Trinidad írta:Szarka írta:Kádár nem bír futni, Pukki helyzete előtt is csak sétált vissza...
Ne mondj ilyet, o a vilagklasszis!
Hát ennél messze többet tud.
Trinidad írta:Szarka írta:Kádár nem bír futni, Pukki helyzete előtt is csak sétált vissza...
Ne mondj ilyet, o a vilagklasszis!
laller89 írta:Hülyeseg az is hogy mi voltunk az eselyesek a töketlen mamla mlsz köszönhetöen akik kineveztek anno
azt a balga belgat egy fikarcnyi faszt nem ert a focihoz.
Rossi mar többet csinalt nem jatszottunk rosszul , 5 nap alatt persze hogy nem lehet csodat tenni.
beroka írta:Adamek írta:beroka írta:A vörös is nagyon érzi a játékot :)
nem gyorsul meredek görbe mentén, de legalább fél a labdától
Nem értem mit látnak benne a mozgása is alkalmatlan az élsportra. Mellé jön a Lipták gyorsaság is..
BEARGRYLLS írta:Mi ez a sírás? A vén belga rombolt rendesen, ahhoz képest nem olyan gyászos ez.
laller89 írta:Hülyeseg az is hogy mi voltunk az eselyesek a töketlen mamla mlsz köszönhetöen akik kineveztek anno
Rossi mar többet csinalt nem jatszottunk rosszul , 5 nap alatt persze hogy nem lehet csodat tenni.
manderel írta:beroka írta:Adamek írta:nem gyorsul meredek görbe mentén, de legalább fél a labdától
Nem értem mit látnak benne a mozgása is alkalmatlan az élsportra. Mellé jön a Lipták gyorsaság is..
Láttam jópárszor a Győrben, benne tényleg megvolt a potenciál hogy jó focista legyen. Csak úgy néz ki benne is marad.
Esze van a játékhoz, nagyon jó labdákat tud osztani. Klasszikus irányító lenne az ő posztja, sok kulcspasszal, kevés futással. Sajnos a mai fociból ez kihalófélben van.
Meg hiába van a srácban potenciál, ha folyton úgy játszik mintha semmi motivációja nem lenne. Ő tényleg az örök ígéret kategória marad szerintem.
manderel írta:beroka írta:Adamek írta:nem gyorsul meredek görbe mentén, de legalább fél a labdától
Láttam jópárszor a Győrben, benne tényleg megvolt a potenciál hogy jó focista legyen. Csak úgy néz ki benne is marad.
Esze van a játékhoz, nagyon jó labdákat tud osztani. Klasszikus irányító lenne az ő posztja, sok kulcspasszal, kevés futással. Sajnos a mai fociból ez kihalófélben van.
Meg hiába van a srácban potenciál, ha folyton úgy játszik mintha semmi motivációja nem lenne. Ő tényleg az örök ígéret kategória marad szerintem.
Adamek írta:volt idő amikor azt hittem ciki Mracskó beválogatása, ma egy olyan darabos favágó gyorsabb lenni itt bárkinél a két csapatból
BEARGRYLLS írta:laller89 írta:Hülyeseg az is hogy mi voltunk az eselyesek a töketlen mamla mlsz köszönhetöen akik kineveztek anno
Teljes mértékben igazad van.
Adamek írta:manderel írta:beroka írta:Nem értem mit látnak benne a mozgása is alkalmatlan az élsportra. Mellé jön a Lipták gyorsaság is..
félve írom le, de a klasszikus irányító poszt 90 körül kopott ki az élfociból
manderel írta:Adamek írta:manderel írta:Láttam jópárszor a Győrben, benne tényleg megvolt a potenciál hogy jó focista legyen. Csak úgy néz ki benne is marad.
Időnként azért van egy Xavi, Özil, Sniejder, akiknek helyet csinálnak azon a poszton azóta is, de egyébként jogos. Igazad van, ritka mint a fehér holló.
Szarka írta:laller89 írta:Hülyeseg az is hogy mi voltunk az eselyesek a töketlen mamla mlsz köszönhetöen akik kineveztek anno
De, rosszul játszottunk. Az igaz, hogy Rossi kis időt kapott, ezért remélem is, hogy javulni fog a játékunk.
laller89 írta:Szarka írta:laller89 írta:Hülyeseg az is hogy mi voltunk az eselyesek a töketlen mamla mlsz köszönhetöen akik kineveztek anno
De, rosszul játszottunk. Az igaz, hogy Rossi kis időt kapott, ezért remélem is, hogy javulni fog a játékunk.
Roszzul jatszottunk idegenbe 70 % labda birtoklassal sok helyzettel .. Maradjunk annyiba böven jol jatszottunk.
Sajnos 5 nap ennyire volt eleg.
Ha lett volna 3 honapja vagy mennyi idöt volt itt a belga siman verjük ezt a gyenge finn valogatottat.
manderel írta:Adamek írta:manderel írta:Láttam jópárszor a Győrben, benne tényleg megvolt a potenciál hogy jó focista legyen. Csak úgy néz ki benne is marad.
Időnként azért van egy Xavi, Özil, Sniejder, akiknek helyet csinálnak azon a poszton azóta is, de egyébként jogos. Igazad van, ritka mint a fehér holló.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 39 vendég