Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.08.21. 12:17

nyúl írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:na de milyen emlékeket őrizhettünk meg a Puglits, Hahn, Strausz trióról?

ha jól emlékszem Strausz igazi beállós volt, de a lába néha elsült
Elég sokáig játszott a Fradiban. Az a típus volt, akit Dalnoki mindig kedvelt.

azaz

de ugorjunk és vizsgáljuk meg a Gruborovics, Turbék, Gubucz, Csorba négyesfogatot
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.08.21. 12:17

Ha már nosztalgiázunk...

Be kell vallanom mai napig elgondolkodtat, vajon miért vágták ki Temesvári Micu bá't a téli szünetben a nehéz természetű Varga Zoliért a 1999/2000-es szezonban az aktuális diósgyőri potentátok (na jó, maffiózók), amikor már a csőd szelétől megérintve csapatot épített no name emberekből? Érdekes módon még a helyezés sem indokolta volna, mert ugyan, lehet hogy csak pár ponttal de 12. hely környékén állt a csapat emlékeim szerint decemberben, míg a szezon végére Zoli bohóc elintézte, hogy -8 ponttal zuhanjon ki a csapat.

Jó kis kisantant válogatott: Kunzo, Timko, Ganea, Pozder, Radu, Filipovic, Buliga, Frunza, Raican
Ifjoncok: a lokista Nagy Zoli a kapuban, Vanczák Vili, Takács Viktor, Lipták Laci, Lippai Ákos
Kiégett, rehabos fradisták: Dukon, Páling
NB3-as reménységek: Harnócz, Kompóth, Konyha
A Tornyi-érából megmaradt, már kiöregedőfélben levő, így gondolom apróért is maradó, máshová már nem kellő spílerek: Kovács Tibi, Vitelki, Kákóczki
Szudáni válogatott csatár: Komi
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.08.21. 12:32

Maradonapoli írta:Ha már nosztalgiázunk...

Be kell vallanom mai napig elgondolkodtat, vajon miért vágták ki Temesvári Micu bá't a téli szünetben a nehéz természetű Varga Zoliért a 1999/2000-es szezonban az aktuális diósgyőri potentátok (na jó, maffiózók), amikor már a csőd szelétől megérintve csapatot épített no name emberekből? Érdekes módon még a helyezés sem indokolta volna, mert ugyan, lehet hogy csak pár ponttal de 12. hely környékén állt a csapat emlékeim szerint decemberben, míg a szezon végére Zoli bohóc elintézte, hogy -8 ponttal zuhanjon ki a csapat.

Jó kis kisantant válogatott: Kunzo, Timko, Ganea, Pozder, Radu, Filipovic, Buliga, Frunza, Raican
Ifjoncok: a lokista Nagy Zoli a kapuban, Vanczák Vili, Takács Viktor, Lipták Laci, Lippai Ákos
A Tornyi-érából megmaradt, már kiöregedőfélben levő, így gondolom apróért is maradó, máshová már nem kellő spílerek: Kovács Tibi, Vitelki, Kákóczki

Hú Pozder, őt Barcikáról igazoltuk, nagyon szar volt, ebből az időből az maradt meg bennem, hogy Varga Zoli folyamatosan ordított a kispadról, hogy Póóózdéér
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.08.21. 12:36

Adamek írta:
nyúl írta:
SuperDepor írta:ha jól emlékszem Strausz igazi beállós volt, de a lába néha elsült
Elég sokáig játszott a Fradiban. Az a típus volt, akit Dalnoki mindig kedvelt.

azaz

de ugorjunk és vizsgáljuk meg a Gruborovics, Turbék, Gubucz, Csorba négyesfogatot
Nem rossz.
Gruborovics SZEOL-legendaként van számon tartva nb1-et a rabláncon elvezetett elnök óta nem látott Szegeden. Turbék pechje, hogy lecsúszott a győri aranyvonatról. Csorba eldöntött egy MNK-t (be kell verni a tizit). Gubucz a szebb napokat látott Vasasban szürkítette a mezőnyt. Sose tudtam megkülönböztetni Pechától.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.08.21. 13:54

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Izzad a picsám, de nyitott ablaknál már elkezdek prüszkölni és budira járni, csalhatatlanul augusztus van fiatal barátaim...

Hugyozni vagy szarni?
Milyen jó lenne egy szarós topik, meg lehetne beszélni az ilyen ferfidolgokat

történelmi hiba volt ennek elmaradása a szűklátókörű moditársadalomtól

https://www.facebook.com/share/r/1D2n8MKnH7/
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.08.21. 14:15

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Hugyozni vagy szarni?
Milyen jó lenne egy szarós topik, meg lehetne beszélni az ilyen ferfidolgokat

történelmi hiba volt ennek elmaradása a szűklátókörű moditársadalomtól

https://www.facebook.com/share/r/1D2n8MKnH7/

nem semmi reccsentés

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.08.21. 18:04

Adamek írta:
nyúl írta:
zaggar írta:
se egy nyamvadt centrumos zacskó..ó budovinszki merre jársz most, hol van hazád?
Budó, Vasas, Lipták. Híres, Csanálosi. Mint nyergesvontató a sikátorban, úgy fordultak.
Bánfi nálam is rejtély. 20 feletti válogatottság. Ijesztő pali volt. Ő is a "Kínai" szerelme volt (Pásztoron kívül nem jöttek jó energiák a Viharsarokból - Kerekes Attila is harapta a játékszert, de Bánfi és Mracskó tényleg a két Latabár).

na de milyen emlékeket őrizhettünk meg a Puglits, Hahn, Strausz trióról?

Puglitsot is bírtam
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.08.21. 18:08

nyúl írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Elég sokáig játszott a Fradiban. Az a típus volt, akit Dalnoki mindig kedvelt.

azaz

Nem rossz.
Gruborovics SZEOL-legendaként van számon tartva nb1-et a rabláncon elvezetett elnök óta nem látott Szegeden. Turbék pechje, hogy lecsúszott a győri aranyvonatról. Csorba eldöntött egy MNK-t (be kell verni a tizit). Gubucz a szebb napokat látott Vasasban szürkítette a mezőnyt. Sose tudtam megkülönböztetni Pechától.

Turbó gyanús volt, csekkoltam, elkapta azért az Aranyvonat végét
ETO

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.08.21. 18:38

nyúl írta:
zaggar írta:
Adamek írta:hát ja, se irányítók se beállósok se gyúrók se intézők nincsenek már

se egy nyamvadt centrumos zacskó..ó budovinszki merre jársz most, hol van hazád?
Budó, Vasas, Lipták. Híres, Csanálosi. Mint nyergesvontató a sikátorban, úgy fordultak.
Bánfi nálam is rejtély. 20 feletti válogatottság. Ijesztő pali volt. Ő is a "Kínai" szerelme volt (Pásztoron kívül nem jöttek jó energiák a Viharsarokból - Kerekes Attila is harapta a játékszert, de Bánfi és Mracskó tényleg a két Latabár).

Bánfi egy igazi történelmi kincs. Akkora gólt lőtt egy olaszok elleni barátságos meccsen, h máig itt van előttem. Az egyetlen apró szépséghiba az volt, h nem a digók kapujába verte be.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.08.21. 18:56

Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:
Adamek írta:azaz

Nem rossz.

Nem tudtam.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.08.21. 20:10

nyúl írta:Sport Plusz címlap a 90-es években
Negrau: NEM ITTAM

Egyszer behívták a Telesportba. Azt hiszem, Fülöp László kínlódott vele egy román tolmáccsal. A manusz egyetlen választ se adott. Talán lámpaláz.
Túlsúlyos, lassú, amolyan román kettes futballista volt elég buta ábrázattal. Akkoriban csomagban hoztuk őket Mordorból. A Loki egyszer két vagon búzáért lőtt egy ilyen kétpálcás vlachot. Már nem emlékszem, melyiket. Margineant, Toderast?

Alex Monken Halrudak ejtette ki a Fradit a Hajduk ellen, nem? Annyi maradt meg bennem, hogy kihagyta a 11-est. Pintér biztos "műbrazilnak" hívta volna.

Buliga volt a vagonos szerintem.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.08.21. 20:14

nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:Nem rossz.

Nem tudtam.

hibaztál
plusz feladatként kapod a Rixer Géza, Lutz Jakab, Quiriko László triót
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.08.21. 20:56

Adamek írta:
nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:Turbó gyanús volt, csekkoltam, elkapta azért az Aranyvonat végét
Nem tudtam.

hibaztál
plusz feladatként kapod a Rixer Géza, Lutz Jakab, Quiriko László triót

A 87/88-as idény volt az első, amit autista buzgalommal követtem. Persze a végén kiestünk.
Miért emlékszem Kukorikúra? Mert mindkét Siófok-Lokin gólt rúgott ellenünk.
Lutzról saját korában nem tudtam. Pedig jó volt az a Pécs, csak valahogy rá nem figyeltem fel. Pedig szőkébb volt, mint Brigitte Nielsen.
Rixer megvan. De a Vasast nem szerettem. Komjáti agyonrúgta Kerekes Gyurit. Az volt a szöveg, hogy ezért csúszott le a 82-es vb-ről. Hát nem hiszem, de mindegy. Apámék utálták Komjátit, így a Vasast is. Így én is.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2025.08.21. 22:26

Lippait szerettem mikor a Szpariban játszott, bár ellenetek legendásan szar volt mindig

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.08.21. 22:29

alehndr írta:

Lippait szerettem mikor a Szpariban játszott, bár ellenetek legendásan szar volt mindig

A belső énje ellen nem harcolhatott. :cool: Most a fidethes Csöbör Katalin és fiacskája által megszállt Alsózsolcai Borsodi vagy miafaszom nevű megyei képződményben tolja Áki...

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.08.22. 22:38

A pontszerzésre sem adtam volna sok esélyt, nemhogy a győzelemre. Gratula, ritka és kellemes élmény ezeket elverni. A Nyír elleni szopó nehezen emészthető, de az 5 kör utáni 10 pont bőven felülmúlja a várakozásokat.
Végre egy meccs, ahol nem csak bosszankodni lehetett Kocsis miatt. Szűcs ismét robotolt, Kulbacsuk kezdőként jól mutatkozott be. Youga teljes mellőzését továbbra is furcsállom, de hát ez van. DzsB mintha újbóli virágzását élné, már 3 gól és 2 assziszt, szép munka.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.08.22. 23:09

Cselszky írta:A pontszerzésre sem adtam volna sok esélyt, nemhogy a győzelemre. Gratula, ritka és kellemes élmény ezeket elverni. A Nyír elleni szopó nehezen emészthető, de az 5 kör utáni 10 pont bőven felülmúlja a várakozásokat.
Végre egy meccs, ahol nem csak bosszankodni lehetett Kocsis miatt. Szűcs ismét robotolt, Kulbacsuk kezdőként jól mutatkozott be. Youga teljes mellőzését továbbra is furcsállom, de hát ez van. DzsB mintha újbóli virágzását élné, már 3 gól és 2 assziszt, szép munka.

Kellett.
Végre ezeket is megcsaptuk.
Reméljük a kozák beválik.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.08.23. 18:32

ez a zete még a dióknál is lagymatagabbnak tűnik, de simán benne van, h nem visszük el a 3 pontot.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.08.23. 20:32

zaggar írta:ez a zete még a dióknál is lagymatagabbnak tűnik, de simán benne van, h nem visszük el a 3 pontot.

A 40. perc környékétől néztem, nem voltatok túl jók, de a ZTE ma nagyon halványan játszott, így sima lett a vége. Ami feltűnt, a hazaiaknál a szünetben behozott mexikói gyerek, még ebből a mai Egerszegből is messze lefelé lógott ki, kb. NB3-as szinten nyomta, érthetetlen, hogy ilyeneket minek hoznak.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.08.23. 20:44

A tírek mit töketlenkednek? Azt hittem már mennek vagy kettővel...

Vissza: “www.nb1.hu”