Gulácsiék idegenben nyertek, most dobogósok

BlancoAgilon38

Re: Gulácsiék idegenben nyertek, most dobogósok

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.09. 17:47

Pető írta:
BlancoAgilon38 írta:
Pető írta:
Értem.

Ha a Bayern elviszi a legjobbakat akkor unalmas lesz a Liga, de ha más sztárcsapat elviszi ugyanezeket a legjobbak akkor nem lesz unalmas a liga.

Lehet még se értem. De inkább hagyjuk... :)

Mégis mi értelme annak, ha egy csapat összevásárolja a liga legjobbjait, majd 20 pont előnnyel nyeri a bajnokságot? A más sztárcsapat mondjuk nem bundesligás.

Nem látom a különbséget továbbra sem:

- egy adott csapat összevásárolja a liga legjobbjait és 20 ponttal nyeri a bajnokságot
- az adott csapat nem vásárolja össze a liga legjobbjait, mert azokat más sztárcsapatok veszik meg

Ugyanúgy 20 ponttal nyerik a bajnokságot nem? A liga semmivel nem lesz jobb attól, ha külföldre távozik mondjuk a Lipcse sztárja.

A Lipcse sztárja jó helyre kerül.

Mit tudom én...beszéljétek meg, kár volt beleszólnom. :D

Pető
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Pető » 2017.09.09. 17:48

EB írta:
BlancoAgilon38 írta:
Pető írta:
Értem.

Ha a Bayern elviszi a legjobbakat akkor unalmas lesz a Liga, de ha más sztárcsapat elviszi ugyanezeket a legjobbak akkor nem lesz unalmas a liga.

Lehet még se értem. De inkább hagyjuk... :)

Mégis mi értelme annak, ha egy csapat összevásárolja a liga legjobbjait, majd 20 pont előnnyel nyeri a bajnokságot? A más sztárcsapat mondjuk nem bundesligás.

Ez így is megtörténhet, de én arra gondoltam, hogy ha valami topjátékos elszerződik A csapattól C csapathoz, akkor ugyan a különbség A és B között is nő, de nem annyival, mintha a játékos egyenesen B-be igazolna.

Ez sem feltétlenül igaz, mert lehet ligán kívülről is igazolni elég jó játékosokat :)
Bayern München
DVTK
Depower

EB
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: EB » 2017.09.09. 19:56

Pető írta:
EB írta:
BlancoAgilon38 írta:Mégis mi értelme annak, ha egy csapat összevásárolja a liga legjobbjait, majd 20 pont előnnyel nyeri a bajnokságot? A más sztárcsapat mondjuk nem bundesligás.

Ez így is megtörténhet, de én arra gondoltam, hogy ha valami topjátékos elszerződik A csapattól C csapathoz, akkor ugyan a különbség A és B között is nő, de nem annyival, mintha a játékos egyenesen B-be igazolna.

Ez sem feltétlenül igaz, mert lehet ligán kívülről is igazolni elég jó játékosokat :)

c csapat lehet külföldi is :). Te Bayern drukker vagy, így érthető, hogy azt szeretnéd, hogy ott játszon az "összes" top játékos és utcahosszal nyerjék a bajnokságot. Egy semleges szurkernek, mint pl én :), inkább az érdekes, hogy még az utolsó fordulóban is legyen min "izgulni".

Vissza: “www.nb1.hu”