A kiállított Ronaldo félmeztelenül tett rá a Barca ellen
Re: A kiállított Ronaldo félmeztelenül tett rá a Barca ellen
Mondjuk azzal is lehetne foglalkozni, hogy milyen parádés gól rúgott ő is és Asensio is.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.
Dzsotti írta:krisztian írta:sznot írta:Kíváncsi leszek kap e valamit a bíró meglökéséért.
Tuti, hogy kap.
Egyébként egyik sem volt tizenegyes.
Sárga se. Simán tovább kellett volna engedni.
Alap esetben igen, de ahogy olvasom kezdik komolyabban szankcionálni a szinészkedést és a bíró megtévesztését (aminek én kifejezetten örülök), szóval ez a sárga szerintem ennek szólt.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!
¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ
¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ
- Dzsotti
- Aranylabdás
sznot írta:Dzsotti írta:krisztian írta:Tuti, hogy kap.
Egyébként egyik sem volt tizenegyes.
Sárga se. Simán tovább kellett volna engedni.
Alap esetben igen, de ahogy olvasom kezdik komolyabban szankcionálni a szinészkedést és a bíró megtévesztését (aminek én kifejezetten örülök), szóval ez a sárga szerintem ennek szólt.
Összeértek, ergó volt kontakt. Persze nem 11-est érően, de nem is színészkedés volt. Ha ilyen sárga, akkor minden 16-oson belüli esetnek vagy 11-esnek, vagy sárgának kellene lenni, ha elesik a játékos.
Érted élek én!
Reginald McFreez írta:Milito írta:sznot írta:
Amiért a sárgát kapta az szerintem sem, a másikat nem láttam.
Amúgy nem értem ezt a mezlevetős gólörömöt, még a hülye is tudja, hogy rögtön sárga jár érte.
Én azt nem értem minek sárgát adni mezlevételért
Mert ez a szabály. :) Amúgy én sem értem. Az lehet vajon a magyarázat, hogy a játékos mez nélkül nem beazonosítható? Vajon ha a cipőjét veszi le és a kezében a cipőjével rohangál azért is sárga jár?
Mondjuk most látom csak, hogy Ronaldo azért vette le a mezét, hogy izmozzon, nem azért mert megfeledkezett magáról a gólőröm hevében. Az ilyenért kapjon csak sárgát, erre nem vevő senki a futballpályán.
CS.A.K.
- MindigÚjpest
- fanatikus
Az nem lényeg,csak,ha messike lövi.SAW írta:Mondjuk azzal is lehetne foglalkozni, hogy milyen parádés gól rúgott ő is és Asensio is.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- MindigÚjpest
- fanatikus
Ettől függetlenül igaza van.Adamek írta:1911.03.16 írta:Adamek írta:
meghökkentő
Sőt mi több, döbbenetes.
de leginkább érdektelen
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- Adamek
- Flegma
MindigÚjpest írta:Ettől függetlenül igaza van.Adamek írta:1911.03.16 írta:Sőt mi több, döbbenetes.
de leginkább érdektelen
csak függetlenül lehet, mert össze nem függ a két dolog most sehol
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Reginald McFreez írta:Milito írta:sznot írta:
Amiért a sárgát kapta az szerintem sem, a másikat nem láttam.
Amúgy nem értem ezt a mezlevetős gólörömöt, még a hülye is tudja, hogy rögtön sárga jár érte.
Én azt nem értem minek sárgát adni mezlevételért
Mert ez a szabály. :) Amúgy én sem értem. Az lehet vajon a magyarázat, hogy a játékos mez nélkül nem beazonosítható? Vajon ha a cipőjét veszi le és a kezében a cipőjével rohangál azért is sárga jár?
Egyszer Vucinic a gatyajat vette le. Sargat kapott.
Hajrá Diósgyőr!
Nottingham Forest
Nottingham Forest
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
Pauly D írta:Reginald McFreez írta:Milito írta:Én azt nem értem minek sárgát adni mezlevételért
Egyszer Vucinic a gatyajat vette le. Sargat kapott.
Plusz ugye sem vizesflakonnal, sem láncfűrésszel a kézben nem futkoshatsz gólt ünnepelve. Magas ez nekem.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Ronaldo érzelmileg egy kb. 8 éves gyerek szintjén van, ezt észrevehettük már az elmúlt években. Viszont primitívnek tartom ahogy viselkedik vele szemben a Camp Nou. Ennyi gyűlölködést egyáltalán nem érdemel, nem rosszindulatú játékos.
Kispest távdrukker
Jelentéktelen mellékkörülmény :)SAW írta:Mondjuk azzal is lehetne foglalkozni, hogy milyen parádés gól rúgott ő is és Asensio is.
_carlos_ írta:Ronaldo érzelmileg egy kb. 8 éves gyerek szintjén van, ezt észrevehettük már az elmúlt években. Viszont primitívnek tartom ahogy viselkedik vele szemben a Camp Nou. Ennyi gyűlölködést egyáltalán nem érdemel, nem rosszindulatú játékos.
Értelmileg se sokkal több, ha igaz a sztori akkor még az általánost se járta ki. Ami azért megdöbbentő.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!
¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ
¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