Nemzetközi futballprogram – folytatódik a PL

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

Re: Nemzetközi futballprogram – folytatódik a PL

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.02. 19:42

Nesi írta:eddig néztem. bírót el kéne tiltani 3 meccsre, csalás az egész PL

Néhány napja kaptam a fejemhez itt, hogy "de az európai csúcsfutballban - spanyol-,német-, angol-, olasz-, francia bajnokság, bl, el sorozat - nincs nagy gond a bírókkal, sőt összességében elfogadható teljesítményt nyújtanak." :)

Lehet mégsem azért bírózom, mert szar a Dortmund. :)
kanoczrobert.hu

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.02. 19:55

Hát persze, az sem volt les, jól van. :)
kanoczrobert.hu

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.01.02. 20:15

Muhaha. :-)

Nesi
bulgár

HozzászólásSzerző: Nesi » 2017.01.02. 20:54

Libritor írta:

nem érted, ha már egy ilyen színészkedik már nem érdekel az egész, nem hiába kapta a szidást. amikor te rinyálsz az a muhaha
harmadosztály

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.01.02. 21:29

Nesi írta:
Libritor írta:

nem érted, ha már egy ilyen színészkedik már nem érdekel az egész, nem hiába kapta a szidást. amikor te rinyálsz az a muhaha

Ne sírj, Nesike!

Balambér
Profi

HozzászólásSzerző: Balambér » 2017.01.03. 11:40

Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:Kíváncsi vagyok Klopp mit talál ki. FA-ben sem hiszem, hogy be lehet dobni a meccset a fiataloknak, míg a ligakupában már éles a helyzet és a Soton gondolom ráhajt. Utána meg United... szép. Közel lehetetlen egy ilyen hónappal a zsákban, most kell valamit varázsolni.

Nagyon nehéz lesz. Ma is látszott egyébként, hogy nagyon fáradt egy rakás játékos. Coutinho nagyon hiányzik. Meglátjuk. Én azt mondom, hogy a BL meglesz, de a Dynamo London nagyon össze van rakva. Lehet harcolni a többi 4-5 csapattal. És ahogy Somos mondta is (hála istennek nem Millnör, meg Pikkförd volt a szpíker), vékony a keret.

Klopp Dortmundban is mindig ezzel küszködött, ráadásul az ő felfogása még rá is tesz egy lapáttal. A helyében én télen szétnéznék, nem kellenek ide bestbuy játékosok, meg sztárok, csak olyanok, akiket ha berak nem húzzák le a csapatot. Klavan is nagy húzás volt, anno nálunk is húzott egy ilyet Manuel Friedrich személyében, őt ráadásul ingyen szerezte meg. Muszáj lesz párat igazolnia szerintem, mert a szezon végén komoly gondok lehetnek, ha nem tud friss lábakat a pályára rakni.

imádom Kloppot, de ez a tegnapi abszolút az ő sara! tök ugyanazt a csapatot felküldeni a City elleni meccs után nem egész két nappal, ráadásul egy szerény képességű ellenfél ellen, persze, h fáradt a csapat! egyébként reggelig nem rúgnak gólt, ilyen balek tiziket összehozni, eh....
én agyfaszt kapok minden egyes Pool meccsen, attól független, h tényleg jók vagyunk, kevés balfaszabb csapat van a futballtörténelemben, mint az utóbbi 25év Poolja (Isztambullal és hasonlókkal együtt)! kezdjük ott, hogy az idei Pool tavaly utcahosszal nyert volna bajnoki címet, de hát ugye idén vagyunk :) volt egy ikszünk Tottenham away - love it (bár itt is vezettünk), ami reális, az összes többi pontvesztős meccset simán nyerni kellett volna! a Burnley elleni 2-0ás zakó gyakorlatilag képtelenség kategória volt, egyrészt két olyan gólt kapni (az a labdaeladás saját térfél közepén, plusz a második gól előtt egy magyar random nb1es védelem csak háromszor szereli a gólszerző négert), másrészt annyi kihagyott helyzetet, és olyan szintű dominanciát Barca-noname meccseken lehet csak látni! a Burnley állítólag a pár nappal ezelőtti Sunderland hazai előtt kiadott egy közleményt, hogy a Liverpool meccsük óta most sikerült tökéletesen vízszintesbe hozniuk újra a pályájukat, annyira felbillent akkor :) a Bournemouth zacskó is röhej, egy olyan csapattól kapni négyet és kikapni hármat rúgva, amely addig kis túlzással nem rúgott összesen négyet, MU iksz egy kibaszott vicc (bár még mindig jobb, mint amikor Rooney nulla helyzetből betalált, és nyertek egy agyonnyert meccsen), és sorolhatnám (WestHam hazai iksz, Pool2 idegenben 0-0), rommá nyert meccsek! és a győztes meccsek között is vannak olyanok, amik megmagyarázhatatlanok, egy Arsenal elleni 1-4es parádé végül izgulásba tudott torkolni , pedig szét lettek focizva!
egy Chelsea gyalázatosan szarul játszva ugyanitt úgy tudott nyerni 1-0ra, hogy ziccert hibázott a 94.-ben a Sunderland, mi meg adunk nekik ajándék két gól, és örülhetünk, hogy a harmadikat nem fújta be (be lehetett volna)

remélem a londoni MichelleWild brigád végre elveri Hazardékat, ez meg azért jó, hogy rohadt szoros legyen a 2.-6. hely között, hátha még a BL-t is elbalfaszkodjuk :)
You'll never walk alone!

Vissza: “www.nb1.hu”