Szombati foci: Fradi-Vidi!

alehndr
Világsztár

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: alehndr » 2025.10.30. 23:04

Sanyeey írta:
alehndr írta:“mi a faszt pofazol?!” :lol:
Lokinak esze ágában sem volt továbbmenni

Ezt ki nyomta kinek? :D

Talán Zuigéber Dzsudzsáknak, a kontránál fellökte/rugta aztán Balázs elkezdett ugatni, meg oda is ment hozza utána :D

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2025.10.30. 23:13

alehndr írta:
Sanyeey írta:
alehndr írta:“mi a faszt pofazol?!” :lol:
Lokinak esze ágában sem volt továbbmenni

Ezt ki nyomta kinek? :D

Talán Zuigéber Dzsudzsáknak, a kontránál fellökte/rugta aztán Balázs elkezdett ugatni, meg oda is ment hozza utána :D

Meccs végén láttam, hogy pofázik valakinek, azt hittem valaki kispesti stábtagnak szövegel.
DEBRECENI VSC

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.10.31. 08:31

Szerencsére erről lemaradtam, de nem különösebben lep meg a kiesés, előzetesen is totál háromesélyesnek éreztem. Nem is értem a blogosainkat és a szurkerek jelentős részét, minden évben rápörögnek az MK-ra, aztán jön a pofára esés.
Bármit szövegelnek a játékosok, már sok éve nem érzem azt, hogy prioritás lenne a klub számára a kupaszereplés, ami persze a kiesés elleni harc közepette érthető is volt valamennyire, de úgy tűnik, idén sem változott. Megy a fogadkozás, aztán kiszívunk Kövesden, Kecskeméten, otthon a Csút vagy a Honvéd ellen, nem tudnék ezen görcsölni, már rég elengedtem.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.10.31. 11:15

Cselszky írta:Szerencsére erről lemaradtam, de nem különösebben lep meg a kiesés, előzetesen is totál háromesélyesnek éreztem. Nem is értem a blogosainkat és a szurkerek jelentős részét, minden évben rápörögnek az MK-ra, aztán jön a pofára esés.
Bármit szövegelnek a játékosok, már sok éve nem érzem azt, hogy prioritás lenne a klub számára a kupaszereplés, ami persze a kiesés elleni harc közepette érthető is volt valamennyire, de úgy tűnik, idén sem változott. Megy a fogadkozás, aztán kiszívunk Kövesden, Kecskeméten, otthon a Csút vagy a Honvéd ellen, nem tudnék ezen görcsölni, már rég elengedtem.
Ez így van.
De engem bánt ez az ambíciótlanság és ez a feltűnő tendencia.
Mégis csak hatszoros kupagyőztes ez a csapat, rosszul mutat otthon kiesni másodosztályú ellenféllel szemben, még ha a történelmileg jelentős Honvéd is az jelen esetben.
Előre vetíti a tavaszi utazó sebességet is. Lesznek majd "váratlan" pontvesztések.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.10.31. 11:41

nyúl írta:
Cselszky írta:Szerencsére erről lemaradtam, de nem különösebben lep meg a kiesés, előzetesen is totál háromesélyesnek éreztem. Nem is értem a blogosainkat és a szurkerek jelentős részét, minden évben rápörögnek az MK-ra, aztán jön a pofára esés.
Ez így van.
De engem bánt ez az ambíciótlanság és ez a feltűnő tendencia.
Mégis csak hatszoros kupagyőztes ez a csapat, rosszul mutat otthon kiesni másodosztályú ellenféllel szemben, még ha a történelmileg jelentős Honvéd is az jelen esetben.
Előre vetíti a tavaszi utazó sebességet is. Lesznek majd "váratlan" pontvesztések.

én a Honvéd egyenlítő gólja után kezdtem nézni, onnan talán a 80.-95. perc között és a hosszabbítás első félideje volt olyan, ahol egyáltalán azt merem feltételezni, hogy előrefelé játszott a DVSC, fergeteg ott sem volt vagy nyilvánvaló győzni akarás, elképzelés meg pláne, de legalább ott nem Lang és a meglehetősen darabos jobb bekk volt a legtöbbször labdához érő spíler (hanem a szerecsen bedobógép Jóga, nagyjából ennyi is volt a támadás kreativitás - óriás bedobások)
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.10.31. 12:58

A Stockport County vezetői a helyszínen nézték végig a Honvéd elleni kiesést. Talán ők veszik meg a Zrt. többségi tulajdonrészét.
Azt rebesgetik, hogy miután az aktuális befektetőjelöltek értesülnek pl. a DLA tulajdonviszonyairól és az MLSZ bizonyos elvárásairól, akkor köszönik is szépen.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.10.31. 13:21

A tegnapitól függetlenül is mostanra kikristályosodott, hogy megint sikerült hozni jó pár olyan légióst, akik semmiféle hozzáadott értéket nem jelentenek, gyenge-közepesek, az életkoruk miatt remény sincs arra, hogy érdemben fejlődjenek, és esetleg pénzt kereshessen rajtuk a klub (már ha épp nem kölcsönszerződéssel vannak itt). Így aztán télen nyugodtan szélnek lehetne ereszteni pl. Bermejot, Manzanarat, Camarasat, Djokicot, Dacostat, stb. Kupa nincs, kiesési veszély vélhetően nem lesz, így aztán gond nélkül lehetőséget/több lehetőséget adhatnának Vajdának, Ciblának, Komárominak, Terczának, Regenyeinek, stb.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.10.31. 13:54

Cselszky írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Bódogság lett Nyíregyházán.

sajnálom a Szparit
nadde ki lesz a másik kieső?

Ennyire leírod? Szurkolótársad, az ST-s Kolárik Joe teljesen odáig van, nagy kedvence Bódog.
Igaz, van egy olyan benyomásom róla, hogy olykor külsőségek alapján ítélkezik, pl. cimbizik, SMS-t vált vele az illető, beavatja a szigorúnak ható módszereibe, stb., na akkor ő támogatandó. Minket pl. nem kedvel, rossz katonaélmények állnak a háttérben, ha jól rémlik. :)

Rossz őket hallgatni. Egyébként is szörnyű ez a sok podcastgyártó - műkedvelő futball és egyéb más szakértő.
Valószínűleg igaz a második bekezdésed, ui nagy haverságban van az amígélekén.hu diósgyőri szurkolói oldallal, ők pont ezért imádják Bódogot a mai napig.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2025.10.31. 20:16

szopjon le a VAR, ugyanugy jonnek a pirosak, mint Timar idejeben.
elonyunk a loki elleni 11est szamitva sose volt belole.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.11.01. 21:00

Komoly, hogy a Kisvárda akár első is lehetne, negatív gólkülönbséggel :D
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.11.02. 01:56

Szarka írta:Komoly, hogy a Kisvárda akár első is lehetne, negatív gólkülönbséggel :D

Egyszer Norvégiában volt olyan bajnok aki a legkevesebb gólt lőtte a mezőnyben :)
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.11.02. 12:47

dingo írta:
Szarka írta:Komoly, hogy a Kisvárda akár első is lehetne, negatív gólkülönbséggel :D

Egyszer Norvégiában volt olyan bajnok aki a legkevesebb gólt lőtte a mezőnyben :)

Ezt a Roma is megcsinálhatja idén akár.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.02. 14:00

Mech írta:
dingo írta:

Ezt a Roma is megcsinálhatja idén akár.

melyik, Pisont?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.02. 15:52

a varbíró hazaira tett

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2025.11.02. 16:24

Van itt minden. Kíváncsi vagyok, így is megveri-e az Újpest a Diósgyőrt (ahogy emlékeim szerint szar állapotában is meg szokta).
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.11.02. 16:52

dingo írta:

A magyar klubfoci perverz elhajlása, hogy ahol van tradicionális klub, annak a fejére nő egy megyei tápos parvenü, s akár túl is teljesíti. Nyíregy - Kisvárda, Vidi - Felcsút, régebben Gázszer, Kecskemét - Stadler, korábban Tiszakécske, ETO - Gyirmót, DVTK - Mezőkövesd. Még a Lokival is megtörtént, hogy a cukorgyár szponzorálta Kaba - tömve exlokistával - megelőzte az nb2-ben (1992-ben, ha jól emlékszem).
Na most ezekben a parvenükben közös, hogy semmi szerves fejlődés nincs mögöttük. Vagy valamilyen pénzes proli álmodik nagyot, vagy egy tetű politikus kap játékszert a kezébe, s közben megosztják, sorvasztják a helyi futballt.
Gyakorlatilag mind eltűnik idővel, sose játszottak szépen, nem építettek semmit, vagy a helyükre kerülnek pár osztállyal lejjebb, de a kárt megcsinálták.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2025.11.02. 17:16

RC írta:Van itt minden. Kíváncsi vagyok, így is megveri-e az Újpest a Diósgyőrt (ahogy emlékeim szerint szar állapotában is meg szokta).

Most már valószínű.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.11.02. 17:30

nyúl írta:
dingo írta:

A magyar klubfoci perverz elhajlása, hogy ahol van tradicionális klub, annak a fejére nő egy megyei tápos parvenü, s akár túl is teljesíti. Nyíregy - Kisvárda, Vidi - Felcsút, régebben Gázszer, Kecskemét - Stadler, korábban Tiszakécske, ETO - Gyirmót, DVTK - Mezőkövesd. Még a Lokival is megtörtént, hogy a cukorgyár szponzorálta Kaba - tömve exlokistával - megelőzte az nb2-ben (1992-ben, ha jól emlékszem).
Na most ezekben a parvenükben közös, hogy semmi szerves fejlődés nincs mögöttük. Vagy valamilyen pénzes proli álmodik nagyot, vagy egy tetű politikus kap játékszert a kezébe, s közben megosztják, sorvasztják a helyi futballt.
Gyakorlatilag mind eltűnik idővel, sose játszottak szépen, nem építettek semmit, vagy a helyükre kerülnek pár osztállyal lejjebb, de a kárt megcsinálták.

A Halmazújvárost se tessen kihagyni elvtárs!
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2025.11.02. 17:32

komoly bajnokság, fasza körbeverések lesznek még itt

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.02. 18:01

a DVTK örök küldetése az Újpest FC megmentése

Vissza: “www.nb1.hu”