Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.25. 22:05

RC írta:
Javier Arizmendi írta:Nem mondok semmit mást, minthogy meglepően jól össze van rakva az ETO, vannak saját nevelések, a légiósok minőségiek, futás van, játék van.

Lesz még Borbély a Ferencvárosé.

volt is már
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.01.25. 22:09

A félidő bőven lehetett volna 0-3, esély sem mutatkozott a fordításra. Az első 45 percben (csak azt láttam) Kulbacsuk kilógott, Mejías is hozta a nyári formáját idéző amatőr hibát, támadójátékunk pedig gyakorlatilag nem volt. A felcsúti kölcsönnégert nem tudtuk tartani. Baromira idegesített Navarro tétlensége, minimum a sárgás ukránt lehoztam volna már fél óra után. A végeredmény persze őt látszik igazolni, jár is a dicséret azért, hogy felálltunk. Örömteli, hogy Kusnyír 2 év után végre visszatért. Ahhoz képest, hogy kezdetben 2024. október körülre tették a felépülését, nagyon elhúzódott a rehabilitáció, egy időben azt is rebesgették, hogy nem fog már futballozni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.01.25. 22:25

Benne van a szezonban az ETO bajnoksága. Nyilván rengeteg meccs van hátra, de egyelőre ők a legjobbak. Jövő héten kapjuk a gyufát Győrben.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.25. 22:29

Adamek írta:
RC írta:
Javier Arizmendi írta:Nem mondok semmit mást, minthogy meglepően jól össze van rakva az ETO, vannak saját nevelések, a légiósok minőségiek, futás van, játék van.

Lesz még Borbély a Ferencvárosé.

volt is már

Őrnagy elvtárs! Nem kivégzés, borotválás! Most azonnal a gyúrók szobájában!
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.26. 08:03

nyúl írta:Benne van a szezonban az ETO bajnoksága. Nyilván rengeteg meccs van hátra, de egyelőre ők a legjobbak. Jövő héten kapjuk a gyufát Győrben.

szerintem mind a 4 csapat bajnoksága benne van még és ez jó, sokkal jobb mint az elmúlt 5-6 évben
csak tartson ki mind a 4 csapat lendülete a nyári kupaselejtezőkre is végre
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2026.01.26. 08:50

zaggar írta:Szóval miután Banai - aki finoman fogalmazva nem a legbiztosabb kapus a ligában - büntetőt fog és majdnem egy egész félidőt emberelőnyben játszunk, sem sikerül begyűjteni a 3 pontot. Hát van honnan elindulni felfelé.

Te tudsz olyanról, hogy valahol a sportigazgató a kispadon bratyizott meccs közben? Talán én vagyok eltájolva, de nem rontja a vezetőedző tekintélyét, hogy a főnök három méterről felügyeli? Amúgy is akkora slepp ül már a padon, hogy nem jut hely a cseréknek.

A "játék" a régi, megköszönhetjük Katonának, nélküle zakó lett volna. Azért jó, hogy sérülés nem lett belőle.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.01.26. 09:00

Deep Purple írta:
zaggar írta:Szóval miután Banai - aki finoman fogalmazva nem a legbiztosabb kapus a ligában - büntetőt fog és majdnem egy egész félidőt emberelőnyben játszunk, sem sikerül begyűjteni a 3 pontot. Hát van honnan elindulni felfelé.

Te tudsz olyanról, hogy valahol a sportigazgató a kispadon bratyizott meccs közben? Talán én vagyok eltájolva, de nem rontja a vezetőedző tekintélyét, hogy a főnök három méterről felügyeli? Amúgy is akkora slepp ül már a padon, hogy nem jut hely a cseréknek.

A "játék" a régi, megköszönhetjük Katonának, nélküle zakó lett volna. Azért jó, hogy sérülés nem lett belőle.

Úgy tudom, ez a Bundesligában általános, mintha Salihamidzic is ott ült volna a Bayern padján.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.01.26. 09:04

Cselszky írta:A félidő bőven lehetett volna 0-3, esély sem mutatkozott a fordításra. Az első 45 percben (csak azt láttam) Kulbacsuk kilógott, Mejías is hozta a nyári formáját idéző amatőr hibát, támadójátékunk pedig gyakorlatilag nem volt. A felcsúti kölcsönnégert nem tudtuk tartani. Baromira idegesített Navarro tétlensége, minimum a sárgás ukránt lehoztam volna már fél óra után. A végeredmény persze őt látszik igazolni, jár is a dicséret azért, hogy felálltunk. Örömteli, hogy Kusnyír 2 év után végre visszatért. Ahhoz képest, hogy kezdetben 2024. október körülre tették a felépülését, nagyon elhúzódott a rehabilitáció, egy időben azt is rebesgették, hogy nem fog már futballozni.

volt még két ziccerünk, de 9 perc alatt 3 gólt kapni egyet a félidő vége előtt egy perccel, a másikat a második félidő kezdése után pár perccel...erre N Nehéz mit mondani. Nem tudom, h van e olyan szakember aki ezt a DVTK-t vissza tudja hozni. Ősszel az összes pontunkat két ember kiváló egyéni teljesítményének köszönhettük - Sentic, Acolatse -, ha tegnap pontot szerzünk az pedig Colley érdeme lett volna. Bényei is egész jó volt ikszig, amikor hátrányba kerültünk levitte mindkettőt. A négerben benne volt a gól, ez a hülye lecseréli. Ősszel ugyanezt csinálta Acolatseval. Végtelenségig nem lehet húzni, ha a Várda nyer hétvégén akkor hátha megy, bár szerintem az még belefér ezeknek az idiótáknak.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.01.26. 09:24

RC írta:
Deep Purple írta:

Úgy tudom, ez a Bundesligában általános, mintha Salihamidzic is ott ült volna a Bayern padján.

