Mindenidők 10 legröhejesebb NB I-es öngólja

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

Re: Mindenidők 10 legröhejesebb NB I-es öngólja

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2016.12.09. 17:02

MindigÚjpest írta:
Savaria1919 írta:https://www.youtube.com/watch?v=Mz-rDd3dNhM
Filipovicsé is elég látványosra sikeredett, mondjuk az teremfociban volt. Az a téli teremtorna nekem amúgy hiányzik, szerintem nem volt rossz dolog.
Az tényleg jó volt,bár most már lehet az sem lenne jó,mert erre sem mennének az emberek.

Ha nem kellene kártya, bármelyik magyarországi aréna megtelne egy ilyen tornán.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2016.12.09. 17:26

HattoriHanzo írta:
MindigÚjpest írta:
Savaria1919 írta:https://www.youtube.com/watch?v=Mz-rDd3dNhM
Filipovicsé is elég látványosra sikeredett, mondjuk az teremfociban volt. Az a téli teremtorna nekem amúgy hiányzik, szerintem nem volt rossz dolog.
Az tényleg jó volt,bár most már lehet az sem lenne jó,mert erre sem mennének az emberek.

Mintha azt mondták volna,hogy az nb1-ben sem kötelező már a kártya,persze a bolgár elintézi,hogy az övékén az legyen. Úgyhogy ütött mikor kitalálták,hogy a kupadöntőre mégis kell.Amúgy tényleg jók voltak a teremtornák. Valamelyik év végén voltunk Győrben is Fehér Miki emléktornán.Az is fasza volt.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2016.12.09. 17:50

MindigÚjpest írta:
HattoriHanzo írta:
MindigÚjpest írta: Az tényleg jó volt,bár most már lehet az sem lenne jó,mert erre sem mennének az emberek.

Mintha azt mondták volna,hogy az nb1-ben sem kötelező már a kártya,persze a bolgár elintézi,hogy az övékén az legyen. Úgyhogy ütött mikor kitalálták,hogy a kupadöntőre mégis kell.Amúgy tényleg jók voltak a teremtornák. Valamelyik év végén voltunk Győrben is Fehér Miki emléktornán.Az is fasza volt.

Persze, nincs realitása amit mondtam. Nagyon hangulatos tornák voltak ezek, a csoportok jó része is komolyan vette.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2016.12.09. 20:45

HattoriHanzo írta:
MindigÚjpest írta:
HattoriHanzo írta:Ha nem kellene kártya, bármelyik magyarországi aréna megtelne egy ilyen tornán.

Persze, nincs realitása amit mondtam. Nagyon hangulatos tornák voltak ezek, a csoportok jó része is komolyan vette.

Valóban. Voltak elég komoly ütközetek is a rivális táborok között.
Puskás-Kispest-Hungary

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2016.12.09. 21:15

Sub Pop írta:
HattoriHanzo írta:
MindigÚjpest írta: Mintha azt mondták volna,hogy az nb1-ben sem kötelező már a kártya,persze a bolgár elintézi,hogy az övékén az legyen. Úgyhogy ütött mikor kitalálták,hogy a kupadöntőre mégis kell.Amúgy tényleg jók voltak a teremtornák. Valamelyik év végén voltunk Győrben is Fehér Miki emléktornán.Az is fasza volt.

Igen, az M7 autópályán komoly lila -Dió rangadó volt a dunaújvárosi torna előtt.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2016.12.10. 10:57

SAW írta:
Sub Pop írta:
HattoriHanzo írta:Persze, nincs realitása amit mondtam. Nagyon hangulatos tornák voltak ezek, a csoportok jó része is komolyan vette.

Igen, az M7 autópályán komoly lila -Dió rangadó volt a dunaújvárosi torna előtt.

2005 Pöttyös utca Fradi-Kispest lent a metróban, előtte félórával ugyancsak egy felvezető tánc Kispesten.
Puskás-Kispest-Hungary

Neville
Sztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Neville » 2016.12.10. 12:47

Nesi írta:nálam Tokody az első. ő tuti nem bundázott, hanem hirtelen nem tudta merre támad :D azért ez a legjobb szerintem

Ha valaki bundázik, az nem ilyen látványosan lövi rá a labdát. :D Mondjuk szerintem Durica se bunda, szándékosan nem hiszem, hogy úgy fel tudta volna rúgni a pipába. :D

Vissza: “www.nb1.hu”