A Legia köszönetet mondott a magyaroknak Niko miatt

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: A Legia köszönetet mondott a magyaroknak Niko miatt

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2016.12.22. 21:24

Reginald McFreez írta:
Gunners írta:
BlancoAgilon38 írta:Szerintem is így van, elég egyértelmű.

Most kiderül mit tud, ez a lángoló Csikágó elég szar csapat az MLS-ben ahogy nézem. Nem hiszem hogy olyan sokszor fognak a meccseken dominálni.

Ha dominálni nem is fognak, de - ahogy láttam abból a pár meccsből, amibe beleszaladtam a tévében - a védekezés általában nem annyira fegyelmezett, mint Európában (szerintem épp emiatt szórakoztatóbb is, mint az európai foci), szóval van esély rá, hogy marhára bejön neki ez a választás.

a következő csak 4 év múlva lesz
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2016.12.22. 21:25

Littbarski írta:
Gunners írta:
BlancoAgilon38 írta:Szerintem is így van, elég egyértelmű.

Most kiderül mit tud, ez a lángoló Csikágó elég szar csapat az MLS-ben ahogy nézem. Nem hiszem hogy olyan sokszor fognak a meccseken dominálni.

de hogy lehet már egy csapatnak egy tűzvész után nevet adni? a Budapesti Árvíz-Párizsi Pestisjárvány is jól csengene a BL-ben.

Az 1871-s tragédiára emlékezve, az áldozatok emléke előtt tisztelegve. A másik két név kapcsán: szívtál valamit, hogy ilyesmi bukott ki?

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2016.12.22. 22:15

Maradonapoli írta:
Reginald McFreez írta:
Gunners írta:Most kiderül mit tud, ez a lángoló Csikágó elég szar csapat az MLS-ben ahogy nézem. Nem hiszem hogy olyan sokszor fognak a meccseken dominálni.

Ha dominálni nem is fognak, de - ahogy láttam abból a pár meccsből, amibe beleszaladtam a tévében - a védekezés általában nem annyira fegyelmezett, mint Európában (szerintem épp emiatt szórakoztatóbb is, mint az európai foci), szóval van esély rá, hogy marhára bejön neki ez a választás.

a következő csak 4 év múlva lesz

Erre csak annyit tudok mondani, hogy
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”