Úgy rémlik, Preetz is a padon ült, amikor Dárdai volt az edző. Nekem is furcsa, és kissé visszatetsző.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.01.26. 09:38

Adamek írta:
nyúl írta:Benne van a szezonban az ETO bajnoksága. Nyilván rengeteg meccs van hátra, de egyelőre ők a legjobbak. Jövő héten kapjuk a gyufát Győrben.

szerintem mind a 4 csapat bajnoksága benne van még és ez jó, sokkal jobb mint az elmúlt 5-6 évben

Nem tudom, az angol fickó mennyire gondol minket komolyan, pl. a következő 2-3 hétben igazolunk-e, vagy lezárta a tavaszt Szűcs és Bárány megtartásával. A sajttájon valami olyasmit mondott, hogy a 2. helynek már nagyon örülne. Amúgy szvsz hízelgő nekünk a 4. hely is, ez a keret csúnyán megégne a selejtezőkön.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.26. 09:52

Cselszky írta:
Adamek írta:

Nem tudom, az angol fickó mennyire gondol minket komolyan, pl. a következő 2-3 hétben igazolunk-e, vagy lezárta a tavaszt Szűcs és Bárány megtartásával. A sajttájon valami olyasmit mondott, hogy a 2. helynek már nagyon örülne. Amúgy szvsz hízelgő nekünk a 4. hely is, ez a keret csúnyán megégne a selejtezőkön.

pedig elég valószínű, hogy a selejtezőkben érdekeltek lesztek, de remélem, hogy ti mert ha nem, akkor valami nagyon NB2-s gárda jut ki a kupa vonalon, esetleg az MTK/ZTE szintén nem túl komoly banda

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.01.26. 10:00

Kisvárdai meccs után megyünk Győrbe, összejöhet az 5 vereség - bárcsak így lenne - a Kisvárdával nehogy ikszeljunk vagy valami nagy szerencse folytán 1:0-ra nyerjünk. 5 vereséget nem élhet túl egy edző.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2026.01.26. 10:04

Cselszky írta:
RC írta:
Deep Purple írta:Te tudsz olyanról, hogy valahol a sportigazgató a kispadon bratyizott meccs közben? Talán én vagyok eltájolva, de nem rontja a vezetőedző tekintélyét, hogy a főnök három méterről felügyeli? Amúgy is akkora slepp ül már a padon, hogy nem jut hely a cseréknek.

Úgy rémlik, Preetz is a padon ült, amikor Dárdai volt az edző. Nekem is furcsa, és kissé visszatetsző.

Kösz a válaszokat, akkor legalább nem saját találmány a dolog.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.26. 10:36

SuperDepor írta:Kisvárdai meccs után megyünk Győrbe, összejöhet az 5 vereség - bárcsak így lenne - a Kisvárdával nehogy ikszeljunk vagy valami nagy szerencse folytán 1:0-ra nyerjünk. 5 vereséget nem élhet túl egy edző.

Vigyori túl fogja élni, ő Sánta Gecikéjék meghosszabbított keze.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.26. 13:17

igazolunk egy románmagyart és honosítjuk Kovacevicet
ezzel nagyjából eldőlt Madarász, Gruber és ifj. Krisz sorsa
Róbertnek új kifogást kell találnia a vállalhatatlanul gyér taktikai balfaszkodásásainak elfedésére

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.01.26. 14:18

Deep Purple írta:
Cselszky írta:
RC írta:Úgy tudom, ez a Bundesligában általános, mintha Salihamidzic is ott ült volna a Bayern padján.

Meglehet, h ez Vizigótiában az egység sugárzásnak egy eszköze és Paliék ahhoz vannak szokva. Hogy ez h fog működni abban az országban, ahol az egységet legjobban az a tény mutatja, h a még honfoglaláshoz is eret kellett vágni magunkon, azt nem tom, de hátha beválik. (rosszabbat nehéz elképzelni)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.01.26. 18:10

zaggar írta:
Deep Purple írta:
Cselszky írta:Úgy rémlik, Preetz is a padon ült, amikor Dárdai volt az edző. Nekem is furcsa, és kissé visszatetsző.

Meglehet, h ez Vizigótiában az egység sugárzásnak egy eszköze és Paliék ahhoz vannak szokva. Hogy ez h fog működni abban az országban, ahol az egységet legjobban az a tény mutatja, h a még honfoglaláshoz is eret kellett vágni magunkon, azt nem tom, de hátha beválik. (rosszabbat nehéz elképzelni)

Pali most a f*sz jobbik végén akar lenni :). Szerintem is nonszensz ez az elhelyezkedés meccs közben (is?), a többi igazgató mellett lenne a helye a VIP-ben.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.26. 20:39

RC írta:
zaggar írta:
Deep Purple írta:Kösz a válaszokat, akkor legalább nem saját találmány a dolog.

Pali most a f*sz jobbik végén akar lenni :). Szerintem is nonszensz ez az elhelyezkedés meccs közben (is?), a többi igazgató mellett lenne a helye a VIP-ben.

én még nem jártam ott, de állítólag ott finomabbak a pogácsák, mint általában

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.27. 09:18

Azért jól megy a bmlsz-nek... vagy a geci kegyén élőknek...

https://telex.hu/gazdasag/2026/01/27/to ... istak-mlsz

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.01.28. 13:09

dehogy rajtad ment el, nélküled ez 4-0 oda
https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/col ... CA-xhb6Xyg

Vissza: “www.nb1.hu”