Cselszky írta:zaggar írta:asszem ma meglesz a barcika első győzelme..
Meglepne.
Meglepődtem.
Cselszky írta:zaggar írta:asszem ma meglesz a barcika első győzelme..
Meglepne.
SuperDepor írta:akkor a mi mindig nb1esek voltunknál is beáll a 2500as nézőszám hamarosan
Cselszky írta:Cselszky írta:zaggar írta:asszem ma meglesz a barcika első győzelme..
Meglepne.
Meglepődtem.
Maradonapoli írta:zaggar írta:asszem ma meglesz a barcika első győzelme..
Mindig is tudtam, hogy rendes ember vagy, Zaggar kolléga!
zaggar írta:Cselszky írta:Cselszky írta:Meglepne.
Meglepődtem.
ezzel egyedül vagy most...
Adamek írta:SuperDepor írta:akkor a mi mindig nb1esek voltunknál is beáll a 2500as nézőszám hamarosan
lányomékat már kirendelték jövő péntekre, gondolom az összes korosztály megy, hogy jobban nézzen ki a lelátó
zaggar írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:asszem ma meglesz a barcika első győzelme..
Mindig is tudtam, hogy rendes ember vagy, Zaggar kolléga!
készítettem egy 10/9-est mára, tudom, h az nálad smafu mennyiség, de az, h bejött belőle 8 és a kettő bukóból az egyik mindössze 1.32-es szorzat lett volna elvette a kedvem a további ilyenektől..
SuperDepor írta:ezek vissza fogják sírni a belgát
Javier Arizmendi írta:SuperDepor írta:ezek vissza fogják sírni a belgát
Vele nyertek legalább Magyar kupát párszor. Meg nem voltak összemocskolva a Nerrel.
nyúl írta:Javier Arizmendi írta:SuperDepor írta:ezek vissza fogják sírni a belgát
Vele nyertek legalább Magyar kupát párszor. Meg nem voltak összemocskolva a Nerrel.
Lecserélte a címert egy vécéülőkére. Olykor engedte eladni a keret értékeit a NER-es Videotonnak vagy a PUFLA-nak. Akkor mivel jobb a NER-nél, hiszen üzletelt vele a saját klubja rovására, melyet amúgy is nyugat-balkáni hulladéklerakóként kezelt?
Adamek írta:komoly ez a várdai kántálás
SuperDepor írta:Adamek írta:komoly ez a várdai kántálás
ettől csak a paksi dobolás jobb
Adamek írta:komoly ez a várdai kántálás
Cselszky írta:Adamek írta:komoly ez a várdai kántálás
Jobban zavar az a semmi, amit művelünk.
Cselszky írta:Na végre b+.
nyúl írta:Javier Arizmendi írta:SuperDepor írta:ezek vissza fogják sírni a belgát
Lecserélte a címert egy vécéülőkére. Olykor engedte eladni a keret értékeit a NER-es Videotonnak vagy a PUFLA-nak. Akkor mivel jobb a NER-nél, hiszen üzletelt vele a saját klubja rovására, melyet amúgy is nyugat-balkáni hulladéklerakóként kezelt?
Javier Arizmendi írta:nyúl írta:Javier Arizmendi írta:Vele nyertek legalább Magyar kupát párszor. Meg nem voltak összemocskolva a Nerrel.
Van valami különbség neresnek lenni vagy a nerrel üzletelni. Mással nem is lehet itthon uzletelni. De legalább kupákat nyertek.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 31 vendég