Beszámoló az ötödik forduló mérkőzéseiről

Adamek
Flegma

Re: Beszámoló az ötödik forduló mérkőzéseiről

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.12. 23:41

nyúl írta:
Adamek írta:
nyúl írta:96. percben kikapni 11-essel... Nesze sánta, itt egy púp!

tök jogos tizi volt, meg amúgy is a tökös sráctól ez elvárható, ő nem szarozik befújja akár a 96.-ban is
Nem vitatom én a jogosságát. A helyzet tragikumára hegyeztem ki. Mint amikor a szökésben lévő rab megcsinálja a nehezét, aztán amint befordulna a szomszéd utcába, jön a tarkólövés.

ja, értem
hülye egy szitu volt, persze ott és akkor a védő nem mérhette fel azonnal, hogy el kell engedni a tankot mert esélye sincs
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Banane
Tartalék

HozzászólásSzerző: Banane » 2017.08.12. 23:49

seco írta:
Banane írta:
seco írta:azért durva lett volna, ha egy meccsen 2 tizit nem ad meg!
mert sztem az első eset is az volt,
a második, megadottnál meg a hátsó lassításból látszott, hogy nemcsak tolta el (borította) Hentyt, a labdával abszolút nem törődve, de a kezét is kirakta a védőtök!
az is csak a Vidin múlott, hogy nem 3-4+ lett a vége...

Volt szabálytalanság csak éppen a 16-oson kívül kezdődött. Kassai egyre jobban épül le.

a kezét már belül rakta ki a védő, ergo belül volt ;)

Hát persze... : D
Kép

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.12. 23:53

Ferencváros // Man Utd írta:Borzasztóan semmilyenek voltunk megint.
Végén még Adameknek lesz igaza.

szerintem tök kiszámítható volt ez az előző évekből és a töretlen trendvonalból
persze az is benne van a pakliban, hogy Palkóék egyetlen diadallal újra igazolják majd a naccerűségüket a zombiknál, lássuk be a többi csapat is egyformán szar és annyi a döntetlen, hogy lehetetlen most leszakadni akármennyire szarok is vagyunk

a a fura, hogy talán csak 2-3 csapat nem úgy szerepel vagy nem ott áll ahová vártam őket előzetesen (bár az, hogy hol állnak most nem sokat számít, 1-2 pont ugrást jelent most, de a mutatott játékok, meccsképek mindenképp hasonlóak most ahogy vártam)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adamek 2017.08.12. 23:58-kor.
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.08.12. 23:55

Kezdem elhinni, hogy mentálisan közelítünk egy komolyabban vehető csapat szintjéhez.

Tavaly ez a gyilkos ösztön hiányzott.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2017.08.12. 23:58

Mikor Henty a sargat kapta, na az tizi volt tisztan. EZ a meccs utolso momentuma visoznt nem volt az. Jobb a Vidi, nem is errol van szo, de nem igy kellett volna nyernie. Mikor jobbrol lotte a szabadot Lazo, na annak sem volt koze a jogos itelethez. Es ez ment az egesz merkozesennalunk is, meg nalatok is... Kassai, vonulj vissza te szerencsetlen!
seco írta:
Banane írta:
seco írta:azért durva lett volna, ha egy meccsen 2 tizit nem ad meg!
mert sztem az első eset is az volt,
a második, megadottnál meg a hátsó lassításból látszott, hogy nemcsak tolta el (borította) Hentyt, a labdával abszolút nem törődve, de a kezét is kirakta a védőtök!
az is csak a Vidin múlott, hogy nem 3-4+ lett a vége...

Volt szabálytalanság csak éppen a 16-oson kívül kezdődött. Kassai egyre jobban épül le.

Csak a Debrecen es a LOKI!!!

seco
Légiós
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: seco » 2017.08.12. 23:59

Banane írta:
seco írta:
Banane írta:Volt szabálytalanság csak éppen a 16-oson kívül kezdődött. Kassai egyre jobban épül le.

Kép

ok. visszanéztem a lassításokat. kívül rakta ki a kezét, viszont már belül taszított Hentyn egy nagyot. nézd vissza te is!
...kezdõdik a FIIIEEESZTAAA!

Banane
Tartalék

HozzászólásSzerző: Banane » 2017.08.13. 00:11

seco írta:
Banane írta:
seco írta:a kezét már belül rakta ki a védő, ergo belül volt ;)

kep

ok. visszanéztem a lassításokat. kívül rakta ki a kezét, viszont már belül taszított Hentyn egy nagyot. nézd vissza te is!

Hát ha azt a "taszítást" szabálytalannak vesszük, akkor is kívül kezdődött az egész. Engem ez konkrétan nem igazán érdekel, de Kassainak már a sokadik meccse, hogy keménykedik folyamatosan aztán össze vissza fújkál. Pedig szépen kezdődött.

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2017.08.13. 01:18

Erdemes a szakertoknek ebben is elmelyedni... https://www.youtube.com/watch?v=4uqLeEX00xg
Csak a Debrecen es a LOKI!!!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.08.13. 08:09

Trinidad írta:Erdemes a szakertoknek ebben is elmelyedni... https://www.youtube.com/watch?v=4uqLeEX00xg

Elképesztő hibák.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.13. 09:41

SuperDepor írta:
Trinidad írta:Erdemes a szakertoknek ebben is elmelyedni... https://www.youtube.com/watch?v=4uqLeEX00xg

Elképesztő hibák.

Hagyjuk szerintem már a picsába Kassait. Ő volt a legjobb a meccsen. A Vidinek nem nagyon akaródzott gólt lőni (pech, bénaság, igazából leszarom miért), a Lokinak meg még helyzetig sem sikerült eljutni. A végeredmény jogos, a tizenegyest Szatmári tapasztalatlansága és a szőke feka pimaszsága hozta össze. Szatmári épp arra nézett, amerről a keresztező játékostársa érkezett - ez masszív zöldfülűség. Ahogy írtam korábban, sajnálom, mert amúgy meg még akár focista is lehet belőle, egész jól játszott. Remélem nem lesz gond számára túltenni magát a dolgon (és nem úgy, hogy mocskosbíró), és tanul a hibából.

Amúgy fura, de én úgy látom, nem lesz gond a bennmaradással Loki részről. Igaz, ezt eleve kínos leírni az elmúlttízév távlatában, de akkor is. Csak valamit az ellenfél kapuja környékén kéne már baszni...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.08.13. 10:19

Reginald McFreez írta:
SuperDepor írta:

Elképesztő hibák.

Hagyjuk szerintem már a picsába Kassait. Ő volt a legjobb a meccsen. A Vidinek nem nagyon akaródzott gólt lőni (pech, bénaság, igazából leszarom miért), a Lokinak meg még helyzetig sem sikerült eljutni. A végeredmény jogos, a tizenegyest Szatmári tapasztalatlansága és a szőke feka pimaszsága hozta össze. Szatmári épp arra nézett, amerről a keresztező játékostársa érkezett - ez masszív zöldfülűség. Ahogy írtam korábban, sajnálom, mert amúgy meg még akár focista is lehet belőle, egész jól játszott. Remélem nem lesz gond számára túltenni magát a dolgon (és nem úgy, hogy mocskosbíró), és tanul a hibából.

Amúgy fura, de én úgy látom, nem lesz gond a bennmaradással Loki részről. Igaz, ezt eleve kínos leírni az elmúlttízév távlatában, de akkor is. Csak valamit az ellenfél kapuja környékén kéne már baszni...

Nem értem a lokiblogosokat, túltolják. Én is befújtam volna a tizit, hülye volt kis Szacsa a végén. Elég lett volna, ha beáll a négus elé, vagy szimplán hagyja a fenébe, már jött a csapattárs. Kitette a kezét, a labdát nem is nézte, a közelébe sem mozgott, ez nem fér bele.
Gyenge a támadójátékunk, jóformán nincs is, nincs se felépített támadás, se csatár. Így nehéz lesz.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2017.08.13. 10:25

Csak a második félidőt láttam,de a korábbi meccseknél lényegesen jobb volt.Talán belejövünk.
HAJRÁ HALI!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.13. 10:25

Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:
SuperDepor írta:Elképesztő hibák.

Nem értem a lokiblogosokat, túltolják. Én is befújtam volna a tizit, hülye volt kis Szacsa a végén. Elég lett volna, ha beáll a négus elé, vagy szimplán hagyja a fenébe, már jött a csapattárs. Kitette a kezét, a labdát nem is nézte, a közelébe sem mozgott, ez nem fér bele.
Gyenge a támadójátékunk, jóformán nincs is, nincs se felépített támadás, se csatár. Így nehéz lesz.

Plusz ez aztán végképp nem szolgálja a fejlődését, ha azt hallja mindenhonnan, hogy a köcsg bíró.... remélem azért Herczeg elmagyarázza majd neki, hogy mi a szitu, és nem ezt a szar kassaizást fogja erőltetni.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.08.13. 10:34

Ezuton szeretnek gratulalni a Vasas csapatanak, akik remekul jatszottak es kulon gratulaciot erdemel a ket golszerzo is: Kulcsar valamint Berke jatekvezeto! B*rom biro!!!! HAJRA VASAS!!!
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Külföldön pedig: GLORY, GLORY MAN UNITED!!! GIGGS FOREVER!!!
VEGAS BABY!!!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.08.13. 11:09

Sanyeey írta:
Trinidad írta:Kassai ezert vagy mellozve... Tizihez koze nem volt az esetnek...

Azért minimum meglepetten olvasom, hogy mindenhol megy a bírózás. Közünk nem volt a meccshez, ha a Videoton a tiszta helyzeteinek a felét belövi, akkor is minimum 2 vagy 3-0 oda... Azzal kellene foglalkozni, hogy milyen alárendelt, nulla csapatunk lett, nem pedig kassaizni orrba-szájba.

Azért ha a 97.percben veszít egy csapat, egy igencsak véleményes tizivel még jó,hogy előkerül a bíró.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.08.13. 12:07

Mrs.Dolcetti írta:
Sanyeey írta:

Azért minimum meglepetten olvasom, hogy mindenhol megy a bírózás. Közünk nem volt a meccshez, ha a Videoton a tiszta helyzeteinek a felét belövi, akkor is minimum 2 vagy 3-0 oda... Azzal kellene foglalkozni, hogy milyen alárendelt, nulla csapatunk lett, nem pedig kassaizni orrba-szájba.

Azért ha a 97.percben veszít egy csapat, egy igencsak véleményes tizivel még jó,hogy előkerül a bíró.

:)

Véleményes = Nem mondom azt, hogy jogtalan, mert tudom, hogy az nem igaz, de a kurva anyját, hogy megadta.

(Könnyű síppal befújt tizenegyesek. In.: Magyarfoci zsebszótár, é.n.)
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.08.13. 14:21

Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.13. 14:40

visszatértek Bálint atyáék?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.13. 14:42

Mrs.Dolcetti írta:
Sanyeey írta:

de amikor 15 tizit befújt egy meccsen akkor mekkora tökös legény volt aki a támadófocit segíti

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.08.13. 14:43

Adamek írta:

visszatértek Bálint atyáék?

és nulla ponttal a tabella élén, ilyet csak ő tud

Vissza: “www.nb1.hu”