Adamek írta:az ÚFC nem kíván megfelelni a Csányi 5+1 szabálynak
akkor az Úppe lesz a bajnok
Adamek írta:az ÚFC nem kíván megfelelni a Csányi 5+1 szabálynak
Mech írta:Adamek írta:az ÚFC nem kíván megfelelni a Csányi 5+1 szabálynak
Adamek írta:Mech írta:Adamek írta:az ÚFC nem kíván megfelelni a Csányi 5+1 szabálynak
eléggé odatették magukat az igazolások terén, de a fene se tudja mikor lehet ebből olajozott gépezet
meg az ilyen Tajtikat még ki kell onnan lúgozni
Mech írta:Adamek írta:Mech írta:akkor az Úppe lesz a bajnok
eléggé odatették magukat az igazolások terén, de a fene se tudja mikor lehet ebből olajozott gépezet
hát sokan hülyének nézték őket, hogy tavasszal a vége előtt nem sokkal váltottak a kispadon, de ez nagy előny lehet a többi most nyáron edzőt keresgélő csapattal szemben (Várda, Barcika, Dió, Loki, ZTE)
én vizionálok egy Paks-Újpest cserét a dobogó legalsó fokán 2026-ra (első kettő fix és érinthetetlen)
Savaria1919 írta:Mech írta:Adamek írta:eléggé odatették magukat az igazolások terén, de a fene se tudja mikor lehet ebből olajozott gépezet
hát sokan hülyének nézték őket, hogy tavasszal a vége előtt nem sokkal váltottak a kispadon, de ez nagy előny lehet a többi most nyáron edzőt keresgélő csapattal szemben (Várda, Barcika, Dió, Loki, ZTE)
én vizionálok egy Paks-Újpest cserét a dobogó legalsó fokán 2026-ra (első kettő fix és érinthetetlen)
Nagy kérdés, hogy ha adott esetben a választáson olyan eredmény születik, ami mondjuk a Fradi és a felcsútiak sorsát befolyásolná, beleszólna-e a bajnokság végeredményébe.
Mech írta:Adamek írta:Mech írta:akkor az Úppe lesz a bajnok
Savaria1919 írta:Mech írta:Adamek írta:eléggé odatették magukat az igazolások terén, de a fene se tudja mikor lehet ebből olajozott gépezet
Nagy kérdés, hogy ha adott esetben a választáson olyan eredmény születik, ami mondjuk a Fradi és a felcsútiak sorsát befolyásolná, beleszólna-e a bajnokság végeredményébe.
Adamek írta:Mech írta:Adamek írta:eléggé odatették magukat az igazolások terén, de a fene se tudja mikor lehet ebből olajozott gépezet
ezek közt egyetlen bajnok vagy dobogóesélyes sincs
szerintem a Paksi FC nem lesz az első ötben sem, de a Csútot se gondolom most dobogóra
nálam FTC, ÚFC, Szpari, ETO, MTK a dobogó esélyes ötös
Adamek írta:Savaria1919 írta:Mech írta:hát sokan hülyének nézték őket, hogy tavasszal a vége előtt nem sokkal váltottak a kispadon, de ez nagy előny lehet a többi most nyáron edzőt keresgélő csapattal szemben (Várda, Barcika, Dió, Loki, ZTE)
szerintem simán külön lehet szedni a Csút és az FTC sorsát a választások esetleges változásokat hozó eredményei esetére
minket jóval kisebb mértékben fog megrázni ha megráz egyáltalán, a Csút szerintem akkor is megindul lefelé ha maradnak a köpcösék
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Nagy kérdés, hogy ha adott esetben a választáson olyan eredmény születik, ami mondjuk a Fradi és a felcsútiak sorsát befolyásolná, beleszólna-e a bajnokság végeredményébe.
szerintem simán külön lehet szedni a Csút és az FTC sorsát a választások esetleges változásokat hozó eredményei esetére
minket jóval kisebb mértékben fog megrázni ha megráz egyáltalán, a Csút szerintem akkor is megindul lefelé ha maradnak a köpcösék
Ezzel egyetértek, a Fradi mögött látható és jelentős tömeg van, öngyilkosság lenne ennek nekimenni, viszont Kubatov szerintem másnap el lenne távolítva az elnöki székből.
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Nagy kérdés, hogy ha adott esetben a választáson olyan eredmény születik, ami mondjuk a Fradi és a felcsútiak sorsát befolyásolná, beleszólna-e a bajnokság végeredményébe.
Ezzel egyetértek, a Fradi mögött látható és jelentős tömeg van, öngyilkosság lenne ennek nekimenni, viszont Kubatov szerintem másnap el lenne távolítva az elnöki székből.
Szarka írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:szerintem simán külön lehet szedni a Csút és az FTC sorsát a választások esetleges változásokat hozó eredményei esetére
Még Kubatovot se tudnák kirúgni szerintem. Egyszerűen csak elzárnák a csapot, a nem piaci hirdetők eltűnnének mindenhonnan. Így se menne csődbe a Fradi, de komoly költsegcsökkentés jönne.
Adamek írta:Szarka írta:Savaria1919 írta:Ezzel egyetértek, a Fradi mögött látható és jelentős tömeg van, öngyilkosság lenne ennek nekimenni, viszont Kubatov szerintem másnap el lenne távolítva az elnöki székből.
Még Kubatovot se tudnák kirúgni szerintem. Egyszerűen csak elzárnák a csapot, a nem piaci hirdetők eltűnnének mindenhonnan. Így se menne csődbe a Fradi, de komoly költsegcsökkentés jönne.
kérdés kinek lenne hozzá joga
amúgy sok fizetetlen híve nincs
az állami pénzcsap ha záródik is, elzáródni teljesen nem fog, a mostani költségvetés jelentős része jön az uefa-tól, a ballasztot se véletlen szórjuk most ki, ráadásul úgy néz ki haszonnal megy ez is
hátha a politikai változások jó irányba tolják a szekerünket és pont azt bukjuk el ami arra érdemes
Cselszky írta:Cissé és Kertész nagyot alkotott.
Adamek írta:Cselszky írta:Cissé és Kertész nagyot alkotott.
minden belső fékező tényező ellenére tudtunk nyerni, ez csak egyet jelenthet
a Noel egy kibebaszott amatőr brigád
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég