BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Cselszky
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.12. 22:07

Jó meccs, Brahim nagyot villant.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.12. 22:24

Van némi hasonlóság Elmas és a mi Kyziridisünk között, mármint fizimiskára.
Kép
Kép
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.12. 22:27

Cselszky írta:Jó meccs, Brahim nagyot villant.

Msodik félidőre értem haza, hát én csak egykapuzást látok, viszont komoly helyzet nélkül. Elsső félidő se tűnik kiegyenlítettebbnek statok alapján, a Milannak csak a gól volt a kaput eltalált lövése ( persze az pont elég ).
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.12. 22:39

Na a Napoli szépen kivégezte magát. Egyenlítés helyett 10 emberrel.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.12. 22:41

Szarka írta:Na a Napoli szépen kivégezte magát. Egyenlítés helyett 10 emberrel.

Anguissa, Kim nincsa visszavágón, ezzel meg is oldották a "továbbjutást". Marad a Scudetto.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.12. 22:41

Iszonyat frusztráltak a Napoli játékosok, lesz itt még lap bőven.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.12. 23:00

Azért valahol beszarás, hogy az Inter 5 meccse nem tud nyerni, bezzeg a Bl-ben, a Milan pedig 7 meccsből 2 győzelemet ért el, mindkettőt a legjobb szezonját futó Napoli ellen. Ha Juvetól nem vonnak el 15 pontot, esélyes, hogy egyik csapat se indulhatna jövőre a BLben.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.04.12. 23:01

Szarka írta:

Msodik félidőre értem haza, hát én csak egykapuzást látok, viszont komoly helyzet nélkül. Elsső félidő se tűnik kiegyenlítettebbnek statok alapján, a Milannak csak a gól volt a kaput eltalált lövése ( persze az pont elég ).

jó, Leaonak volt egy mellé lőtt egy-az-egye a kapus ellen, meg Kjaer fejelt egy kapufát az első felesben. amúgy a román spori tuti Milanra tett, vagy ultra, simán csalt a déliek ellen. össszességében csoda a Napoli idei szezonja, Coulibaly, Insinge, Mertens és Hamsik nélkül, a szláv bagázzsal a középpályán, szerintem ez a csapat jóval gyengébb, mint amit korábban kedveltem (jó Cavani, meg Lavezzi elég rég volt). remélem azért otthon még lesz valami, de valszeg milanoi derby jön.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.12. 23:14

zaggar írta:
Maradonapoli írta:Van egy kis csörte Cassano és Mourinho között. Előbbi a Bobo TV-ben szokra afféle megmondóemberként az olasz focival kapcsolatos magasröptű gondolatait megosztani, utóbbi hetekben beleállt Mou-ba - a csapata játékába leginkább -, aki az első pár kört figyelmen kívül hagyta, aztán egy idő után replikázott, pl. hogy amikor Cassano Madridban játszott, csak a különleges kabátjára emlékszik, meg máshol sem nyert semmit, Rómában sem volt köze még a szuperkupagyőzelemhez sem, de még Lombardia kupát sem nyert, amikor az Internél volt vele ellentétben ugyebár., aki mindent is..
No megérkezett a válasz: "Mourinho dugja fel a seggébe a trófeáit!" :lol::lol::lol:

Ez a lámúr tart már egy ideje, a fővárosi derbi előtt Cassano arról beszélt, h a Special One kiherélte a farkasokat és örülhetnek ha 3 alatt megússzák a meccset, erre Mourinho kiröhögte (még a meccs előtt).
Amúgy szép páros ezek ketten :)

Stan és Pan :)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.12. 23:16

Szarka írta:

Anguissa, Kim nincsa visszavágón, ezzel meg is oldották a "továbbjutást". Marad a Scudetto.

ez már a bajnoki csicskításon eldőlt a 0:4-el - fejben

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.12. 23:31

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:

jó, Leaonak volt egy mellé lőtt egy-az-egye a kapus ellen, meg Kjaer fejelt egy kapufát az első felesben. amúgy a román spori tuti Milanra tett, vagy ultra, simán csalt a déliek ellen. össszességében csoda a Napoli idei szezonja, Coulibaly, Insinge, Mertens és Hamsik nélkül, a szláv bagázzsal a középpályán, szerintem ez a csapat jóval gyengébb, mint amit korábban kedveltem (jó Cavani, meg Lavezzi elég rég volt). remélem azért otthon még lesz valami, de valszeg milanoi derby jön.

Gyengébb?!
Jó, én nem nézek Napoli meccseket, ( BL, meg Milan elleni meccsek ), de akárkit megkérdeztél ebben a szezonban, az körberajongta ezt a Napolit, hogy minden játékelemben, mindenhol zseniális.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.13. 00:00

Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:Msodik félidőre értem haza, hát én csak egykapuzást látok, viszont komoly helyzet nélkül. Elsső félidő se tűnik kiegyenlítettebbnek statok alapján, a Milannak csak a gól volt a kaput eltalált lövése ( persze az pont elég ).

Gyengébb?!
Jó, én nem nézek Napoli meccseket, ( BL, meg Milan elleni meccsek ), de akárkit megkérdeztél ebben a szezonban, az körberajongta ezt a Napolit, hogy minden játékelemben, mindenhol zseniális.

Van igaza, szezon előtt ezt a Napoli mindenki - én is 7.-8. hely környékére várta - DeLa nagy költségcsökkentési játékoscseréi után. Ebben az értelemben is óriási meglepetés lesz a scudetto, ha behúzzák. Csak kb. novembertől kezdte el őket sokmindenki dicsérni.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.13. 07:40

Maradonapoli írta:
Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:jó, Leaonak volt egy mellé lőtt egy-az-egye a kapus ellen, meg Kjaer fejelt egy kapufát az első felesben. amúgy a román spori tuti Milanra tett, vagy ultra, simán csalt a déliek ellen. össszességében csoda a Napoli idei szezonja, Coulibaly, Insinge, Mertens és Hamsik nélkül, a szláv bagázzsal a középpályán, szerintem ez a csapat jóval gyengébb, mint amit korábban kedveltem (jó Cavani, meg Lavezzi elég rég volt). remélem azért otthon még lesz valami, de valszeg milanoi derby jön.

Gyengébb?!

Van igaza, szezon előtt ezt a Napoli mindenki - én is 7.-8. hely környékére várta - DeLa nagy költségcsökkentési játékoscseréi után. Ebben az értelemben is óriási meglepetés lesz a scudetto, ha behúzzák. Csak kb. novembertől kezdte el őket sokmindenki dicsérni.

Azt értem, hogy sokat nem vártak a Napolitol, de amikor már lement ez a szezon, akkor már fura ezt gyengébbnek nevezni. Ez a csapat jövőre is a Scudettoért versenyezhetne, ha nem kapkodják el a játékosait.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.04.13. 08:32

Szarka írta:
Maradonapoli írta:
Szarka írta:Gyengébb?!

Azt értem, hogy sokat nem vártak a Napolitol, de amikor már lement ez a szezon, akkor már fura ezt gyengébbnek nevezni. Ez a csapat jövőre is a Scudettoért versenyezhetne, ha nem kapkodják el a játékosait.

arra céloztam, hogy szerintem ez egy kifutott év ettől a kerettől, amely messze erőn felül teljesít, amiért full respect. de bármikor Callejont választanám Lozano ellenében, sokkal többre tartom a pályája csúcsán lévő Hamsik, Jorginho párost, mint a Zielinski, Lobotka duót, Raul Albiol a hibáival együtt is jobb volt, mint Rahmani, Coulibalyt felesleges a koreaihoz mérni, Mario Ruit én csipázom, de nem BL győztes szint, szerintem még Ghoulam is jobb volt nála. a megjegyezhetetlen nevű grúz, és Oszkár zseniális dolgokat vezetnek elő, de ez ugyanígy volt a Lavezzi, Cavani duó idejében, sőt a Callejon, Higany/Mertens, Insigne féle 80 meg 94 gólos futball nekem jobban tetszett. emlékszem volt egy év, hogy simán elhittem, hogy a Madrid nem lehet akadály a BL-ben, aztán oda-vissza 3-1 lett talán. azóta elfogadom, hogy a jegenyefák nem nőnek az égig.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.13. 08:50

Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:Msodik félidőre értem haza, hát én csak egykapuzást látok, viszont komoly helyzet nélkül. Elsső félidő se tűnik kiegyenlítettebbnek statok alapján, a Milannak csak a gól volt a kaput eltalált lövése ( persze az pont elég ).

Gyengébb?!

gyengébb
és erősebb is
egyénileg jóval gyengébb, gépezetként zseniális, most van kb. két klasszis, őket se felfuttatva vette a klub hanem felépítette
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.13. 08:51

Maradonapoli írta:
Szarka írta:

szerintem volt már a világtörténelemben ennél a 0:1-nél nagyobb hátrány megfordítására is példa, de azért ennek utána kellene néznem
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.13. 10:24

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Szarka írta:Anguissa, Kim nincsa visszavágón, ezzel meg is oldották a "továbbjutást". Marad a Scudetto.

szerintem volt már a világtörténelemben ennél a 0:1-nél nagyobb hátrány megfordítására is példa, de azért ennek utána kellene néznem

igen, alapvetően optimistán is fel lehetne fogni, az ebben a körben hátrányba került csapatok közül a Napoli úszta meg a legjobban, "csak" 1 gólos hátrányba került, bőven lenne lehetőség a javításra.

ellenben:

- már a bajnokikon is látható, hogy lefelé ível a forma (nos, ez vagy egy átmeneti hullámvölgy, de ez is akkor kb. a legrosszabbkor jött vagy ha tartós, akkor még a scudettóért is vért kell majd hugyozni)
- Oszi bácsit leamortizálták a válogatottnál, vagy felépül vagy nem addig. Elvileg igen, de mindent egy lapra feltéve elég hazárdírozás jellege van a dolognak. Az, hogy formában lesz-e szinte az első meccsén vagy nem. Kíváncsi leszek, hétvégén játszatják-e akár csereként.
- Anguissa és Kim elvtárs nem játszhat a visszavágón, bárki is helyettesíti őket, gyengébb játékosok lesznek.
- az már csak hab a tortán, hogy az ultrák lázadoznak DeLa ellen, lehet megint összeverik azokat, akik szurkolni mernek, diszkréten jelezték azok a gyökerek (tisztelet a nagyobbik kivételnek) hogy akár a bajnoki ünneplést is meghekkelik, ha nem úgy történik majd, ahogy ők akarják (pl. a helyszínbe is bele akarnak pofázni, sok egyéb mellett)
- a Milant egész jól összekapták ellenünk, eddig 2/2-t hoztak, bőven alkalmasak sajnos továbbmenni, ha másoktól esetleg ki is szopnak - akár a bajnokságban, akár a BL-ben, a BL-ben van motivációjuk, a mieink ellenben minimum megingott hitűnek tűnnek és a körülmények sem segítik őket a sz*r forma mellett.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.13. 10:41

Most olvasom, hogy a Napolit egyébként általában nem különösebben pályolgató északi sportlapok eléggé lehúzzák Kovácsot, 5-ösre értékelik a teljesítményét 10-ből. 70-30 %-ban a Milant támogatta szerintük, első felesben túlzottan is játszotta a toleráns sporit, több elmaradt milánói sárgát emlegetnek, a második félidőben aztán egy ponton elkezdte szórni a sárgákat a nápolyiaknak. "Olyan, mintha irányítani akarta volna a mérkőzést."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.13. 10:42

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:ez már a bajnoki csicskításon eldőlt a 0:4-el - fejben

igen, alapvetően optimistán is fel lehetne fogni, az ebben a körben hátrányba került csapatok közül a Napoli úszta meg a legjobban, "csak" 1 gólos hátrányba került, bőven lenne lehetőség a javításra.

ellenben:

- már a bajnokikon is látható, hogy lefelé ível a forma (nos, ez vagy egy átmeneti hullámvölgy, de ez is akkor kb. a legrosszabbkor jött vagy ha tartós, akkor még a scudettóért is vért kell majd hugyozni)
- Oszi bácsit leamortizálták a válogatottnál, vagy felépül vagy nem addig. Elvileg igen, de mindent egy lapra feltéve elég hazárdírozás jellege van a dolognak. Az, hogy formában lesz-e szinte az első meccsén vagy nem. Kíváncsi leszek, hétvégén játszatják-e akár csereként.
- Anguissa és Kim elvtárs nem játszhat a visszavágón, bárki is helyettesíti őket, gyengébb játékosok lesznek.
- az már csak hab a tortán, hogy az ultrák lázadoznak DeLa ellen, lehet megint összeverik azokat, akik szurkolni mernek, diszkréten jelezték azok a gyökerek (tisztelet a nagyobbik kivételnek) hogy akár a bajnoki ünneplést is meghekkelik, ha nem úgy történik majd, ahogy ők akarják (pl. a helyszínbe is bele akarnak pofázni, sok egyéb mellett)
- a Milant egész jól összekapták ellenünk, eddig 2/2-t hoztak, bőven alkalmasak sajnos továbbmenni, ha másoktól esetleg ki is szopnak - akár a bajnokságban, akár a BL-ben, a BL-ben van motivációjuk, a mieink ellenben minimum megingott hitűnek tűnnek és a körülmények sem segítik őket a sz*r forma mellett.

Nem tudom a Napolinal is így van-e, de pl az Arsenalnal ha nem a Gála 11 ( illetve Nketiah vagy Trossard ) fut ki a pályára, akkor drasztikusan esik a színvonal. Nincs megközelítően jó cseréjük se. Az biztos, hogy Napolinal Osimhen is ilyen, még fele olyan jó csatáruk sincs. Kim vagy Anguissa esetében csak úgy hiszem, hogy ez a helyzet. Aztán persze lehet ez forma kérdés is, és a Gála 11 se elég már a Napolinál.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.13. 10:42

Maradonapoli írta:.

A Serie A-t szvsz lehetetlen elbukni, kb. 5-6 pont kell 9 meccsen (köztük hazai Salernitana, Samp, Verona...), ha azt feltételezzük, hogy az "üldözők" közt egy csapat végigver mindenkit a hátralévő időben.
A Milan koncentráltabbnak tűnt, jobban pörögtek a játkosaik, nagyobb volt az átütőerő. A hazaiaknál volt 4-5 kimagasló produkció (Maignan, Calabria, Kjaer, Díaz, Theo), nálatok szerintem senki nem játszott igazán jól, szürke teljesítmények voltak. Ha összedrótozzák Oszit, és páran összekapják magukat, ez még simán megfordítható.

Vissza: “www.nb1.hu”