Ezen múlik Dzsudzsák Herthába igazolása

SuperDepor
Moderátor

Re: Ezen múlik Dzsudzsák Herthába igazolása

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.11.29. 08:17

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Pető írta:Jól sikerült eb után azt mondták, hogy Dzsudzsi menne a Herthába, de nem a fizetésével van a gond, hanem hogy a Hertha nem tudja kifizetni a lelépési díját. Balázs augusztus 7-én eligazolt bohóckodni az arabokhoz 3 millió euróért. 11 nappal később a Hertha leigazolta 3,8 millió euróért Daridat a Freiburgtól. Nem értem :(

3 millió euro-t kiadni játékosért egy bundesliga csapatnak - amelyik az europa ligaban indul - nem tétel, szal nem azért nem vitték őt oda

biztos vagyok benne, hogy ír majd egy szókimondó hangvételű könyvet pár év múlva és megtudjuk a tutit
persze P. Barbiról és a Lambóról is kiderül majd ez-az, már nagyon várom

ez is egy fantasztikus újságírói húzás, h lehozzák november végén a kétezerötszhatvanadik Dzsudzsák interjút amiben arról van szó, h mi miért történt úgy ahogy
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

Re: Ezen múlik Dzsudzsák Herthába igazolása

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.11.29. 08:29

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:3 millió euro-t kiadni játékosért egy bundesliga csapatnak - amelyik az europa ligaban indul - nem tétel, szal nem azért nem vitték őt oda

biztos vagyok benne, hogy ír majd egy szókimondó hangvételű könyvet pár év múlva és megtudjuk a tutit
persze P. Barbiról és a Lambóról is kiderül majd ez-az, már nagyon várom

ez is egy fantasztikus újságírói húzás, h lehozzák november végén a kétezerötszhatvanadik Dzsudzsák interjút amiben arról van szó, h mi miért történt úgy ahogy

szerintem nem ő döntött, a menágere vezette meg
vagy még az lehet, hogy az tréfás neve miatt töröknek vagy tadzsiknak hiszik és így nem EU-s játékosként borzasztóan nehéz a dolga
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”