Igen ez a tökéletes megfogalmazás.adrenalin69 írta:Gunners írta:Szeretem amikor Pintér veszít, és főleg ha a Felcsúttal veszít. :D
Szeretem, ha a felcsúf veszít és főleg, ha Pintér az edző!
Pintér Attila beolvasott külföldi futballistáinak
- MindigÚjpest
- fanatikus
Re: Pintér Attila beolvasott külföldi futballistáinak
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
-
Sanyeey
- Világsztár
- Kapcsolat:
MindigÚjpest írta:Igen ez a tökéletes megfogalmazás.adrenalin69 írta:Gunners írta:Szeretem amikor Pintér veszít, és főleg ha a Felcsúttal veszít. :D
Szeretem, ha a felcsúf veszít és főleg, ha Pintér az edző!
Nem tudom létezhet-e ennél tökéletesebb fúzió a magyar futballban, mint a Pintér-Felcsút szerelem.
DEBRECENI VSC
- Kooliver
- Aranylabdás
Sanyeey írta:MindigÚjpest írta:Igen ez a tökéletes megfogalmazás.adrenalin69 írta:Szeretem, ha a felcsúf veszít és főleg, ha Pintér az edző!
Nem tudom létezhet-e ennél tökéletesebb fúzió a magyar futballban, mint a Pintér-Felcsút szerelem.
Kondás-Debrecen is ütött anno.
-
Sanyeey
- Világsztár
- Kapcsolat:
Kooliver írta:Sanyeey írta:MindigÚjpest írta: Igen ez a tökéletes megfogalmazás.
A faszt.
DEBRECENI VSC
- adrenalin69
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Sanyeey írta:Kooliver írta:Sanyeey írta:Nem tudom létezhet-e ennél tökéletesebb fúzió a magyar futballban, mint a Pintér-Felcsút szerelem.
A faszt.
Azt nem ütötték, ha nem rajzolták és nem Debrecenben, ha nem Győrben!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.
- Adamek
- Flegma
Kooliver írta:Sanyeey írta:MindigÚjpest írta: Igen ez a tökéletes megfogalmazás.
a Kisteleki-MTK kapcsolat kóser volt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- MindigÚjpest
- fanatikus
Azért mint,ha bajnokok is lettetek volna vele.Sanyeey írta:Kooliver írta:Sanyeey írta:Nem tudom létezhet-e ennél tökéletesebb fúzió a magyar futballban, mint a Pintér-Felcsút szerelem.
A faszt.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
Ráadásul veretlenül.MindigÚjpest írta:Azért mint,ha bajnokok is lettetek volna vele.Sanyeey írta:Kooliver írta:Kondás-Debrecen is ütött anno.
A faszt.
Itt üt vissza, hogy semmi gyökere - a vezetőedzőt és a tulajdonost kivéve - nincs ennek a klubnak, semmiféle szurkolói mag, amihez a játékosok esetleg kötődni tudnának a vastag pénzkötegeken kívül. Azt hitték, egy nyugodt helyre igazolnak, ahol nem szidják, dobálják majd őket a lelátóról egy-egy rosszabb teljesítmény után (ami be is jött), de Pintér dörgedelme tuti szarabbul esik nekik. Talán egyszer vége lesz ennek a felcsúti korcs teremtménynek, legalábbis, egy kedvezőbb fordulat esetén csak takaréklángon fog üzemelni.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék