Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.03.08. 11:33

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Hát, 13 év szünet után bevállalós döntés volt. Nem a mostani Újpest és a mostani Paks meccsét választottam volna esetleges kedvcsinálónak. :) Viszonylag jó esély volt rá, hogy csapnivaló lesz. Gondolom, adottság is volt, hogy Újpestre mész ki.

igen, az ikreim labdaszedők és a gyülölet nem pálya molinótartók voltak

Ja, így értem. Gratula a gyerekekhez.

danke, szereztek egy hazai mezt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.03.08. 23:06

A Barcikánál nem értem, hogy legalább a kapusposztra miért nem ruháztak be, a totál homály Gyollai mellett egy 20 és egy 18 éves kapussal nekivágni, pláne az amúgy is várható alárendeltség tükrében, furcsa. Most szerencsétlen elsőbálozó kiskölyköt dobták be, látszott, hogy full bizonytalan. Na mindegy, a vártnál simábban behúztuk, ez a lényeg.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.03.09. 10:28

Cselszky írta:A Barcikánál nem értem, hogy legalább a kapusposztra miért nem ruháztak be, a totál homály Gyollai mellett egy 20 és egy 18 éves kapussal nekivágni, pláne az amúgy is várható alárendeltség tükrében, furcsa. Most szerencsétlen elsőbálozó kiskölyköt dobták be, látszott, hogy full bizonytalan. Na mindegy, a vártnál simábban behúztuk, ez a lényeg.

totál gáz ez a barcikai nb1-es szereplés, minden szinten
most hogy már a matek sem menti meg őket gondolom jönnek a jó kis budafoki, kaposvári mintás bundameccsek a 9-0-kal és társai

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.09. 12:05

Savaria1919 írta:
RC írta:Fantasztikusak ezek az edzőkinevezések, hívjuk vissza a "sikercsapat" másodedzőjét, hiába került vele lejtmenetbe a csapat, aztán szerződtessük szívem klubjának egykori edzőjét, az első időszakában úgy-ahogy jól teljesített, a DVTK-nál jó lesz...

Bárki is legyen ott a főnök/tulajdonos, nem tud mit kezdeni azzal a klubbal.

Lölöék (mert ő az igazi tulaj, Magyar doki csak stróman) csak a lélegeztetőgépet adják képletesen a diósgyőri focinak, a geci utasítására. Annyi, hogy a hazai szinten (egykor) nagyobb szurkolói tábor korábban jól mutat(ott) biodíszletként a ligában - feltehetően csak ennek köszönhetik, hogy küldtek oda valakit, de kizárólag a bennmaradás lehet a cél, mert a tabella első fele kell a favorizált csapatoknak. Pl. az agyontámogatott FTC-nek, csútnak, aktuális fideszes tanyáknak, régebben Vidinek, meg most már ugye az Újpest is oda tartana. Bárki, aki előremutató elképzeléssel rendelkezne vagy tenni akarna valamit, kirúgják. Magyar dokin csodálkozom, hogy akart valamit, amikor Csengerék kezébe adta a gyeplőt - feltehetőleg kicsit magával ragadta a diósgyőri szurkolói közeg, erre a klub igazi helytartója, sánta geci hónapokon belül meg is puccsolta, azóta a nevét sem hallani az elvileg tulajdonos dokinak. A pletykák szerint Lölöéknél rinyált sánta gecike Pesten egy "tisztázó beszélgetésen", utána szabad kezet kapott és repült mindenki, aki kicsit is előrébb akarta látni a csapatot.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.09. 12:10

Cselszky írta:A Barcikánál nem értem, hogy legalább a kapusposztra miért nem ruháztak be, a totál homály Gyollai mellett egy 20 és egy 18 éves kapussal nekivágni, pláne az amúgy is várható alárendeltség tükrében, furcsa. Most szerencsétlen elsőbálozó kiskölyköt dobták be, látszott, hogy full bizonytalan. Na mindegy, a vártnál simábban behúztuk, ez a lényeg.

Gyollainak jó híre volt, az év kapusa vagy mijafaszom volt az ír ligában. :) Ő lett a nagy beruházás a posztra...
Kutya már feladta szerintem rég a bennmaradást, a kisgyereket meg a többi pisist már leginkább tapasztalatszerzésre teszi be, hogy mire az nb2-jön, szokják a tétmeccses nb-s felnőtt focit.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.09. 12:14

Adamek írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:ne is mondd, 13 év után mentem újra ki NB1-s meccsre, most ez újabb 20-ra kiégette az agyam

Hát, 13 év szünet után bevállalós döntés volt. Nem a mostani Újpest és a mostani Paks meccsét választottam volna esetleges kedvcsinálónak. :) Viszonylag jó esély volt rá, hogy csapnivaló lesz. Gondolom, adottság is volt, hogy Újpestre mész ki.

igen, az ikreim labdaszedők és a gyülölet nem pálya molinótartók voltak

Azért remélem otthon, a családi fészekben, rendes árja nevelést kapnak.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.09. 12:17

nyúl írta:
zaggar írta:
SuperDepor írta:A barcikának szerintem vége, szépnek tűnik 1,90 a debrecen győzelmére semleges pályán

ugyanakkor a Lokit lassan nemzetközi kupahelyezés veszélyezteti, ha nem akarnak stresszelni emiatt, el kell kezdeniük pontokat veszteni.
Már hetek óta elkezdtük.

Korábban kellett volna! Hogy lesz ebből kiesés?!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.09. 12:22

Savaria1919 írta:
Cselszky írta:Savaria, ezt a petíciós marhaságot még meddig tervezi tolni a főszerkesztő úr? Idegesítő, hogy minden odaklikkelésnél ez ugrik fel.

A hozzám eljutott hírek alapján valamivel több mint hétezren töltötték ki eddig. A 24.hu-s Kulcsár-interjúra már reagált is, nyilván promózva benne a petíciót: https://www.facebook.com/reel/1250982126435501

Jut eszembe Májszter Uram! Ha és amikor tényleg írsz a miskolci Attilákról, feltétlen írd bele, hogy az olasz bajnokság aktuális gólkirályát (!) szerződtették csatár posztra Anton Powolny személyében, egyenesen az Interből... :D Ja, Miskolc utána a Sabariában játszott ;) Sajna akkoriban még pont nem Serie A-nak hívták a digó első ligát, pedig úgy még nagyobbat ütne a dolog...

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.03.09. 13:47

Adamek írta:
Cselszky írta:Az Újpest-Pakssal büntetni lehet, ez valami borzalmas. Elég is volt belőle.

ne is mondd, 13 év után mentem újra ki NB1-s meccsre, most ez újabb 20-ra kiégette az agyam

ne vicceljetek már, itt mindenki nyert: az Újpest pontot szerzett egy jobb csapat ellen, a Paks befejezte a vereségsorozatát, egy fradista belépőjeggyel támogatta a lila világot és nem kell a következő 20 évben nb1-es meccset helyszínen néznie.
van ennél jobb forgatókönyv? :)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.03.09. 13:52

zaggar írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Az Újpest-Pakssal büntetni lehet, ez valami borzalmas. Elég is volt belőle.

ne is mondd, 13 év után mentem újra ki NB1-s meccsre, most ez újabb 20-ra kiégette az agyam

ne vicceljetek már, itt mindenki nyert: az Újpest pontot szerzett egy jobb csapat ellen, a Paks befejezte a vereségsorozatát, egy fradista belépőjeggyel támogatta a lila világot és nem kell a következő 20 évben nb1-es meccset helyszínen néznie.

ingyenjegyem volt a kölykök után
teljesen hülye azért nem vagyok
szerencsétlen kölkeim közül az egyik még egy mezt is kapott az egyik aranylábútól
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.03.09. 13:58

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:
Cselszky írta:Savaria, ezt a petíciós marhaságot még meddig tervezi tolni a főszerkesztő úr? Idegesítő, hogy minden odaklikkelésnél ez ugrik fel.

A hozzám eljutott hírek alapján valamivel több mint hétezren töltötték ki eddig. A 24.hu-s Kulcsár-interjúra már reagált is, nyilván promózva benne a petíciót: https://www.facebook.com/reel/1250982126435501

Jut eszembe Májszter Uram! Ha és amikor tényleg írsz a miskolci Attilákról, feltétlen írd bele, hogy az olasz bajnokság aktuális gólkirályát (!) szerződtették csatár posztra Anton Powolny személyében, egyenesen az Interből... :D Ja, Miskolc utána a Sabariában játszott ;) Sajna akkoriban még pont nem Serie A-nak hívták a digó első ligát, pedig úgy még nagyobbat ütne a dolog...

Köszönet az infóért! Beleírom mindenképp
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.03.09. 13:59

Adamek írta:
zaggar írta:
Adamek írta:ne is mondd, 13 év után mentem újra ki NB1-s meccsre, most ez újabb 20-ra kiégette az agyam

ingyenjegyem volt a kölykök után
teljesen hülye azért nem vagyok
szerencsétlen kölkeim közül az egyik még egy mezt is kapott az egyik aranylábútól

egye fene, ha a genetikád termeli ki a jövő lila világsztárjait, hát belefér. (de tankolni még menj el)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.09. 15:31

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:A hozzám eljutott hírek alapján valamivel több mint hétezren töltötték ki eddig. A 24.hu-s Kulcsár-interjúra már reagált is, nyilván promózva benne a petíciót: https://www.facebook.com/reel/1250982126435501

Köszönet az infóért! Beleírom mindenképp

igazán nincs mit

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.10. 10:23

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.03.10. 10:44

Maradonapoli írta:Ekkora barmot... lol

https://444.hu/2026/03/10/megtepte-a-sa ... tekvezetot

Uhh, mekkora gyökér. Némi eltiltás ráférne.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.03.10. 10:47

cigánykodó kis tót féreg, már a talpalásért ki kellett volna szórni a picsába, de a játékvezetőnek is fontosabb a szövegelőket fegyelmezni mint a törésveszélyes gyökeret

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.10. 12:32

Cselszky írta:

Uhh, mekkora gyökér. Némi eltiltás ráférne.

A talpalásért adnék pár meccset, az alakításért meg a szezon végéig.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.10. 12:35

Adamek írta:

cigánykodó kis tót féreg, már a talpalásért ki kellett volna szórni a picsába, de a játékvezetőnek is fontosabb a szövegelőket fegyelmezni mint a törésveszélyes gyökeret

No, no! A tótok most a barátaink!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.03.10. 14:54

Adamek írta:

Ezek szerint ő a fradista Pinte fia. A hülye gyereknek nem mondta senki, h legalább 10 kamera veszi ? Egy normális futballkultúrában a saját klubja büntetné meg, nem is tudom mihez hasonlítani a műsorát.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.03.10. 15:29

SuperDepor írta:
Adamek írta:

Ezek szerint ő a fradista Pinte fia. A hülye gyereknek nem mondta senki, h legalább 10 kamera veszi ? Egy normális futballkultúrában a saját klubja büntetné meg, nem is tudom mihez hasonlítani a műsorát.

szerintem ha ez a takony kölyök indián lenne akkor Gyenge Elme lenne a neve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adamek 2026.03.10. 15:39-kor.

Vissza: “www.nb1.hu”