Mech írta:Maradonapoli írta:Azon gondolkodám, hogy a lila hobbit vajon kit fog vinni szeptember elején Diósgyőrbe? Van olyan dózsás edző, aki épp szabad és sógor, koma, haver?
Vignjevic
télleg! ő jóban volt Zoleeval?
Mech írta:Maradonapoli írta:Azon gondolkodám, hogy a lila hobbit vajon kit fog vinni szeptember elején Diósgyőrbe? Van olyan dózsás edző, aki épp szabad és sógor, koma, haver?
Vignjevic
Mech írta:fu ez vállalhatatlan amit a Szpari csinál
Mech írta:tavaly mennyi lett ez ? 7-0? az még most is összejöhet a szparinak, ha ilyen lelkesedéssel folytatják
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:lehet, h az idén se lesz meg a dobogó
Nem akarlak még nagyobb letargiába taszítani Isti, de jövő héten is el lesz kenve a szátok!
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:lehet, h az idén se lesz meg a dobogó
Nem akarlak még nagyobb letargiába taszítani Isti, de jövő héten is el lesz kenve a szátok!
unom az egészet, lehet holnaptól inkább fradista leszek
Mech írta:zaggar írta:ránézásre jóval többen voltak a stadionban ezen a Kazinc-Loki meccsen, mint a legtöbb Mezőkövesd meccsen
Mezőkövesd, Városi Stadion, 1349 néző
ennyien azért Kövesd meccsre is jártak az nb1-ben, sőt az utolsó nb1-es évükben 2113 volt az átlaguk
na meg pláne, hogy ennek a fele tegnap debreceni volt saccra
Javier Arizmendi írta:Nem Rswi vagyok, semmi bajom a keleti csapatokkal, de a bajnokeselyes Lokin kivul a masik 4 harmatgyenge
dingo írta:Mech írta:zaggar írta:ránézásre jóval többen voltak a stadionban ezen a Kazinc-Loki meccsen, mint a legtöbb Mezőkövesd meccsen
Mezőkövesd, Városi Stadion, 1349 néző
ennyien azért Kövesd meccsre is jártak az nb1-ben, sőt az utolsó nb1-es évükben 2113 volt az átlaguk
na meg pláne, hogy ennek a fele tegnap debreceni volt saccra
Apropó, a riporter elejtett egy mondatot, hogy a barcikai vezetők mindent megtesznek, hogy a csapat mihamarabb otthon játszon. Namost
1: hülyeséget beszél?
2: mégis ki lehet építeni VAR-t?
3: vagy az nb2re gondolt?
Maradonapoli írta:Mocskosul legagyizták az eredmények.com-ot, már odáig vetemedtem hogy inkább kikapcsoltam a reklámblokkolókat az oldalon, hogy ne 5-10 másodperc legyen mire egy meccset nagy nehezen betölt, hát sokkal nem lett gyorsabb... totál élvezhetetlen az egész oldal, míg régen pillanatok alatt szörfözni lehetett a tabellák között, inkább már máshol nézem meg... Van valakinek valami jó tippje normális eredménykövető oldalra?
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Mocskosul legagyizták az eredmények.com-ot, már odáig vetemedtem hogy inkább kikapcsoltam a reklámblokkolókat az oldalon, hogy ne 5-10 másodperc legyen mire egy meccset nagy nehezen betölt, hát sokkal nem lett gyorsabb... totál élvezhetetlen az egész oldal, míg régen pillanatok alatt szörfözni lehetett a tabellák között, inkább már máshol nézem meg... Van valakinek valami jó tippje normális eredménykövető oldalra?
futbol24.com
Maradonapoli írta:Mocskosul legagyizták az eredmények.com-ot, már odáig vetemedtem hogy inkább kikapcsoltam a reklámblokkolókat az oldalon, hogy ne 5-10 másodperc legyen mire egy meccset nagy nehezen betölt, hát sokkal nem lett gyorsabb... totál élvezhetetlen az egész oldal, míg régen pillanatok alatt szörfözni lehetett a tabellák között, inkább már máshol nézem meg... Van valakinek valami jó tippje normális eredménykövető oldalra?
nyúl írta:Javier Arizmendi írta:Nem Rswi vagyok, semmi bajom a keleti csapatokkal, de a bajnokeselyes Lokin kivul a masik 4 harmatgyenge
Ezt a "bajnokesélyest" gondold át.
Zalaegerszegen pontot mentettünk. Az MTK-nak legalább ugyanannyi (sőt tán nagyobb) helyzete volt, mint nekünk, inkább szerencsés győzelemnek lehet tekinteni. Barcikán burleszk kapushibákból értünk el gólokat, s ikszes meccs volt.
Azt nem hiszem, hogy a tavalyi évhez hasonlóan a kieséstől fogunk menekülni. Az idei egy középcsapat 5-7. hely között valahol.
Javier Arizmendi írta:Nem Rswi vagyok, semmi bajom a keleti csapatokkal, de a bajnokeselyes Lokin kivul a masik 4 harmatgyenge
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég