ryanmckane írta:Lipcse...azért a Monacót így lerendezni, böcsületes munka
pedig gula mindent megtett értük.
ryanmckane írta:Lipcse...azért a Monacót így lerendezni, böcsületes munka
Adamek írta:Pauly D írta:Adamek írta:az meg ki a lótőgy?
Koman
ja kösz, próbáltam elfelejteni, hogy volt (van?) ilyen spílerünk is
lopja még a napot valahol?
cain írta:ryanmckane írta:Lipcse...azért a Monacót így lerendezni, böcsületes munka
Cselszky írta:Adamek írta:Pauly D írta:Koman
ja kösz, próbáltam elfelejteni, hogy volt (van?) ilyen spílerünk is
Török 2, úgy tudom.
Gunners írta:Cselszky írta:Adamek írta:ja kösz, próbáltam elfelejteni, hogy volt (van?) ilyen spílerünk is
Török 2, úgy tudom.
Adanaspor vagy valami ilyesmi.
Adamek írta:Gunners írta:Cselszky írta:Török 2, úgy tudom.
Adanaspor vagy valami ilyesmi.
ez valami tévés szakkommentátori meló lehet
Gunners írta:cain írta:ryanmckane írta:Lipcse...azért a Monacót így lerendezni, böcsületes munka
A gólnál nem jött ki jól, de azon kívül mi volt a hibája ? Volt több nagy védése.
Gunners írta:Adamek írta:Gunners írta:Adanaspor vagy valami ilyesmi.
ez valami tévés szakkommentátori meló lehet
Ja, jól emlékeztem hogy ez az a csapat. A mi Voli barátunk 6 mérkőzésen 1 gólt szerzett a török 2-ben, úgy néz ki ott sem váltja meg a világot. Kár érte! Tehetség megvolt benne még UP válogatott korában.
cain írta:Gunners írta:cain írta:pedig gula mindent megtett értük.
A gólnál nem jött ki jól, de azon kívül mi volt a hibája ? Volt több nagy védése.
az pont elég volt, hogy 3-0nál visszahozta őket a meccsbe. szerencsére keita gyorsan gurított egyet, még mielőtt fellelkesültek volna.
imici írta:cain írta:Gunners írta:A gólnál nem jött ki jól, de azon kívül mi volt a hibája ? Volt több nagy védése.
az pont elég volt, hogy 3-0nál visszahozta őket a meccsbe. szerencsére keita gyorsan gurított egyet, még mielőtt fellelkesültek volna.
Nem is tudom mi lett volna ha nem gurít egyet ez a Keita gyerek. És valóban nem tudom...
cain írta:imici írta:cain írta:az pont elég volt, hogy 3-0nál visszahozta őket a meccsbe. szerencsére keita gyorsan gurított egyet, még mielőtt fellelkesültek volna.
Nem is tudom mi lett volna ha nem gurít egyet ez a Keita gyerek. És valóban nem tudom...
cinkes második félidő? -2ről még megfogható egy meccs hazai pályán. sőt, ha jobban belegondolok, háromról is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég