sznot írta:SuperDepor írta:Szpari4Life írta:+1
most tényleg szégyellnem kell majd magamat, ha netán Mészáros lesz a kedvenc csapatom tulaja :) vagy mit csináljak, ne menjek többet meccsre, keressek olyan csapatot amelyiknek szimpi a tulaja, ne komolytalankodjatok már....
Ha jól tudom Ausztriába mentél ki dolgozni, mert idehaza nem voltál normálisan megfizetve. Milyen szájízzel mennél ki ezek után a meccsekre, tudván azt, hogy ezek vették el a jövődet, miattuk kerültél messze a családodtól?
Nekem már az is ciki volt, hogy a stadionunkra átcsoportosítottak több mint 800 milliót (amit mondjuk utána meg se kaptunk).
De Nándi, itt egyáltalán nem arról van szó, h mit gondolok a politikáról, nem azt mondtam, h dejó, h ilyen emberek kezében van a magyar futball, de attól én még nem fogom szégyellni magamat, ha ő lesz a tulaj. Már, hogy szégyellném magamat olyam miatt amire semmi ráhatásom, semmi közöm nincs. (Ki ne találjátok, h szimpatikus nekem Mészáros). Egyébként Leisztinger is ez a kategória volt.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.