Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Szerintem sem örömteli.
a csapat és a bajnokság ereje nagyjából a realitás, topliga max digó lehetett volna egy 31 évesen élete legjobbját futó csatárnak, de onnan (még?) nem jött ajánlat, jó kérdés jött e volna még a télen, talán hiba volt az első ajánlatot elfogadni talán nem
szerintem még ez mindig jobb, mint egy tuti kieső topliga csapat, más kérdés, hogy a görögök nagy mágusok a szürke zónában, náluk néha a fekete is fehér
de pszt, ezt nem merném elmondani a Görögnek
Csak vigyetek el hozzá, majd feltálalom neki.
Nem értem, miért nem lehetett várni legalább még 1-2 hetet. A görög vonal nekem a vészkategória, nem az első, amibe bele kell ugrani.
Tuti kieső nem, de egy középcsapat inkább. Na mindegy.
tavaly ilyenkor a Torino vonal volt a legerősebb, de akkor nem nagyon akarta még a vezetés eladni és igazából Vargabás is hullámvölgyben volt, annak én is jobban örültem volna de azért a digókkal sem árt óvatosan biznicelni mert ők is nagyon ott vannak leépítésben és átverősdiben
szerintem nekünk pannonhunoknak a Bundás a legjobb közeg ami még jegyzett magasságokban van, (kivéve Attesz akinek a Bundás3) nem is átverős brigád és viszonylag egyenesek a spílerekkel, ritkábban hülyítik a népet mint a déliek
a menágere, Pamkutya vagy mi a neve azt regélte, hogy főleg ázsiai, egy kósza topligás és egy brazil ajánlata volt (gondolom az ázsiaiak homokfalváról jöttek a topligás meg egy Nkitscher féle átutazós lúzer klub) ha ezeket nézem akkor a görög még egy jó sztori lehet a végére, jövőre nagy eséllyel BL főtáblás, csak ragadjon a csapatban a kölyök
nálunk tisztességgel megharcolt a béréért, az NB1-ben nálunk volt a legtöbbet eddig, köszönjük szépen és remélem láthatjuk még nagy tornán a válogatott gólszerzőjeként, Bólints Barni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi