RC írta:Javier Arizmendi írta:Nem mondok semmit mást, minthogy meglepően jól össze van rakva az ETO, vannak saját nevelések, a légiósok minőségiek, futás van, játék van.
Lesz még Borbély a Ferencvárosé.
volt is már
RC írta:Javier Arizmendi írta:Nem mondok semmit mást, minthogy meglepően jól össze van rakva az ETO, vannak saját nevelések, a légiósok minőségiek, futás van, játék van.
Adamek írta:RC írta:Javier Arizmendi írta:Nem mondok semmit mást, minthogy meglepően jól össze van rakva az ETO, vannak saját nevelések, a légiósok minőségiek, futás van, játék van.
volt is már
nyúl írta:Benne van a szezonban az ETO bajnoksága. Nyilván rengeteg meccs van hátra, de egyelőre ők a legjobbak. Jövő héten kapjuk a gyufát Győrben.
zaggar írta:Szóval miután Banai - aki finoman fogalmazva nem a legbiztosabb kapus a ligában - büntetőt fog és majdnem egy egész félidőt emberelőnyben játszunk, sem sikerül begyűjteni a 3 pontot. Hát van honnan elindulni felfelé.
Deep Purple írta:zaggar írta:Szóval miután Banai - aki finoman fogalmazva nem a legbiztosabb kapus a ligában - büntetőt fog és majdnem egy egész félidőt emberelőnyben játszunk, sem sikerül begyűjteni a 3 pontot. Hát van honnan elindulni felfelé.
Te tudsz olyanról, hogy valahol a sportigazgató a kispadon bratyizott meccs közben? Talán én vagyok eltájolva, de nem rontja a vezetőedző tekintélyét, hogy a főnök három méterről felügyeli? Amúgy is akkora slepp ül már a padon, hogy nem jut hely a cseréknek.
A "játék" a régi, megköszönhetjük Katonának, nélküle zakó lett volna. Azért jó, hogy sérülés nem lett belőle.
Cselszky írta:A félidő bőven lehetett volna 0-3, esély sem mutatkozott a fordításra. Az első 45 percben (csak azt láttam) Kulbacsuk kilógott, Mejías is hozta a nyári formáját idéző amatőr hibát, támadójátékunk pedig gyakorlatilag nem volt. A felcsúti kölcsönnégert nem tudtuk tartani. Baromira idegesített Navarro tétlensége, minimum a sárgás ukránt lehoztam volna már fél óra után. A végeredmény persze őt látszik igazolni, jár is a dicséret azért, hogy felálltunk. Örömteli, hogy Kusnyír 2 év után végre visszatért. Ahhoz képest, hogy kezdetben 2024. október körülre tették a felépülését, nagyon elhúzódott a rehabilitáció, egy időben azt is rebesgették, hogy nem fog már futballozni.
RC írta:Deep Purple írta:zaggar írta:Szóval miután Banai - aki finoman fogalmazva nem a legbiztosabb kapus a ligában - büntetőt fog és majdnem egy egész félidőt emberelőnyben játszunk, sem sikerül begyűjteni a 3 pontot. Hát van honnan elindulni felfelé.
Te tudsz olyanról, hogy valahol a sportigazgató a kispadon bratyizott meccs közben? Talán én vagyok eltájolva, de nem rontja a vezetőedző tekintélyét, hogy a főnök három méterről felügyeli? Amúgy is akkora slepp ül már a padon, hogy nem jut hely a cseréknek.
A "játék" a régi, megköszönhetjük Katonának, nélküle zakó lett volna. Azért jó, hogy sérülés nem lett belőle.
Úgy tudom, ez a Bundesligában általános, mintha Salihamidzic is ott ült volna a Bayern padján.
Adamek írta:nyúl írta:Benne van a szezonban az ETO bajnoksága. Nyilván rengeteg meccs van hátra, de egyelőre ők a legjobbak. Jövő héten kapjuk a gyufát Győrben.
szerintem mind a 4 csapat bajnoksága benne van még és ez jó, sokkal jobb mint az elmúlt 5-6 évben
csak tartson ki mind a 4 csapat lendülete a nyári kupaselejtezőkre is végre
Cselszky írta:Adamek írta:nyúl írta:Benne van a szezonban az ETO bajnoksága. Nyilván rengeteg meccs van hátra, de egyelőre ők a legjobbak. Jövő héten kapjuk a gyufát Győrben.
szerintem mind a 4 csapat bajnoksága benne van még és ez jó, sokkal jobb mint az elmúlt 5-6 évben
csak tartson ki mind a 4 csapat lendülete a nyári kupaselejtezőkre is végre
Nem tudom, az angol fickó mennyire gondol minket komolyan, pl. a következő 2-3 hétben igazolunk-e, vagy lezárta a tavaszt Szűcs és Bárány megtartásával. A sajttájon valami olyasmit mondott, hogy a 2. helynek már nagyon örülne. Amúgy szvsz hízelgő nekünk a 4. hely is, ez a keret csúnyán megégne a selejtezőkön.
Cselszky írta:RC írta:Deep Purple írta:Te tudsz olyanról, hogy valahol a sportigazgató a kispadon bratyizott meccs közben? Talán én vagyok eltájolva, de nem rontja a vezetőedző tekintélyét, hogy a főnök három méterről felügyeli? Amúgy is akkora slepp ül már a padon, hogy nem jut hely a cseréknek.
Úgy tudom, ez a Bundesligában általános, mintha Salihamidzic is ott ült volna a Bayern padján.
Úgy rémlik, Preetz is a padon ült, amikor Dárdai volt az edző. Nekem is furcsa, és kissé visszatetsző.
SuperDepor írta:Kisvárdai meccs után megyünk Győrbe, összejöhet az 5 vereség - bárcsak így lenne - a Kisvárdával nehogy ikszeljunk vagy valami nagy szerencse folytán 1:0-ra nyerjünk. 5 vereséget nem élhet túl egy edző.
Deep Purple írta:Cselszky írta:RC írta:Úgy tudom, ez a Bundesligában általános, mintha Salihamidzic is ott ült volna a Bayern padján.
Úgy rémlik, Preetz is a padon ült, amikor Dárdai volt az edző. Nekem is furcsa, és kissé visszatetsző.
Kösz a válaszokat, akkor legalább nem saját találmány a dolog.
zaggar írta:Deep Purple írta:Cselszky írta:Úgy rémlik, Preetz is a padon ült, amikor Dárdai volt az edző. Nekem is furcsa, és kissé visszatetsző.
Kösz a válaszokat, akkor legalább nem saját találmány a dolog.
Meglehet, h ez Vizigótiában az egység sugárzásnak egy eszköze és Paliék ahhoz vannak szokva. Hogy ez h fog működni abban az országban, ahol az egységet legjobban az a tény mutatja, h a még honfoglaláshoz is eret kellett vágni magunkon, azt nem tom, de hátha beválik. (rosszabbat nehéz elképzelni)
RC írta:zaggar írta:Deep Purple írta:Kösz a válaszokat, akkor legalább nem saját találmány a dolog.
Meglehet, h ez Vizigótiában az egység sugárzásnak egy eszköze és Paliék ahhoz vannak szokva. Hogy ez h fog működni abban az országban, ahol az egységet legjobban az a tény mutatja, h a még honfoglaláshoz is eret kellett vágni magunkon, azt nem tom, de hátha beválik. (rosszabbat nehéz elképzelni)
Pali most a f*sz jobbik végén akar lenni :). Szerintem is nonszensz ez az elhelyezkedés meccs közben (is?), a többi igazgató mellett lenne a helye a VIP-ben.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 23 vendég