Félig már megtértél, Istvánom! A Saulusi útról a Paulusira tértél, mint Sztálingrádnál! Már csak annyi van hátra, hogy kimondd: amíg ezek a férgek irányítják a klubot, addig nem szurkolsz nekik!

Tudod, hogy én Sztálingrádnál a szovjeteket lőttem, te fedeztél a gané mögül.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.10. 20:22

kivi vagyok mi kellene ahhoz, hogy Gruber és Acolatse játszhasson, ez a majom ír manó nagyon nem csipázza őket

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.04.10. 20:27

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:

Tudod, hogy én Sztálingrádnál a szovjeteket lőttem, te fedeztél a gané mögül.

Mindnyájan elkövettünk ezt-azt, kurvából lesz a legjobb feleség.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.04.10. 20:50

Eddig jó, csak az a baj, hogy 5 perc alatt meg fognak verni.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2026.04.10. 21:09

lepkevadász :lol: :lol:

Vissza: “www.nb1.hu”