Mech írta:Savaria1919 írta:.
csütörtökön tudsz jönni MTK ellen?
Igen, úgy készülök, hogy megyek.
Mech írta:Savaria1919 írta:.
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:.
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:csütörtökön tudsz jönni MTK ellen?
Mondanám, hogy igyunk egy sört de sajna kocsival leszek.
Nem hiszem, hogy tömegek lesznek.
Kimegyek még erre, meg utolsó fordulóban a dildógyőr ellen, aztán hálisten vége ennek a szarnak 2 hónapig.
Szarka írta:SuperDepor írta:Benfica - Inter hazai csapat góljai 1,5 over @2,17
Manchester C - Bayern vendég csapat góljai 1,5 over @2,93
@6,36
Első jó tipp, másodikra viszont a 2 gól idegenben soknak tűnik.
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Igen, úgy készülök, hogy megyek.
Mondanám, hogy igyunk egy sört de sajna kocsival leszek.
Kimegyek még erre, meg utolsó fordulóban a dildógyőr ellen, aztán hálisten vége ennek a szarnak 2 hónapig.
én meg rollerral, szóval a sört majd legközelebb
tömegre én sem számítok, pedig emlékszem még egy pár éve az újpestiek ellen bőven száz feletti létszámmal voltunk hétközi meccsen, még a Vasas pályán: https://youtu.be/Ono1zM9ZVvw
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:Mondanám, hogy igyunk egy sört de sajna kocsival leszek.
én meg rollerral, szóval a sört majd legközelebb
tömegre én sem számítok, pedig emlékszem még egy pár éve az újpestiek ellen bőven száz feletti létszámmal voltunk hétközi meccsen, még a Vasas pályán: https://youtu.be/Ono1zM9ZVvw
fu igen ezen is voltam, meg ezen a frenetikus győztes meccsen is: https://www.magyarfutball.hu/hu/merkoze ... yi-haladas
amióta 5 éve pesten vagyok nem sok pesti Hali meccs maradt ki, Soroksárt bojkottálom, ott 2x voltam de abba putriba többet be nem teszem a lábam már, az nem stadion
bár a budafoki vendégszektor is odavág, lehet nézni a lobogó szögletzászlót, meg a pixelhibás eredményjelzőt
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:én meg rollerral, szóval a sört majd legközelebb
fu igen ezen is voltam, meg ezen a frenetikus győztes meccsen is: https://www.magyarfutball.hu/hu/merkoze ... yi-haladas
amióta 5 éve pesten vagyok nem sok pesti Hali meccs maradt ki, Soroksárt bojkottálom, ott 2x voltam de abba putriba többet be nem teszem a lábam már, az nem stadion
bár a budafoki vendégszektor is odavág, lehet nézni a lobogó szögletzászlót, meg a pixelhibás eredményjelzőt
az a Williams-duplázós meccs nekem pont kimaradt, meg egy novemberi budafoki túra is, a többin ott voltam az elmúlt időszakban. A Promontor utcából nekem az maradt meg, hogy A4-es méretű lapra nyomtatták a jegyet. Kupameccseink kapcsán megjártam a pasaréti Pénzügyőr pályát, ahol még Kálmán bácsi is tiszteletét tette, meg Csepelt is, ott majdnem megvertek a HÉV-en.
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:fu igen ezen is voltam, meg ezen a frenetikus győztes meccsen is: https://www.magyarfutball.hu/hu/merkoze ... yi-haladas
az a Williams-duplázós meccs nekem pont kimaradt, meg egy novemberi budafoki túra is, a többin ott voltam az elmúlt időszakban. A Promontor utcából nekem az maradt meg, hogy A4-es méretű lapra nyomtatták a jegyet. Kupameccseink kapcsán megjártam a pasaréti Pénzügyőr pályát, ahol még Kálmán bácsi is tiszteletét tette, meg Csepelt is, ott majdnem megvertek a HÉV-en.
ja a csepeli kupameccs komoly volt, minket valami kocsmában kérdeztek fel a stadion mellett
az a csepeli közösség megfogalmazhatatlan, remélem egy hamar nem játszunk velük egy osztályban :D
félidőben simán besétáltunk valami nyitott kapun a pályáig mire észrevettek :D
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:az a Williams-duplázós meccs nekem pont kimaradt, meg egy novemberi budafoki túra is, a többin ott voltam az elmúlt időszakban. A Promontor utcából nekem az maradt meg, hogy A4-es méretű lapra nyomtatták a jegyet. Kupameccseink kapcsán megjártam a pasaréti Pénzügyőr pályát, ahol még Kálmán bácsi is tiszteletét tette, meg Csepelt is, ott majdnem megvertek a HÉV-en.
ja a csepeli kupameccs komoly volt, minket valami kocsmában kérdeztek fel a stadion mellett
az a csepeli közösség megfogalmazhatatlan, remélem egy hamar nem játszunk velük egy osztályban :D
a büfé meg egy Suzuki csomagterében kapott helyet, a félidőben elmentek a Metroba még pár tálca Löwenbrauért, ekkora forgalomra nem számítottak
két öngóllal jutottunk tovább
Maradonapoli írta:Ha Sinzaghi behúzná a BL-t vajon köpködve, de megtartanák?
Szarka írta:Maradonapoli írta:Ha Sinzaghi behúzná a BL-t vajon köpködve, de megtartanák?
Egyik Milánói együttesnek se volna itt a helye, nem hogy a döntőben.
Maradonapoli írta:Ha Sinzaghi behúzná a BL-t vajon köpködve, de megtartanák?
Szarka írta:Csalódás volt ez a Benfica.
A City meccs kb az volt, amit vártam, egészen 2-0-ig. 1-0-át tippeltem volna a meccsre még félidőben is. Tuchel nem tette rosszabbá ezt a Bayernt, de nem is volt mit javítani. Csak a végét rontották el, ez Nagelsmannal is ugyanígy összejöhetett volna.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Mech írta:ja a csepeli kupameccs komoly volt, minket valami kocsmában kérdeztek fel a stadion mellett
a büfé meg egy Suzuki csomagterében kapott helyet, a félidőben elmentek a Metroba még pár tálca Löwenbrauért, ekkora forgalomra nem számítottak
két öngóllal jutottunk tovább
:lol:
SuperDepor írta:Benfica - Inter hazai csapat góljai 1,5 over @2,17
Manchester C - Bayern vendég csapat góljai 1,5 over @2,93
@6,36
Adamek írta:Szarka írta:Csalódás volt ez a Benfica.
A City meccs kb az volt, amit vártam, egészen 2-0-ig. 1-0-át tippeltem volna a meccsre még félidőben is. Tuchel nem tette rosszabbá ezt a Bayernt, de nem is volt mit javítani. Csak a végét rontották el, ez Nagelsmannal is ugyanígy összejöhetett volna.
a végén kiderült, hogy a sunyi módon fikázó újságíró kapta azt amit várt
Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:Csalódás volt ez a Benfica.
a végén kiderült, hogy a sunyi módon fikázó újságíró kapta azt amit várt
A visszavágóra már szeerintem a tarcsit kéri, mert fontos bajnoki meccsek lesznek.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 30 vendég