Sanyeey írta:alehndr írta:“mi a faszt pofazol?!” :lol:
Lokinak esze ágában sem volt továbbmenni
Ezt ki nyomta kinek? :D
Talán Zuigéber Dzsudzsáknak, a kontránál fellökte/rugta aztán Balázs elkezdett ugatni, meg oda is ment hozza utána :D
Sanyeey írta:alehndr írta:“mi a faszt pofazol?!” :lol:
alehndr írta:Sanyeey írta:alehndr írta:“mi a faszt pofazol?!” :lol:
Talán Zuigéber Dzsudzsáknak, a kontránál fellökte/rugta aztán Balázs elkezdett ugatni, meg oda is ment hozza utána :D
Ez így van.Cselszky írta:Szerencsére erről lemaradtam, de nem különösebben lep meg a kiesés, előzetesen is totál háromesélyesnek éreztem. Nem is értem a blogosainkat és a szurkerek jelentős részét, minden évben rápörögnek az MK-ra, aztán jön a pofára esés.
Bármit szövegelnek a játékosok, már sok éve nem érzem azt, hogy prioritás lenne a klub számára a kupaszereplés, ami persze a kiesés elleni harc közepette érthető is volt valamennyire, de úgy tűnik, idén sem változott. Megy a fogadkozás, aztán kiszívunk Kövesden, Kecskeméten, otthon a Csút vagy a Honvéd ellen, nem tudnék ezen görcsölni, már rég elengedtem.
nyúl írta:Ez így van.Cselszky írta:Szerencsére erről lemaradtam, de nem különösebben lep meg a kiesés, előzetesen is totál háromesélyesnek éreztem. Nem is értem a blogosainkat és a szurkerek jelentős részét, minden évben rápörögnek az MK-ra, aztán jön a pofára esés.
Bármit szövegelnek a játékosok, már sok éve nem érzem azt, hogy prioritás lenne a klub számára a kupaszereplés, ami persze a kiesés elleni harc közepette érthető is volt valamennyire, de úgy tűnik, idén sem változott. Megy a fogadkozás, aztán kiszívunk Kövesden, Kecskeméten, otthon a Csút vagy a Honvéd ellen, nem tudnék ezen görcsölni, már rég elengedtem.
De engem bánt ez az ambíciótlanság és ez a feltűnő tendencia.
Mégis csak hatszoros kupagyőztes ez a csapat, rosszul mutat otthon kiesni másodosztályú ellenféllel szemben, még ha a történelmileg jelentős Honvéd is az jelen esetben.
Előre vetíti a tavaszi utazó sebességet is. Lesznek majd "váratlan" pontvesztések.
Cselszky írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Bódogság lett Nyíregyházán.
sajnálom a Szparit
nadde ki lesz a másik kieső?
Ennyire leírod? Szurkolótársad, az ST-s Kolárik Joe teljesen odáig van, nagy kedvence Bódog.
Igaz, van egy olyan benyomásom róla, hogy olykor külsőségek alapján ítélkezik, pl. cimbizik, SMS-t vált vele az illető, beavatja a szigorúnak ható módszereibe, stb., na akkor ő támogatandó. Minket pl. nem kedvel, rossz katonaélmények állnak a háttérben, ha jól rémlik. :)
Szarka írta:Komoly, hogy a Kisvárda akár első is lehetne, negatív gólkülönbséggel :D
dingo írta:Szarka írta:Komoly, hogy a Kisvárda akár első is lehetne, negatív gólkülönbséggel :D
Egyszer Norvégiában volt olyan bajnok aki a legkevesebb gólt lőtte a mezőnyben :)
Mech írta:dingo írta:Szarka írta:Komoly, hogy a Kisvárda akár első is lehetne, negatív gólkülönbséggel :D
Egyszer Norvégiában volt olyan bajnok aki a legkevesebb gólt lőtte a mezőnyben :)
Ezt a Roma is megcsinálhatja idén akár.
dingo írta:Szarka írta:Komoly, hogy a Kisvárda akár első is lehetne, negatív gólkülönbséggel :D
RC írta:Van itt minden. Kíváncsi vagyok, így is megveri-e az Újpest a Diósgyőrt (ahogy emlékeim szerint szar állapotában is meg szokta).
nyúl írta:dingo írta:Szarka írta:Komoly, hogy a Kisvárda akár első is lehetne, negatív gólkülönbséggel :D
A magyar klubfoci perverz elhajlása, hogy ahol van tradicionális klub, annak a fejére nő egy megyei tápos parvenü, s akár túl is teljesíti. Nyíregy - Kisvárda, Vidi - Felcsút, régebben Gázszer, Kecskemét - Stadler, korábban Tiszakécske, ETO - Gyirmót, DVTK - Mezőkövesd. Még a Lokival is megtörtént, hogy a cukorgyár szponzorálta Kaba - tömve exlokistával - megelőzte az nb2-ben (1992-ben, ha jól emlékszem).
Na most ezekben a parvenükben közös, hogy semmi szerves fejlődés nincs mögöttük. Vagy valamilyen pénzes proli álmodik nagyot, vagy egy tetű politikus kap játékszert a kezébe, s közben megosztják, sorvasztják a helyi futballt.
Gyakorlatilag mind eltűnik idővel, sose játszottak szépen, nem építettek semmit, vagy a helyükre kerülnek pár osztállyal lejjebb, de a kárt megcsinálták.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég