Szombati foci: Fradi-Vidi!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!
Úgy érzem egy nyerhető meccset engedtünk ki a kezeink közül. Mi fociztunk az ellenfél lőtte a gólokat, sajnos kicsit naivan álltunk a mérkőzéshez, ha ezen tudunk javítani eredményesek leszünk! Amennyiben 0:0-nál belőjük a ziccerünket, akkor másképp is alakulhatott volna a találkozó, de az ellenfél szerezte meg végül az első gólt, innentől megváltozott a játék képe. A szépítő és egyben történelmi gólt teljesen megérdemelten szereztük - kár hogy későn - a végsőkig kijátszva a helyzetet! Nem adjuk fel! A labda gömbölyű, a mérkőzés pedig lefújásig tart!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- zaggar
- Kulcsjátékos
RC írta:Maradonapoli írta:Csenge feljelentette becsületsértésért Krézy Jencit! :)
Apja árnyékában, füstbe ment kosárlabda-karrierrel a háta mögött nem meglepő, hogy ilyen nyomorulttá vált.
Nekem félelmetesen irritáló ez a faszi. Nem azért mert fradista, hanem mert kb pont annyi az egész létezése, h volt egy apja meg jár a pofája. Lehetőleg az is csak provokáló, másokat sértő módon. Egy doboz/flakongyűjtögető élete hasznosabb a világnak, mint ez a lófaszjancsi.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
-
Cselszky
- Aranylabdás
zaggar írta:RC írta:Maradonapoli írta:Csenge feljelentette becsületsértésért Krézy Jencit! :)
Apja árnyékában, füstbe ment kosárlabda-karrierrel a háta mögött nem meglepő, hogy ilyen nyomorulttá vált.
Nekem félelmetesen irritáló ez a faszi. Nem azért mert fradista, hanem mert kb pont annyi az egész létezése, h volt egy apja meg jár a pofája. Lehetőleg az is csak provokáló, másokat sértő módon. Egy doboz/flakongyűjtögető élete hasznosabb a világnak, mint ez a lófaszjancsi.
Az édesapja nyomán, illetve hogy benyalta magát a Fideszbe kaphatta a különböző melókat, pl. a győri Dézsi narancspolgi idején volt vmi helyi médiafőnök, Merkelyvel is lecimbizett, stb.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
Deep Purple
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Az is bájos volt, amikor a lila tábor "szar a Diósgyőr" rigmusára Jenő elkezdte fejtegetni, hogy milyen jóban vannak a szurkolók, mert az ellenfél dalát éneklik.
- Adamek
- Flegma
izgi lesz a heti fegyelmi ülés, nem emlékszem olyan meccsre ahol ne lett volna cigózás
meg persze csányizás, orbánozás és buzi mlsz, gyakorlatilag mehetne egy komplett zárt kapus forduló ha tényleg zéró a zéró
meg persze csányizás, orbánozás és buzi mlsz, gyakorlatilag mehetne egy komplett zárt kapus forduló ha tényleg zéró a zéró
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Cselszky írta:zaggar írta:RC írta:Apja árnyékában, füstbe ment kosárlabda-karrierrel a háta mögött nem meglepő, hogy ilyen nyomorulttá vált.
Az édesapja nyomán, illetve hogy benyalta magát a Fideszbe kaphatta a különböző melókat, pl. a győri Dézsi narancspolgi idején volt vmi helyi médiafőnök, Merkelyvel is lecimbizett, stb.
Itt is fórumozott, ha emlékeztek. Én mondjuk az apja miatt lettem Depor szurkoló, egy Old Traffordbeli meccsen 1-0as hazai vezetésnél rólunk beszélt úgy, ahogy a kölyke a Dió gyerekről, aztán rúgtunk két gólt 2 perc alatt, és a világ örökre megváltozott a számomra.
ETO
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Javier Arizmendi írta:Cselszky írta:zaggar írta:
Itt is fórumozott, ha emlékeztek. Én mondjuk az apja miatt lettem Depor szurkoló, egy Old Traffordbeli meccsen 1-0as hazai vezetésnél rólunk beszélt úgy, ahogy a kölyke a Dió gyerekről, aztán rúgtunk két gólt 2 perc alatt, és a világ örökre megváltozott a számomra.
itt milyen néven tolta?
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Javier Arizmendi írta:Cselszky írta:Az édesapja nyomán, illetve hogy benyalta magát a Fideszbe kaphatta a különböző melókat, pl. a győri Dézsi narancspolgi idején volt vmi helyi médiafőnök, Merkelyvel is lecimbizett, stb.
itt milyen néven tolta?
"az öreg méhszáj"
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Maradonapoli írta:Javier Arizmendi írta:Itt is fórumozott, ha emlékeztek. Én mondjuk az apja miatt lettem Depor szurkoló, egy Old Traffordbeli meccsen 1-0as hazai vezetésnél rólunk beszélt úgy, ahogy a kölyke a Dió gyerekről, aztán rúgtunk két gólt 2 perc alatt, és a világ örökre megváltozott a számomra.
itt milyen néven tolta?
"az öreg méhszáj"
danke sün!
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:itt milyen néven tolta?
"az öreg méhszáj"
danke sün!
pite sün
-
Sanyeey
- Világsztár
- Kapcsolat:
Maradonapoli írta:Csenge feljelentette becsületsértésért Krézy Jencit! :)
Jól tette. Már meccs közben is azt mondtam, hogy ekkora tróger kommentálást még nem hallottam.
DEBRECENI VSC
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Sanyeey írta:Maradonapoli írta:Csenge feljelentette becsületsértésért Krézy Jencit! :)
Jól tette. Már meccs közben is azt mondtam, hogy ekkora tróger kommentálást még nem hallottam.
Esetleg az apjától. 99es BL döntőben Ferguson epp feltalálta Giggs-szel a tükörszélső fogalmát, idősebb Knezy meg végig szidta, hogy mekkora okorseg, ballabas embert a jobb szélre állítani. Jobban tudta mint Sir Alex. De amikor beleallt Mehszajba a norvégok elleni pontvesztes után, abban sem volt igaza. A kolke ugyanezt próbálja tolni, csak még hiteltelenebb.
ETO
- Adamek
- Flegma
Javier Arizmendi írta:Sanyeey írta:Maradonapoli írta:Csenge feljelentette becsületsértésért Krézy Jencit! :)
Esetleg az apjától. 99es BL döntőben Ferguson epp feltalálta Giggs-szel a tükörszélső fogalmát, idősebb Knezy meg végig szidta, hogy mekkora okorseg, ballabas embert a jobb szélre állítani. Jobban tudta mint Sir Alex. De amikor beleallt Mehszajba a norvégok elleni pontvesztes után, abban sem volt igaza. A kolke ugyanezt próbálja tolni, csak még hiteltelenebb.
akkora találmány volt ez a Szőr-től, hogy az első tükör szélső alkalmazása majdnem 80 éves újítás volt már 99-ben
szinte az összes nagy formáció újításnál előjött ez a dolog, beleértve a mi Aranycsapatunkat, a verhetetlen brazilokat vagy a totálisan megzakkant hollandokat
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:

Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
-
Cselszky
- Aranylabdás
Állítólag a Siontól hozunk kölcsönbe egy ott felejtős csatárt (nem túl jó mutatókkal). Szerintem ezzel érdemben nagyjából be is fejezzük.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Adamek
- Flegma
úgy néz ki a DVSC, DVTK, FTC,ÚFC, ZTE ötös lesz megdádázva a hétvégi cigózásért, Csányizásért, buzi MLSZ-ezésért
meglepne ha a többi hétből még legalább ötre ne lehetne ráhúzni a cuccost
ellenben a ZEG új mókamájszterének jár a pacsi, első meccse után rögtön pihenhet is egyet a következőn
ellenben a ZEG új mókamájszterének jár a pacsi, első meccse után rögtön pihenhet is egyet a következőn
-
Cselszky
- Aranylabdás
Adamek írta:úgy néz ki a DVSC, DVTK, FTC,ÚFC, ZTE ötös lesz megdádázva a hétvégi cigózásért, Csányizásért, buzi MLSZ-ezésért

A meccsek felén semmi kivetnivaló nem történt!
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Sanyeey írta:Jól tette. Már meccs közben is azt mondtam, hogy ekkora tróger kommentálást még nem hallottam.
akkora találmány volt ez a Szőr-től, hogy az első tükör szélső alkalmazása majdnem 80 éves újítás volt már 99-ben
szinte az összes nagy formáció újításnál előjött ez a dolog, beleértve a mi Aranycsapatunkat, a verhetetlen brazilokat vagy a totálisan megzakkant hollandokat
A zakantak és Fergi között volt 20 év, utána jött Robben, Messi és a többiek. De jogos.
ETO
Baráthot kivásárolta a Raków a Fraditól. 2030-ig írt alá.
- Adamek
- Flegma
úgy néz ki elég durván pluszban zárjuk ezt az átigazolási szezont, ha még a függő ügyek is lezaródnak akkor meg főleg
mondjuk a minőségi szint meg nyilván ezzel fordítottan arányosan kúszik lefelé, de gondolom ez már inkább a közeljövő előszele, kell a zsé a következő idényre
mindenesetre Traore helyén rossz nézni ezt az ír zsiráfot, ez az új középső bekk is könnyen felejthető, a két magyar nem rosszabb mint akiket eladtunk, Levente nagyjából egálos Fánival, Szardennya helyett ez kis örmény szőrmók vicc kategória, Gruber ideje meg sose jön el
az új felállás meg inkább visszalépés, remélem nem Rossi többéves lobbija volt sikeres most
mondjuk a minőségi szint meg nyilván ezzel fordítottan arányosan kúszik lefelé, de gondolom ez már inkább a közeljövő előszele, kell a zsé a következő idényre
mindenesetre Traore helyén rossz nézni ezt az ír zsiráfot, ez az új középső bekk is könnyen felejthető, a két magyar nem rosszabb mint akiket eladtunk, Levente nagyjából egálos Fánival, Szardennya helyett ez kis örmény szőrmók vicc kategória, Gruber ideje meg sose jön el
az új felállás meg inkább visszalépés, remélem nem Rossi többéves lobbija volt sikeres most