Szombati foci: Fradi-Vidi!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.11.09. 23:31

Adamek írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:szemét benzinkutasok kirakták Krznrt
utódlásig a tarcsit a Blasz1 felé irányító Bodor Boldi a főnök

Szerintem most majd magyar szakival próbálkoznak.

a jól bevált Gejzafiammal

Meg vannak számlálva a napjai Budafokon, az utódja Mágus János lehet
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.11.10. 02:50

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:"jelen állás", Antonovnak azért megköszönheti Raden, mondjuk így is necc, +1 lőtt góllal előztök.

Hol van még a vége

egy pontra
formákat nézve nagyon jókor jön nektek ez a szünet (ÚFC és Kazinc Marcika is hepi lehet, mert mindhárman a rászámolás határán szédelegnek)
jelenleg se a ZTE se a Szpari nem néz annyira rosszul ki a pályán mint a fenti három

Látom én, csak próbálok egy kis lelket lehelni magamba. Csak a csoda segíthet, mert Radenkovács és a kopasz nem fog. Szerintem télen se fogják elküldeni, majd tavasszal 3-4 meccs után. Az idén: MTK o, Kazincbarcika i, Nyíregyháza o, Felcsút i, Ferencváros o. Normális esetben ebből 7 pontnak kéne lenni, szerintem lesz két X.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.11.10. 07:44

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Szerintem most majd magyar szakival próbálkoznak.

a jól bevált Gejzafiammal

Petőre vagy Mártonra tippelek.

Dárdai nálam a végső tipp

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.10. 07:46

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Hol van még a vége

egy pontra
formákat nézve nagyon jókor jön nektek ez a szünet (ÚFC és Kazinc Marcika is hepi lehet, mert mindhárman a rászámolás határán szédelegnek)
jelenleg se a ZTE se a Szpari nem néz annyira rosszul ki a pályán mint a fenti három

Látom én, csak próbálok egy kis lelket lehelni magamba. Csak a csoda segíthet, mert Radenkovács és a kopasz nem fog. Szerintem télen se fogják elküldeni, majd tavasszal 3-4 meccs után. Az idén: MTK o, Kazincbarcika i, Nyíregyháza o, Felcsút i, Ferencváros o. Normális esetben ebből 7 pontnak kéne lenni, szerintem lesz két X.

a Barcika meccs behúzható, ahogy Kutya úr megszervezte a csapatvédekezést még egy cserkészcsapat is komoly gondokat okozna nekik
az MTK kiszámíthatatlan, jó szorzók esetén ott is lehet pontokat szedegetni, de a Csút se egy verhetetlen brigád idén, lassan centert játszik a nemzet Zsótija annyira ötlettelenek elöl
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.10. 07:48

Mech írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:a jól bevált Gejzafiammal

nálam is a sok Palkó édesapja valamint Storck Bernárdó a tippek
egyértelműen Pető lenne a legjobb választás ebből a merítésből nekünk, de a legjobb feletti Ifjabb Szikla
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.11.10. 08:33

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Mondtam az itteni lilakoknak, hogy vissza fogják sírni a belgát.

vagy Biszkut

Azok az idők már nem jönnek vissza. Bár nálatok is valami Jaross Andor-féle van hatalmon.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.11.10. 09:12

Mech írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:a jól bevált Gejzafiammal

Tényleg.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.10. 09:24

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Mondtam az itteni lilakoknak, hogy vissza fogják sírni a belgát.

vagy Biszkut

Azok az idők már nem jönnek vissza. Bár nálatok is valami Jaross Andor-féle van hatalmon.

minden lehetséges ebben a pöcében

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.11.10. 14:23

Közben Blagót is emlegetik. Kételkedek benne, hogy megint bevállalnának egy délszlávot.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.11.10. 14:27

Adamek írta:
Mech írta:
Cselszky írta:Petőre vagy Mártonra tippelek.

egyértelműen Pető lenne a legjobb választás ebből a merítésből nekünk, de a legjobb feletti Ifjabb Szikla
Szerintem a Kese Kavicsot leírták már. Petrezselymet árul a keringőben. Utolsó próbálkozásai varázstalanították. Újpesten is.
Storckos Borz lehet, igen. Dárdáj? Neki az visszalépés elvileg. Bundás2-ben is kaphatna csapatot, ami presztízsben, pénzben is jobb.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.11.10. 14:29

nyúl írta:
Adamek írta:
Mech írta:Dárdai nálam a végső tipp

Szerintem a Kese Kavicsot leírták már. Petrezselymet árul a keringőben. Utolsó próbálkozásai varázstalanították. Újpesten is.
Storckos Borz lehet, igen. Dárdáj? Neki az visszalépés elvileg. Bundás2-ben is kaphatna csapatot, ami presztízsben, pénzben is jobb.

Szerintem egy nb1-es edző simán jobban keres most, mint egy Bundes2-es.

Petőt a Vidihez is bedobták most (ha már tavaly kiesett velük miért ne)

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.10. 16:05

Gejzafijam már szabad, mint Isaura
MOL-csoport, tedd a dolgod

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.11.10. 16:15

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:egy pontra

a Barcika meccs behúzható, ahogy Kutya úr megszervezte a csapatvédekezést még egy cserkészcsapat is komoly gondokat okozna nekik
az MTK kiszámíthatatlan, jó szorzók esetén ott is lehet pontokat szedegetni, de a Csút se egy verhetetlen brigád idén, lassan centert játszik a nemzet Zsótija annyira ötlettelenek elöl

az MTK ellen lesz legalább 3,5 a győzelmünkre, hátha megtetszik nekik, én bízom a Nyíregyháza elleni meccsben is, elsősorban Bódogban, ha valaki, akkor mi diósgyőriek ismerjük, abban nagyon jó,hogy felrázza az új csapatát, átadja azt az őrült szenvedélyt ami rá jellemző, azonban ha akadozik a szekér és váratlant kell húzni akkor megáll a tudomány. Nálatok valószínűleg kikapnak, utána otthon játszanak a Debrecennel, az vízválasztó lesz, ha azt nyerik akkor jó eséllyel egy héttel később a miskolcit is, viszont ha nyer a Loki akkor jön a Bódog féle idegbaj. Biztos voltam benne, h a Felcsút ellen jók lesznek, így kezdett nálunk is, ha jól emlékszem FTC DVTK kupameccs volt a bemutatkozása, igaz kikaptunk 1:0-ra, de nagyon jól játszottunk, utána talán az Újpestet vertük. A történet másik oldala, ha elveszítenénk a köv 3 meccset, egy MTK vereség, Barcika iksz, Nyíregyháza vereség után elképzelhetetlen, h a népharag ne söpörné el.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.11.10. 16:17

nyúl írta:
Adamek írta:
Mech írta:Dárdai nálam a végső tipp

Nem tudom, mekkora ott a respektje. Szerintem leépítette a renoméját. A herthás megbízatásai során figyelemmel követtem a német reakciókat: az utolsó alkalommal már annak ellenére nagyon sok volt a negatív komment, hogy úgymond klublegenda, és rengetegen örültek, hogy távozik. Unták is már, és nem érzékeltek nála edzői kreativitást, megcsappant a proaktív képessége, egy sablonos szemléletet hordozott, amit sokan posványosnak ítéltek - kb. ezek voltak a főbb vádpontok. Hozzáteszem, anno azzal magyarázta a Herthához való ragaszkodását, hogy megvárja, amíg a legkisebb gyerek is kirepül, nos, a srác lassan 20 éves lesz, és másfél éve lelécelt Wolfsburgba, szóval...

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.11.10. 17:26

Cselszky írta:
nyúl írta:
Adamek írta:nálam is a sok Palkó édesapja valamint Storck Bernárdó a tippek

Nem tudom, mekkora ott a respektje. Szerintem leépítette a renoméját. A herthás megbízatásai során figyelemmel követtem a német reakciókat: az utolsó alkalommal már annak ellenére nagyon sok volt a negatív komment, hogy úgymond klublegenda, és rengetegen örültek, hogy távozik. Unták is már, és nem érzékeltek nála edzői kreativitást, megcsappant a proaktív képessége, egy sablonos szemléletet hordozott, amit sokan posványosnak ítéltek - kb. ezek voltak a főbb vádpontok. Hozzáteszem, anno azzal magyarázta a Herthához való ragaszkodását, hogy megvárja, amíg a legkisebb gyerek is kirepül, nos, a srác lassan 20 éves lesz, és másfél éve lelécelt Wolfsburgba, szóval...
Aha. Akkor lehet, hogy elfogad egy nb1-es kispadot. Bennem úgy élt, hogy odakint elismerik.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.10. 18:31

nyúl írta:
Cselszky írta:
nyúl írta:Szerintem a Kese Kavicsot leírták már. Petrezselymet árul a keringőben. Utolsó próbálkozásai varázstalanították. Újpesten is.

Aha. Akkor lehet, hogy elfogad egy nb1-es kispadot. Bennem úgy élt, hogy odakint elismerik.

eleinte el majd később kiismerték

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.11.10. 18:50

nyúl írta:
Cselszky írta:
nyúl írta:Szerintem a Kese Kavicsot leírták már. Petrezselymet árul a keringőben. Utolsó próbálkozásai varázstalanították. Újpesten is.

Az első időszaka meglehetősen jól sikerült a Herthánál, előbb benntartotta az együttest, majd kivitte a nemzetközi porondra. Aztán amikor jöttek az új emberek a klub élére, már nem vele képzelték el a jövőt. 2019 nyarán jártam Münchenben, a Bayern épp akkor fogadta a Herthát, váltottam néhány szót a kedélyesen söröző fővárosi szurkolókkal, akik "bester Mann"-ként jellemezték Dárdait, és sajnálták a távozását.
Kaphatott volna padot máshol a Bundesligában, de nem akart. Nagy kérdés, hogy most van-e kedve az edzősködéshez.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.11.10. 19:20

Savaria1919 írta:
nyúl írta:
Cselszky írta:Nem tudom, mekkora ott a respektje. Szerintem leépítette a renoméját. A herthás megbízatásai során figyelemmel követtem a német reakciókat: az utolsó alkalommal már annak ellenére nagyon sok volt a negatív komment, hogy úgymond klublegenda, és rengetegen örültek, hogy távozik. Unták is már, és nem érzékeltek nála edzői kreativitást, megcsappant a proaktív képessége, egy sablonos szemléletet hordozott, amit sokan posványosnak ítéltek - kb. ezek voltak a főbb vádpontok. Hozzáteszem, anno azzal magyarázta a Herthához való ragaszkodását, hogy megvárja, amíg a legkisebb gyerek is kirepül, nos, a srác lassan 20 éves lesz, és másfél éve lelécelt Wolfsburgba, szóval...

Az első időszaka meglehetősen jól sikerült a Herthánál, előbb benntartotta az együttest, majd kivitte a nemzetközi porondra. Aztán amikor jöttek az új emberek a klub élére, már nem vele képzelték el a jövőt. 2019 nyarán jártam Münchenben, a Bayern épp akkor fogadta a Herthát, váltottam néhány szót a kedélyesen söröző fővárosi szurkolókkal, akik "bester Mann"-ként jellemezték Dárdait, és sajnálták a távozását.
Kaphatott volna padot máshol a Bundesligában, de nem akart. Nagy kérdés, hogy most van-e kedve az edzősködéshez.

Egyébként mi a fenével foglalkozik? Azt tudom, hogy a korábbi edzősködései között visszament a Hertha U-hoz, de emlékeim szerint az utolsó elválás teljes volt, és nincs már köze a Herthához. Azt még értem is, hogy egy feszített meló végén pár hónapot pihenne, viszont lassan másfél év telt el. Nem kapott sehonnan megkeresést semmire? Egy 48-49 éves embernél nem ideális a hosszú semmittevés. Értem, hogy meccsekre jár, megnézi a fiait, stb., meg hesszel a balatoni kecóban, de azért csak nem akar még nyugdíjba menni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselszky 2025.11.10. 19:30-kor.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.11.10. 19:28

nyúl írta:Aha. Akkor lehet, hogy elfogad egy nb1-es kispadot. Bennem úgy élt, hogy odakint elismerik.

Elismerik a korábbi érdemeit, ugyanakkor már nem kérnek belőle. Legalábbis Berlinben. Azt nehezen hiszem, hogy nem kapott, kap álláslehetőségeket. Bár lehetséges, hogy a sorozatos elutasítások után már nem erőltetik.

Végül is, a talán háromnegyedéves szövkapitánykodástól eltekintve kizárólag a Herthánál dolgozott, minden egyéb érdeklődőt elhajtott, és igazán 15-21 között voltak a jó évei.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.11.10. 20:03

Cselszky írta:
nyúl írta:Aha. Akkor lehet, hogy elfogad egy nb1-es kispadot. Bennem úgy élt, hogy odakint elismerik.

Elismerik a korábbi érdemeit, ugyanakkor már nem kérnek belőle. Legalábbis Berlinben. Azt nehezen hiszem, hogy nem kapott, kap álláslehetőségeket. Bár lehetséges, hogy a sorozatos elutasítások után már nem erőltetik.

Végül is, a talán háromnegyedéves szövkapitánykodástól eltekintve kizárólag a Herthánál dolgozott, minden egyéb érdeklődőt elhajtott, és igazán 15-21 között voltak a jó évei.

Most már végképp meglepne, ha bármilyen edzői munkát vállalna. Gondolom van cége, leköti azért magát, és eléldegél valamiből.
Már szerintem senki se hívná Bundesliga kispadjára, meg ha maga ajánlkozna is. Az az idő már eltelt. NB1-be meg elképzelhető, de már minek.
Pedig ott volt a lehetőség, hogy kinőjjön a helyi posványból valami extra, ami legalább külföldön is kell, lehetett volna ennek egy első fecskéje.
Lőw is egy ilyen fecskének indult, aztán Pali szintjét se ugrotta meg.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Vissza: “www.nb1.hu”