Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:egy pontra
formákat nézve nagyon jókor jön nektek ez a szünet (ÚFC és Kazinc Marcika is hepi lehet, mert mindhárman a rászámolás határán szédelegnek)
jelenleg se a ZTE se a Szpari nem néz annyira rosszul ki a pályán mint a fenti három
Látom én, csak próbálok egy kis lelket lehelni magamba. Csak a csoda segíthet, mert Radenkovács és a kopasz nem fog. Szerintem télen se fogják elküldeni, majd tavasszal 3-4 meccs után. Az idén: MTK o, Kazincbarcika i, Nyíregyháza o, Felcsút i, Ferencváros o. Normális esetben ebből 7 pontnak kéne lenni, szerintem lesz két X.
a Barcika meccs behúzható, ahogy Kutya úr megszervezte a csapatvédekezést még egy cserkészcsapat is komoly gondokat okozna nekik
az MTK kiszámíthatatlan, jó szorzók esetén ott is lehet pontokat szedegetni, de a Csút se egy verhetetlen brigád idén, lassan centert játszik a nemzet Zsótija annyira ötlettelenek elöl
az MTK ellen lesz legalább 3,5 a győzelmünkre, hátha megtetszik nekik, én bízom a Nyíregyháza elleni meccsben is, elsősorban Bódogban, ha valaki, akkor mi diósgyőriek ismerjük, abban nagyon jó,hogy felrázza az új csapatát, átadja azt az őrült szenvedélyt ami rá jellemző, azonban ha akadozik a szekér és váratlant kell húzni akkor megáll a tudomány. Nálatok valószínűleg kikapnak, utána otthon játszanak a Debrecennel, az vízválasztó lesz, ha azt nyerik akkor jó eséllyel egy héttel később a miskolcit is, viszont ha nyer a Loki akkor jön a Bódog féle idegbaj. Biztos voltam benne, h a Felcsút ellen jók lesznek, így kezdett nálunk is, ha jól emlékszem FTC DVTK kupameccs volt a bemutatkozása, igaz kikaptunk 1:0-ra, de nagyon jól játszottunk, utána talán az Újpestet vertük. A történet másik oldala, ha elveszítenénk a köv 3 meccset, egy MTK vereség, Barcika iksz, Nyíregyháza vereség után elképzelhetetlen, h a népharag ne söpörné el.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.