SuperDepor írta:Újpest - Nyíregyháza (0:1) H 2,70
Austria Klagenfurt - Hertha Wels H 1,75
@4,70
Újpest-Nyír1 vesztesénél kinéz az edzőváltás.
SuperDepor írta:Újpest - Nyíregyháza (0:1) H 2,70
@4,70
Cselszky írta:SuperDepor írta:Újpest - Nyíregyháza (0:1) H 2,70
@4,70
Adamek írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Újpest - Nyíregyháza (0:1) H 2,70
@4,70
ezt már hét elején levezettük itt, 6 esélyesből ezen a hétvégén 4 edző repülhet, 2 szinte biztos
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Újpest-Nyír1 vesztesénél kinéz az edzőváltás.
ezt már hét elején levezettük itt, 6 esélyesből ezen a hétvégén 4 edző repülhet, 2 szinte biztos
Tudom. Egyelőre csak a ma hasaló trénert és az egerszegi muksót látom sanszosnak (ha nem nyernek). Keane-t szvsz még nem basztatná Kubi győri siker esetén sem. A Csút kapcsán az merült fel bennem, hogy az áprilisra tekintettel idén talán nem bánják különösebben a gyérebb szereplést, és megfelelne a középmezőny is nekik. Kutyának pedig szvsz ad annyi tőkét az Újpest leverése, hogy egyelőre nyugiban lehet.
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:ezt már hét elején levezettük itt, 6 esélyesből ezen a hétvégén 4 edző repülhet, 2 szinte biztos
Tudom. Egyelőre csak a ma hasaló trénert és az egerszegi muksót látom sanszosnak (ha nem nyernek). Keane-t szvsz még nem basztatná Kubi győri siker esetén sem. A Csút kapcsán az merült fel bennem, hogy az áprilisra tekintettel idén talán nem bánják különösebben a gyérebb szereplést, és megfelelne a középmezőny is nekik. Kutyának pedig szvsz ad annyi tőkét az Újpest leverése, hogy egyelőre nyugiban lehet.
szerintem a mai bukó és a zegi portugál tuti megy, Róbi örököse meg már csőben lehet, ez a játék a jenseni szart is alulmúlja lassan
a csúti kisvajda idegi alapon le lesz százalékolva kb a válogatott szünetig, Kutya talán karácsonyig kihúzza ha most a ZTE-t leverik
ellenben ti a hétvégén belökhetitek a diós szerbet hetediknek, még a kiesőhely is kinéz nekik a forduló után
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Tudom. Egyelőre csak a ma hasaló trénert és az egerszegi muksót látom sanszosnak (ha nem nyernek). Keane-t szvsz még nem basztatná Kubi győri siker esetén sem. A Csút kapcsán az merült fel bennem, hogy az áprilisra tekintettel idén talán nem bánják különösebben a gyérebb szereplést, és megfelelne a középmezőny is nekik. Kutyának pedig szvsz ad annyi tőkét az Újpest leverése, hogy egyelőre nyugiban lehet.
szerintem a mai bukó és a zegi portugál tuti megy, Róbi örököse meg már csőben lehet, ez a játék a jenseni szart is alulmúlja lassan
a csúti kisvajda idegi alapon le lesz százalékolva kb a válogatott szünetig, Kutya talán karácsonyig kihúzza ha most a ZTE-t leverik
ellenben ti a hétvégén belökhetitek a diós szerbet hetediknek, még a kiesőhely is kinéz nekik a forduló után
A miskolci szerintem nincs veszélyben, hacsak nem kiütéssel nyerünk, de ez nem reális. Ha be is húznánk valahogy (ami nem valószínű), előtte tőletek hoztak pontot, a Csút ellen volt x és idegenben kiütötték a Szparit. Inkább az MTK-s gála és főleg a Barcikával szembeni kínlódás után gondoltam távozónak, de ha azokat megúszta, most nem érzem kirúgásra esélyesnek.
Adamek írta:akkor mindkét májesztró marad még pár körig
Savaria1919 írta:Adamek írta:akkor mindkét májesztró marad még pár körig
Dárdai Pál a helyszínen tekintette meg az összecsapást, vajon a Kamionos Révész vagy a Molos Hernádi meghívására?
Adamek írta:SuperDepor írta:Újpest - Nyíregyháza (0:1) H 2,70
@4,70
ebben az újpesti dologban biztos vagy?
alehndr írta:ujpest mindent megtesz, hogy veletlenul se nyerjen
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:akkor mindkét májesztró marad még pár körig
Dárdai Pál a helyszínen tekintette meg az összecsapást, vajon a Kamionos Révész vagy a Molos Hernádi meghívására?
szerintem csak a három Palkónak keresi az új csapatot
nyúl írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Dárdai Pál a helyszínen tekintette meg az összecsapást, vajon a Kamionos Révész vagy a Molos Hernádi meghívására?
szerintem csak a három Palkónak keresi az új csapatot
Nem is volna baj, ha képességükhöz méltó helyre kerülnek. Arra kell vigyázni, hogy a válogatottól maradjanak távol.
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Újpest - Nyíregyháza (0:1) H 2,70
@4,70
A labancokban jobb vagyok..
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Újpest - Nyíregyháza (0:1) H 2,70
@4,70
A labancokban jobb vagyok..
Cselszky írta:71-29-es második félidei labdabirtoklás mellett voltunk full impotensek. Ezt be lehetett volna húzni, de kevesek voltunk elöl.
Amúgy tetszett a játékunk, az egyik legjobb meccsünk volt idén a fentiek ellenére.
Cselszky írta:71-29-es második félidei labdabirtoklás mellett voltunk full impotensek. Ezt be lehetett volna húzni, de kevesek voltunk elöl.
Amúgy tetszett a játékunk, az egyik legjobb meccsünk volt idén a fentiek ellenére.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 67 vendég